Κεφάλαιο 22. One day before the game

2.9K 281 26
                                    

Μασούσα την τελευταία μπουκιά από την πίτσα μου, όταν χτύπησε το κουδούνι. Σηκώθηκα γρήγορα από το τραπέζι και με βιαστικά βήματα πήγα προς την πόρτα.

"Γεια." είπε ο Έντουαρντ, όταν την άνοιξα.

"Γεια σας παιδιά. Ελάτε μέσα." τους είπα και έκανα στην άκρη για να μπουν. Ανεβήκαμε στο δωμάτιό μου και ο Έντ έκατσε στην καρέκλα, ενώ η Σαμ και εγώ στο κρεβάτι.

"Λοιπόν, εγώ πάω κάτω να σας φτιάξω να φάτε. Εσείς ξεκινήστε." κατέβηκα στη κουζίνα και έφτιαξα δύο τοστ και τα έβαλα στον δίσκο μαζί με τρία ποτήρια χυμό. Όταν μπήκα στο δωμάτιο, τους είδα στο πάτωμα πάνω από ένα λευκό πανό να το κοιτάνε εξεταστικά. Άφησα το φαγητό στο γραφείο και έκατσα δίπλα τους.

"Τι σκέφτεστε;" ρώτησα σιγανά.

"Δεν ξέρω Έντ.." είπε η Σαμ προβληματισμένη.

Εε είμαι και γω εδώ.

"Εσύ Άρια τι λες;" με ρώτησε σκεπτική, σαν να άκουσε τις σκέψεις μου. Κοίταξα εξεταστικά το πανό. Θέλαμε να γράψουμε κάτι πρωτότυπο και δυνατό, κάτι που θα τους δώσει κουράγιο.

Καλά εντάξει ίσως λίγο παραπάνω στους Μπλακ.

Γέλασα με αυτή τη σκέψη και κατάλαβα ότι δεν είχα απαντήσει στην ερώτηση της Σαμ.

"Δεν έχω ιδέα Σάμμυ." της είπα και κάθισα δίπλα της. Κοιτούσα το λευκό αντικείμενο αρκετή ώρα και χάθηκα στις σκέψεις μου. Οι περισσότερες είχαν σχέση με τον Άντριαν και τον Ντάνιελ και γενικότερα πως έχει αλλάξει έτσι η ζωή μου. Θυμήθηκα ότι όταν ακόμα ήμουν στο Μπρίστολ είχα δει ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με την σκέψη. Και τότε μου ήρθε η έμπνευση.

"Το βρήκα!" είπα ξαφνικά και τα παιδιά με κοίταξαν αμέσως.

***

Η ιδέα ήταν τέλεια και αφού τελειώσαμε αργά το απόγευμα αποφασίσαμε να πάμε βόλτα. Είχα καιρό να βγω μαζί τους και απλά να περάσουμε καλά, χωρίς δράματα. Ο Έντουαρντ έλεγε τόσο κρύα ανέκδοτα που γελούσα μέχρι θανάτου. Σύντομα η Σαμ αποφάσισε πως πεινούσε και για να μην της χαλάσουμε το χατίρι πήγαμε σε μία πιτσαρία.

"Θέλουμε δύο σπέσιαλ χωρίς πιπεριές, 2 μιλκσέικ βανίλια και ένα σοκολάτα." είπε στην σερβιτόρα η Σαμ.

"Λοιπόν τελικά ποιος από τους δύο σου αρέσει;" με ρώτησε ο Έντουαρντ με περιέργεια, όταν απομακρύνθηκε αρκετά η σερβιτόρα.

EmeraldΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα