Capitolul 20

18.6K 807 44
                                    


ATENTIE!

Scene explicite si limbaj licentios!



Capitolul 20




"Devenise sotia mea in sfarsit si adoram asta! Sa o stiu a mea, sa imi apartina cu totul si sa-mi fie dedicata mie. Loiala, dragastoasa, pasionala, ascultatoare! Dadusem de dracu!" 



   

Prima zi ca si sotie


Am fost trezita de cateva saruturi marunte pe umar. Am gemut somnoroasa si m-am intors pe spate, rezemandu-mi capul de umarul sotului meu. Am simtit cum acesta se apleaca si imi saruta buzele in timp ce una din mainile lui imi maseaza sanul. Trupul meu a reacionat instantaneu creand acea presiune atat de minunata intre coapsele mele.

-Bonjour, ma belle! imi sopti el in ureche sarutandu-mi parul.

Vocea lui era usor ragusita, iar mana curioasa. Imi gasi usor locul secret dintre picioare si incepu sa il maseze, oferindu-mi placere. Avand in continuare ochii inchisi, mi-am dat capul pe spate si am gemut, apoi dintr-o miscare bine controlata m-am aflat deasupra lui. Am deschis ochii si l-am privit ca si cum l-as vedea pentru prima oara. Era un barbat frumos, cu barba putin crescuta, cu ochii somnorosi dar vii si buzele acelea pacatoase . Surazand mi-am bagat mainile in parul lui si l-am sarutat, mulandu-mi corpul peste a lui. Mainile lui mi-au cuprins fesele si m-a ghidat spre erectia lui proeminenta, dar eu l-am refuzat, dezaprobandu-l cu capul. M-am despartit din sarut si am inceput sa trasez linii invizibile pe pielea gatului sau cu limba, intaratandu-l mai mult decat era. Am coborat din ce in ce mai jos, dorind sa ii inapoiez gestul de noaptea trecuta, iar el nu ma opri, parca dorind asta.

Ma simteam atat de rusinata ca doar ma gandeam la a face acel lucru interzis pe care nu il mai facusem pana atunci, dar Sebastian merita, sau cel putin asta imi spuneau instinctele.

I-am sarutat pieptul, am urmarit apoi cu buzele linia dura a abdomenului sau bine facut, ajungand in final la barbatia sa mare. Mi-am ridicat ochii si am intalnit privirea lui uimita. Isi tinea respiratia asteptandu-mi urmatoarea miscare, asa ca, luand o gura mare de aer si inghitind in sec, mi-am concentrat privirea asupra masculinitatii lui si luand-o in mana, mi-am trecut limba peste capul umed. Trupul i s-a cutremurat si a gemut adanc, dandu-mi parca un imbold.

La naiba cu etichetele!

Este sotul meu!

Si cu acest gand i-am cuprins capul fin cu gura si am inceput sa il sug asa cum credeam eu de cuviinta, cateodata mai rapid, cateodata mai lent, uneori mai adanc, alteori mai putin adanc, dorind sa ii produc placere. Degetele lui s-au infipt in parul meu si imi ghida capul, dar fara prea mare succes caci el era prea mare si mi-era destul de greu sa fac fata miscarilor lui alerte.

La un moment dat, saturandu-se sa il amagesc probabil, m-a prins de solduri si m-a asezat pe pat, pe o parte el inaltandu-se in genunchi, drept in fata mea. Cu ochii pe jumatate deschisi si cu zambetul pacatos, m-a tras spre el pana m-a patruns asa, in acea pozitie mai mult decat excitanta. S-a lasat pe mine sprijinindu-si pieptul de umarul meu si mi-a sarutat gatul facand miscarile specifice de dute-vino. Am scos un tipat de placere si mi-am inglestat pumnii in cearsaf, in timp ce degetele lui ne atingeau, mangaindu-ne in locul unde eram uniti. Se simtea incredibil si habar nu aveam, la cei douzeci si sase de ani ai mei ca se poate face asa ceva. Invatasem ceva totusi: in pat aveai voie orice! Mai ales daca acel orice se intampla cu sotul tau.

Ultimul joc: Prada (Volumul I din trilogia The Last Whispers)Where stories live. Discover now