1.6

7.6K 402 3
                                    

-Kuo toliau nuo Mullingar'o.

Norėjau paklausti tiksliau , bet nedrįsau.Tiesiog negaliu.Vaikinas man trenkė vien dėl to jog pasakiau tiesą taigi geriau daugiau nerizikuosiu ir pagaliau patylėsiu.

Prisiminiau apie skruostą ir truputį pasilenkus , kad pamatyčiau per veidrodėlį prisidėjau ranką prie raudono skruosto.Ant jo buvo likusi rankos žymė kas neatrodė labai gražiai taigi aš atsidusau ir atsirėmiau į sėdynę nuimdama ranką nuo degančio skruosto.

Tai tikrai nėra gerai.Išvis jis kažkoks psichopatas!Kaip įmanoma mušti MERGINĄ ir dar dėl tokio menkniekio?

Užsimerkiau ir bandžiau bent kiek laiko numigti , kadangi buvau keliama anksti ir labai norėjau miego.Be to pabėgti dabar neturiu šansų taigi galiu tai trumpam atidėti.

***

Mano mintys pabudo dėl kažkokių balsų sklindančių visai netoliese.Pakėlus galvą nuo sėdynės ant kurios gulėjau pažvelgiau pro langą.Automobilis stovėjo prie gražios vilos kuri atrodė ypač prabangiai ir buvo tikrai didelė.Netoli vilos durų pastebėjau Niall rėkiantį ant kažkokios merginos kuri atrodė kaip kekšė tiesiai šviesiai pasakant.Ji vilkėjo vien trumpa juodą sijonuką ir juodą croptop'ą , o jos šviesiai rudi plaukai buvo palaidi.Be to jie buvo nemažai susivėlė kas suteikė daugiau kekšiško įvaizdžio jai.Pasimuisčiau mašinoje norėdama pridėti ausį prie mašinos lango, kad bent kiek išgirsčiau apie ką jie kalbą.Laikiau ausį pridėjus prie lango ir bandžiau klausytis , bet nieko gero nesigirdėjo.Mano ausis šalo , kadangi stiklas nebuvo šiltas ir dabar buvo tik ankstus pavasaris.

Staiga durelės prie kurių buvau prisiglaudusi atsidarė ir aš iškritau iš mašinos susitrenkdama galvą ir suinkšdama dėl skausmo.Ta pati ranka kuri jau turbūt kokius 3 kartus yra man padėjus atsistoti išdygo prieš mano veidą kuris gulėjo ant asfalto ir aš truputį pasikėlus paėmiau ją.Pilnai atsistojau nuo žemės ir pasitvarkiau savo megztinį pakeldama galvą ir užsikišdama sruogą už ausų.

-Smalsi?-ramios Horan akys žiūrėjo į mane ir aš susigėdau.

Jis ką tik mane prigavo.

Nuleidau žvilgsnį į žemę kaip darydavau visada susigėsdama arba nejaukioje situacijoje ir tylėjau.Rudaplaukis garsiai atsiduso ir pradėjo kažkur eiti , o aš jam iš paskos.Vaikinas ėjo link tų pačių durų prie kurių stovėjo ginčydamasis su ta kekše.Mes užlipome keliais laiptukais iki jų ir vaikinas atidarė duris po to praleisdamas mane pirmą.

Aš nedrąsiai įėjau į namus apžvelgdama prabangiai atrodančią patalpą kuri turbūt buvo svetainė ir žvilgtelėjau atgal į pagrobėją.Jis žvilgsniu parodė man į dešinę ir aš truputį suabejojau , bet vistiek nuėjau ten kur jis sakė.Aš ėjau kažkokiu ganėtinai tamsiu koridoriu jausdama einantį Horan už savęs ir stabtelėjau koridoriaus pabaigoje.

Rudaplaukis atidarė duris esančias dešinėje ir įėjo pirmas , o aš paskui jį.Vos įėjus mano nosį pasiekė prakaito kvapas ir aš apžvelgus patalpą nenustebau kodėl čia taip.Čia buvo didelė patalpa kurią turbūt galima būtų pavadinti sporto salė kadangi čia buvo pakabintos 2 kriaušės ir viename kambario kampe sudėta krūva čiužinių.Be to šalia dar gulėjo svarmenys.

-Tomlinson.-Horan pasisveikino su kažkuo kas mane nustebino , nes aš apžiūrinėdama patalpa nepastebėjau jog kažkas čia yra.

-Horan.-kitas vyriškas balsas pasakė ir aš nukreipiau žvilgsnį nuo kriaušių į vaikinus kurie stovėjo netoli manęs.

Aš nedrąsiai priėjau arčiau jų ir vaikinas stovintis šalia Horan susiraukė.

-Čia man?-jis nužiūrėjo mane nuo galvos iki kojų ir aš stipriai susiraukiau ir dideliu žingsniu atsitraukiau nuo jo.

-Norėtum , Louis.-už savęs išgirdau moterišką balsą ir staigiai atsisukus pamačiau dailią brunetę įžengiančią į vidų.Ji buvo su sportinėmis timpomis ir sportine liemenėlė , akivaizdu , kad pasiruošus sportuoti.-Horan.-mergina linktelėjo eidama link mūsų mano pagrobėjui ir aš pasimetus pažiūrėjau į ją.

Mergina piktai pažiūrėjo į Louis kuris jai atsakė nekaltu žvilgsniu ir priėjus švelniai trenkė į petį.

-Taigi Niall.Vos pabėgai iškart spėjai nusikabint panele?Ir dar tokia dailia?-ji draugiškai žvilgtelėjo į mane ir aš nusišypsojau jai.

Bent jau kažkas su manimi malonus , kolkas.

-Aš kartais nesuprantu kaip tokios ateina pas tokį kaip tu.-ji nusijuokė ir aš labai nustebau dėl to , kad ji su juo kalba taip laisvai.

-Nebuvo kito pasirinkimo.-Vaikinas irzliai pasakė ir aš pasijaučiau kažkodėl nejaukiai.

Mergina nužvelgė mane ir tada žvilgtelėjo į Horan.

-Nori atiduoti į rinką?-ji garsiai paklausė jo ir aš sumišus atsisukau į jį.

Ar aš tikrai galvoju apie tą apie ką ji kalba?

Horan akys sutiko manąsias ir mes akimirką žiūrėjome vienas į kitą visiškoje tyloje.Aš akimis maldavau , kad jis pasirinktų neigiamą atsakymą , kadangi nebuvau durna ir puikiai žinojau ką reiškią MERGINĄ atiduoti į rinką.

-Išbandykime ją.

LibertyWhere stories live. Discover now