Κεφάλαιο 29. Little slut

2.6K 251 149
                                    

Αποδείχτηκε ότι η μικρή Έλλα ήταν πιο έξυπνη από τον ξάδερφό της. Η γιαγιά του έφτιαξε το πιο νόστιμο σνίτσελ που έχω φάει ποτέ μου και μας μπούκωσε με πολύ φαγητό για τον δρόμο. Πέρασα πολύ ωραία αυτές τις ώρες μαζί τους..και μαζί του, αν και δεν έκανα ιππασία λόγο μιας μικρής βλάβης του οργανισμού μου.

"Σας ευχαριστώ και πάλι για την φιλοξενία κύρια Έλλα." είπα ευγενικά ενώ φεύγαμε.

"Να φάτε όλο το φαγητό που σας έβαλα Άντριαν, γιατί από πέρυσι έχεις αδυνατίσει αγόρι μου. Και συ γλυκιά μου Άρια να φας γιατί πως θα βρεις καλό γαμπρό αν είσαι σαν στέκα;"

Όχι και σαν στέκα.. Και τις καμπύλες μου τις έχω και τα πιασίματά μου τα έχω.

Ο Άντριαν γέλασε και την φίλησε στο μάγουλο, ενώ αμέσως μετά πήρε αγκαλιά την μικρή και της είπε κάτι στο αυτί που την έκανε να γελάσει χαρωπά. Τους χαιρέτησα και γω και ξεκινήσαμε για το Λονδίνο.

***

Όταν φτάσαμε ήμουν αρκετά κουρασμένη και το μόνο που ήθελα ήταν να πάω για ύπνο. Έδωσα ένα μικρό φιλί στο μάγουλο του Άντριαν, τον ευχαρίστησα για την βόλτα και πήγα στο σπίτι. Βρήκα τον πατέρα μου και τον αδερφό μου καθισμένους στον καναπέ να βλέπουν ποδόσφαιρο. Τους είπα ότι γύρισα και η απάντηση του πατέρα μου ήταν από που, ενώ ο Ντέιβ μου είπε ότι νόμιζε ότι ήμουν στο δωμάτιό μου. Ξεφύσηξα και τους άφησα στην ησυχία τους.

"Ευχαριστώ για την προσοχή παιδιά! Μην ανησυχείτε τόσο την άλλη φορά.." μουρμούρησα στον εαυτό μου ενώ ανέβαινα τη σκάλα. Μπήκα στο δωμάτιό μου και έκλεισα με δύναμη την πόρτα πίσω μου. Όχι ότι θα την άκουσ..

"Άρια μην χτυπάς τις πόρτες!" φώναξε ο μπαμπάς μου από κάτω. Γέλασα μόνη μου και στριφογύρισα τα μάτια μου στην πόρτα.

"Είσαι λίγο τρελή ε;" άκουσα μια φωνή από πίσω μου.

Φυσικά πως θα μπορούσε να λείπει ο Ντάνιελ από την στιγμή που βρήκε τρόπο να μπαίνει στο δωμάτιό μου;

"Γεια σου και σε εσένα γλυκέ μου." είπα ειρωνικά ενώ σταύρωσα τα χέρια μου κάτω από το στήθος μου. Δεν φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενος αυτή τη στιγμή.

EmeraldWhere stories live. Discover now