Capitolul 43

10.9K 666 40
                                    


Capitolul 43




Atentie!

Acest capitol contine scene explicite si limbaj licentios!

Va rog sa dati play la melodie pe tot parcursul lecturii, asa totul va fi mai intens! :)





"-Stii ca trebuie sa fac asta, i-am mangaiat chipul.

Ea ma privi cu ochii mari si inlacrimati.

-Nu trebuie! se prinse cu pumnii de salopeta mea.

-Da-mi un motiv, am provocat-o adorand cand se incingea.

-Pentru ca te iubesc!

O lacrima s-a prelins pe obrazul ei, o lacrima ce m-a ars pana in fundul sufletului.

Am inghitit in sec.

Si totusi am plecat!"




13 Iunie 2011


Alarma suna ca nebuna, asa ca am intins mana si am inchis-o, intorcandu-ma inapoi in bratele sotului meu care incepeau sa ma mangaie peste tot. Era treaz si mai mult decat doritor sa imi ureze "Buna dimineata!". Mi-am lipit trupul gol de al lui si el a plasat un pupic pe fruntea mea, ridicandu-mi un picior si trecandu-l peste soldurile sale, ridicandu-ma de sub brate deasupra lui.

S-a ridicat in fund si a inceput sa imi sarute gatul, muscand pe alocuri, trimitand fiori in tot trupul meu. Am inceput sa imi misc soldurile, simtind erectia sa marindu-se si mai tare, apasandu-ma dulce in locul meu secret, pregatit pentru el.

Mi-a luat sanii in palmele sale mari si a inceput sa ii iubeasca cu gura si cu degetele lungi. Stia exact ce sa faca, cat sa ii sarute, cat sa ii muste, astfel incat eu sa ard de nerabdare si dorinta in bratele sale.

-Esti atat de fierbinte , sopti cu buzele pe pielea mea. Arzi!

Am gemut si mi-am gbagat degetele in parul lui.

-Ma faci sa ard, am soptit si eu inchizand ochii simtindu-i buzele desfacandu-se in jurul unui sfarc intarit, lingandu-l usor, apoi sugandu-l cu destula putere incat sa imi unduiesc trupul spre el.

M-a strans mai tare in brate si eu mi-am incolacit picioarele in jurul taliei sale, el aplecandu-ma pe spate, asezandu-ma pe pat, lasandu-se peste mine. Ma simteam dominata, ma simteam bine, iubita. Am privit din nou pe tavan si am gemut la imaginea de acolo. Adoram spatele sotului meu, bratele, fundul, picioarele, erectia... totul! Adoram sa il vad deasupra mea, cu gura pe mine, satisfacandu-ma complet.

-Esti o mica perversa, nu-i asa? ma mustra el amuzat muscandu-mi pielea de sub san.

M-am arcuit si am prins cearsaful in pumni, gemand fara sa ii raspund.

Imi saruta abdomenul din ce in ce mai jos si am inghitit in sec de nervozitate, sperand sa nu isi dea seama de mica proeminenta aproape insesizabila de sub pielea mea. Insa el trecu mai departe atingandu-ma suav cu limba intre falduri, despartindu-le usor, apoi incepand un joc pe care nu l-as fi castigat niciodata. Caldura se aduna putin cate putin in josul trupului meu, dar Sebastian se ridica la timp si se inalta in fata mea mandru, precum un zeu grec, apoi fara sa astepte vreo invitatie, ma patrunse fara a-mi lasa timp de protest. Mi-am dat capul pe spate strangand puternic din dinti la senzatia de placere ce ma acaparase.

Ultimul joc: Prada (Volumul I din trilogia The Last Whispers)Where stories live. Discover now