Κεφάλαιο 35. Little black dress, big time troubles

3.1K 265 195
                                    

"Εσύ θα έρθεις στο πάρτυ σήμερα;" ρώτησε ο Εντ. Τον κοίταξα σαστισμένη.

"Ποιο πάρτυ;" 

"Δεν έχει σημασία ποιος το διοργανώνει. Θα είναι τέλειο όμως γιατί θα πάει όλο το σχολείο!" τσίριξε η Σαμ ενθουσιασμένη. Γέλασα με την συμπεριφορά της και την τσίμπησα απαλά στο μάγουλο.

"Λοιπόν..όλο το σχολείο εκτός από εμένα." ο Εντ στριφογύρισε το μάτια του και η Σαμ σταύρωσε τα χέρια της στο στήθος της.

"Για τι λέτε;" πετάχτηκε ο αδερφός μου από το πουθενά. Τα μάτια της Σαμ γέμισαν καρδούλες όταν ο Ντέιβ ο 'καρδιοκατακτητής' της χαμογέλασε. Ίου.

"Εμμ...Εμείς..Η αδερφή...Αα.." άρχισε να παραμιλάει η Σαμ. Εγώ γέλασα ενώ ο Έντουαρντ χτύπησε το μέτωπό του.

"Προσπαθούμε να πείσουμε την αδερφή σου να έρθει στο πάρτυ του Έλιοτ." απάντησε ο φίλος μου στον αδερφό μου. Αμέσως μετά κατάλαβε ότι μου έδωσε μια πληροφορία που δεν έπρεπε.

"Στο πάρτυ ΠΟΙΟΥ;" ρώτησα γουρλώνοντας τα μάτια μου.

"Ουπς.." είπε η Σαμ. 

"Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο περίπτωση να πάω στο πάρτυ του Έλιοτ." είπα πιο συγκροτημένα από πριν. Είναι ένα από τα πιο φρικιαστικά άτομα που έχω γνωρίσει.

"Ωω έλα τώρα βρε χαζούλα, σιγά. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα τον δεις καθόλου όλο το βράδυ εντάξει; Απλά κάνε μου την χάρη." προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη η Σαμ. Κούνησα αρνητικά το κεφάλι μου.

"Όχι, όχι και πάλι όχι." της απάντησα σίγουρα. Εντάξει όσο σίγουρα μπορείς να κοιτάξεις ένα λυπημένο κουταβάκι στα μάτια και να του πεις 'είσαι κακό σκυλάκι'.

"Γιατί μου το κάνεις αυτό;" την ρώτησα σχεδόν αμέσως μετά ξεφυσώντας. Χτύπησε παλαμάκια χαρούμενη και με πήρε αγκαλιά.

"Είσαι η καλύτερη." μου ψιθύρισε. Ρόλλαρα τα μάτια μου και της χαμογέλασα όσο πιο ψυχρά μπορούσα.

"Δεν πάμε να φάμε;" είπε ο Έντουαρντ αμέσως μετά. Ω ναι φαγητό σου έρχομαι.

***
Το βράδυ με βρήκε μπροστά από την ντουλάπα μου, να προσπαθώ να βρω κάτι να φορέσω. Το κρεβάτι μου είχε γεμίσει σχεδόν με όλα μου τα ρούχα, ξεφύσηξα κουρασμένη και έκανα για άλλη μία φορά επιδρομή στην ντουλάπα μου. Ωστόσο αυτή την φορά βρήκα κάτι που δεν ήξερα ότι είχα. Το γνωστό σε όλα τα κορίτσια, κοντό μαύρο φόρεμα. Εντάξει, το δικό μου μπορεί να μην ήταν κολλητό και κοντό αλλά ήταν μαύρο. Το δοκίμασα χαρούμενη και κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη ικανοποιημένη.

EmeraldWhere stories live. Discover now