Κεφάλαιο 34. Sexy name

2.4K 225 64
                                    

Τι;

Τι έγινε μόλις τώρα; Όχι πως δεν ήξερα ότι αυτό θα γινόταν κάποια στιγμή, απλά δεν περίμενα αυτή η στιγμή να ήταν σήμερα. Τα δύο αδέρφια κοιτάχτηκαν μεταξύ τους, ούτε και αυτοί περίμεναν να συμβεί αυτό. Γέλασα αμήχανα.

"Είστε χαζοί! Πείτε την πραγματική ευχή σας." προσπάθησα να το παίξω χαλαρή και έτσι στριφογύρισα τα μάτια μου. Παρόλα αυτά κανείς τους δεν απάντησε. Για λίγο κανείς δεν μιλούσε. Τα είχα καταστρέψει όλα. Είχα μπει ανάμεσα τος, ανάμεσα σε μία πολύ σοβαρή σχέση. 

***

Γυρίσαμε το ίδιο βράδυ πίσω στην καθημερινότητα. Το ταξίδι του γυρισμού ήταν υπερβολικά ήσυχο. Τους καληνύχτισα και τους ευχήθηκα για εκατοστή φορά χρόνια πολλά. Όχι ότι θα ζούσαν τόσα αν μάλωναν για εμένα.. Ανέβηκα εξουθενωμένη τις σκάλες και πέταξα τον σάκο μου με δύναμη στο πάτωμα του δωματίου μου.

"Σκατά, σκατά, σκατά!" ψιθύρισα στον εαυτό μου.

"Άρα να φανταστώ ότι δεν πήγε καλά;" άκουσα μιά κοριτσίστικη φωνή πίσω μου. Μου ξέφυγε ένα μικρό ουρλιαχτό αντανακλαστικά και γύρισα προς το κρεβάτι, για να συναντήσω τα ενθουσιώδη μάτια της Σαμ.

"Με τρόμαξες.." της είπα, ενώ ακουμπούσα με το χέρι μου την καρδιά μου, που χτυπούσε τόσο γρήγορα όσο και η καρδιά ενός δρομέα σε αγώνα. 

"Συγνώμη.. Αλλά μην αλλάζεις θέμα!" μου απάντησε σοβαρά. Ήξερα ότι δεν είχα άλλη επιλογή από το να της πω πως κύλησαν αυτές οι δύο μέρες. Της είπα σχεδόν τα πάντα και κατέληξα στην ευχή. 

"Άρια.. δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό για πολύ.. Τους κάνεις κακό.." ξέρω ότι είχε δίκαιο και ξέρω ότι δεν άλλαζε τίποτα το γεγονός ότι μου άρεσαν και οι δύο πολύ, ίσα ίσα το έκανε χειρότερα.

"Είμαι ότι χειρότερο μπορούσε να τους συμβεί ποτέ Σαμ! Γιατί έπρεπε να έρθω εδώ και να τα χαλάσω όλα;" ρώτησα την φίλη μου.

"Γιατί με κάνεις ακόμα παρέα ενώ ξέρεις ότι θα σε καταστρέψω και εσένα;" με πήρε στην αγκαλιά και προσπάθησε να με καθησυχάσει.

"Ηρέμησε Άρια, δεν έκανες κάτι λάθος, δεν φταις εσύ που σε ερωτεύτηκαν και οι δύο.. απλά.."

"Ξέρω.."

***

"Άρια; Άρια! Άρια σήκω έχεις σχολείο!"

"Εντάξει μπαμπά." απάντησα ενώ άλλαξα πλευρό. Ο πατέρας μου, πήρε την κουβέρτα από πάνω μου και με γρήγορες κινήσεις άνοιξε την κουρτίνα.

"Τώρα!" φώναξε ενώ έβγαινε έξω από το δωμάτιό μου. Ξεφύσηξα κουρασμένη και προσπάθησα να ξανακοιμηθώ αλλά κρύωνα υπερβολικά, έτσι σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο να ετοιμαστώ. Ντύθηκα, έφαγα πρωινό και βγήκα έξω από το σπίτι περιμένοντας τον Άντριαν να έρθει να με πάρει. 

Για να αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν θα ερχόταν έπρεπε να περιμένω μόνη μου στο κρύο περίπου είκοσι λεπτά. Τον πήρα τηλέφωνο αλλά δεν απάντησε και έτσι ξεκίνησα μόνη μου για το σχολείο. Έφτασα δέκα λεπτά αργοπορημένη και ο καθηγητής με έβαλε μέσα με το ζόρι, αφού πρώτα του είπα ότι χάλασε το αυτοκίνητό μου. Όχι ότι είχα, αλλά δεν ήταν ανάγκη να του πω ότι το αγόρι που μου άρεσε δεν ήρθε να με πάρει όπως κάθε μέρα, χωρίς ένα τηλέφωνο ή ένα μήνυμα. Κάθισα στην θέση μου και όπως κάθε φορά περίμενα υπομονετικά να χτυπήσει το κουδούνι.

Βρήκα την Σαμ και τον Εντ να με περιμένουν στο ντουλαπάκι μου. Όπως περίμενα είχε μάθει και αυτός τι είχε συμβεί αυτές τις δύο μέρες.

"Είδατε τον Άντριαν;" ρώτησα μετά από λίγο. Τα παιδιά με κοίταξαν παράξενα.

"Δεν ήρθατε μαζί σήμερα;" με ρώτησε ο Έντουαρντ.

"Όχι δεν ήρθε να με πάρει-" εκείνη τη στιγμή είδα τον Άντριαν να περνάει μπροστά από μας με μία κοπέλα προσκολλημένη πάνω του σαν βδέλλα.

"Μα δεν είναι πολύ σέξυ;" άκουσα να λέει μία κοπέλα, δίπλα μας, στην φίλη της κοιτώντας τον Άντριαν.

"Καλός είναι, εγώ πάντως πιστεύω ότι το όνομα τα κάνει όλα." απάντησε η φίλη της.

"Τι εννοείς Στέιση;"

"Φαντάσου ότι πας και γνωρίζεις κάποιον και σου λέει 'Γεια με λένε Άντριαν' και μετά φαντάσου να γνωρίσεις κάποιον και να σου πει 'Γεια με λένε Άνγκους'. Βλέπεις την διάφορα;"

"Ίου. Έχεις δίκαιο φίλη μου." απάντησε γελώντας δυνατά.

Αχνέεεε έβαλα! Είναι πολύ μικρούλη αλλά μην σας αγχώνει γιατί θα ξαναβάλω σε μία δυό μέρες ξανάαα ♥♥ Λοιπόν ευχαριστώ πολύ το φιρίκι μου για την βοήθεια που μου προσφέρει κάθε φορά που της το ζητάω ♥
Αντιός φασολάκια
Εύη 💑

EmeraldWhere stories live. Discover now