Capitolul 10

15.9K 784 27
                                    

Capitolul 10




"Inocenta ce iesea in valuri din porii ei imi provocau ganduri nu prea inocente, dar incapatanarea ei imi punea capac."




19 Iulie 2010


Cand m-am trezit era deja dimineata, dar ceasul inca nu sunase. Era luni si din fericire eu nu trebuia sa merg la munca pentru ca seful era plecat astazi si imi daduse si mie liber, iar Sebastian nici atat nu trebuia sa isi faca griji pentru munca.

Mi-am intins corpul asemenea unei pisici si m-am intors cu fata spre brunetul ce inca dormea si probabil visa ceva placut caci zambea atat de inocent incat m-a facut si pe mine sa zambesc.

M-am ghemuit langa el, fiind primita imediat in bratele lui calduroase si am gemut simtind acea siguranta pe care mi-o oferea fara sa isi dea seama. El se misca pret de cateva clipe apoi deveni moale probabil adormind din nou.

-Buna dimineata, iubito! sopti el sarutandu-mi parul.

Am zambit fara sa-mi ridic fata spre el.

-Buna dimineata, iubitule! Ai visat ceva frumos? l-am intrebat inocenta.

-Am visat ca imi vei darui un baietel, murmura el multumit.

Am tacut pret de cateva secunde apoi mi-am ridicat capul, privindu-l in ochi.

-Si daca iti voi darui o fetita?

Privirea lui imi mangaie fata cu seninatatea ei, apoi sarutandu-mi tampla ma stranse mai tare in brate.

-Ar fi perfect!

M-am lasat moale in acea imbratisare atat de calda si am suspinat imaginandu-mi un copilas al nostru, insa nu prea vroiam sa se ajunga pana acolo pentru ca daca Sebastian va decide ca nu sunt femeia potrivita pentru el si ma va parasi nu vreau sa raman singura cu copil sau sa mi-l ia.

-Sebastian, eu nu stiu daca voi fi potrivita ca mama, am soptit gandindu-ma la o groaza de lucruri.

-Sunt sigur ca te vei descurca perfect, murmura el somnoros si am zambit inchizand ochii simtind cum ma ia si pe mine somnul din nou.

***

Cand m-am trezit a doua oara, Sebastian nu mai era langa mine si am privit repede camera vazand ca si Kitty lipseste. Am oftat zgomotos, m-am intins ca o pisicuta gemand de placere si mi-am coborat picioarele din pat, ridicandu-ma imediat din patul ce imi tot facea cu ochiul.

Eram imbracata cu o rochie de noapte scurta si transparenta dar nu imi pasa in momentul acela si am iesit val vartej din camera, intepenind in usa sufrageriei privind la cei doi barbati de pe canapeaua mea.

Ochii albastrii ai lui Sebastian mi-au parjolit pielea in momentul in care m-a vazut, iar ochii caprui ai prietenului lui m-au privit amuzat si admirativ.

M-am inrosit pana in varful urechilor stand aproape dezbracata in fata lor dar nu m-am miscat.

-Buna dimineata si tie, iubito! isi drese glasul brunetul meu ridicandu-se si venind spre mine. Ne scuzi o clipa, Koll! striga in urma lui si se posta in fata mea, prinzandu-mi soldurile si ridicandu-ma de la podea mergand usor cu mine inapoi in camera.

Ultimul joc: Prada (Volumul I din trilogia The Last Whispers)Where stories live. Discover now