Capitolul 19

15.7K 833 33
                                    


WARNING! 

Scene explicite!


Capitolul 19




Oricare ar fi jocurile in care intram, suntem datori sa ne jucam cu noi insine, mai ales cand totul se incheie cu un premiu. Iar eu muream de nerabdare sa castig acel joc."




7 August 2010


Marea zi!


In sfarsit!

Toate emotiile erau pe cale sa-mi explodeze.

Era nunta mea rupta dintr-un basm. De ce asa? Pentru ca am visat de cand ma stiu la o nunta perfecta, unde chiar eu sunt printesa acestei povesti, macar in aceasta zi speciala. Pentru ca mereu am crezut ca viata fara un pic de magie nu este viata, este doar un sir de intamplari fericite sau nu.

Ma simteam fix ca intr-o poveste de dragoste! Doar ca a mea era pe cale sa se devina realitate! Cel putin partea cu povestea, iubire trebuia sa vina pe parcurs, speram macar.

In cele din urma, iata-ma! Stand in fata unei piese de toaleta cu oglinda, cu persoanele dragi mie invartindu-se in jurul meu pentru a ma ajuta sa fiu gata la timp pentru cel mai mare eveniment din viata mea pana in acel moment. Eram asezata pe un scaun cu rochia superba, alba in intregime, de printesa in jurul meu si priveam emotionata cum mama mea imi aseza cu indemanare voalul in par, in timp ce cumnata mea insarcinata imi dadea buzele cu un ruj rozaliu-piersica. Prietena mea cea mai buna imi rula jartierape picior apoi ma incalta cu pantofii inalti, albi. Tatal meu statea sprijinit de usa si vorbea emotionat si el cu fratele meu si cu socrul meu. Mama lui Sebastian lipsea!

Am inspirat adanc atunci cand fetele s-au dat din jurul meu si m-am ridicat in picioare mergand pana la o oglinda imensa cat peretele pentru a ma vedea in intregime.

Inima imi batea nebuneste in piept si picioarele imi tremurau groaznic. Mainile imi transpirau si respiram greu, simtind un nod in gat in momentul in care ma privisem. Am zambit printre lacrimi si am facut o pirueta. Rochia era superba, exact asa cum o visasem mereu, iar pe sub ea purtam o lenjerie alba completata de un portjartier si dresuri. Parul imi era tapat frumos in varful capului, iar in rest imi cadea in valuri buclate pe spate. Ma simteam magica si sexi.

Dupa ce am fost imbratisata si am primit cele mai calde urari, familia mea m-a lasat singura in camera pentru a ma aduna inainte ca tatal meu sa vina sa ma conduca la altar. Afara era seara si doar o mica particica din luna se vedea pe cer, dar acesta era atat de senin si plin de promisiuni ca ma umplea cu optimism.

Am tras adanc aer in piept si m-am intors spre usa, deschizand-o si gasindu-mi tatal de partea cealalta asteptandu-ma rabdator. Cand si-a ridicat privirea spre mine, ochii lui erau plini de sentimente pure care mi-au trimis un junghi in inima. Mi-a luat mainile intr-ale sale si m-a privit intens.

-Astazi sunt cel mai norocos tata din lume! imi spuse cu lacrimi in ochi. Ma faci atat de fericit, draga mea!

Lacrimile anuntau sa mi se reverse din ochi, dar le-am retinut si l-am imbratisat strans.

Ultimul joc: Prada (Volumul I din trilogia The Last Whispers)Where stories live. Discover now