Epilogas

5K 302 55
                                    

*Po 17 metų*

-Mama , aš išeinu!-Camillos balsas pasiekė mano ausis iš apačios.

Šuktelėjau jai iš antro aukšto atsisveikindama ir baigus džiaustyti drabužius nusileidau laiptais žemyn išgirsdama tik durų trinktelėjimą.Tačiau greitai durys vėl prasidarė ir pro duris įžengė Niall rankose laikydamas didelę raudonų rožių puokštę.

-Tu-tu matei kaip ji apsirengus?Kur ji eina?-jis sunkiai uždarė duris prieš pamatant mane ir nepatenkintai nusišypsant.

-Jai beveik 16 , Niall.Palik ją ramybėje.-atsidusau.

-Man nesvarbu kiek jai metų , ji visada liks mano mergyte.-jis priėjo prie manęs pakštelėdamas trumpai į lūpas ir įteikdamas gėles.

-Gerai , galim tai palikti vėliau?Noriu bent trumpam pasidžiaugti tavimi , kol yra proga.-apvyniojau rankas aplink jo kaklą nepaimdama gėlių ir leisdama jam apsikabinti mane kol jis gėles laikė mano nugaroje.

-Mes vieni namuose?-jis šelmiškai nusišypsojo.

-Aha.-prikandau apatinę lūpą droviai pažiūrėdama aukštyn į jį.-Alex sakė šiandien jo nelaukt.

-Mano berniukas.-Niall pabučiavo mano viršugalvį atsitraukdamas ir padėdamas gėles ant stalelio svetainėje.

Tuomet jis grįžo prie manęs ir netikėtai paėmė mane nuotakos stiliumi.Išleidau nuostabos pilną garsą ir apvyniojus rankas aplink jo kaklą leidau jam mane užnešti laiptais į mūsų miegamąjį.

***

Ryte prabudau labai anksti turėdama keistą jausmą lyg turėjau kažką padaryti ko nepadariau.Patikrinus ar Niall vis dar miega atsistojau iš lovos su tikslu patikrinti Camillos kambarį.

Kai ten atsiradau jos vis dar nebuvo , ir aš nebuvau nustebus , kadangi tai ne pirmas kartas , tačiau jei Niall sužinotų mums abiems nesibaigtų gerai.

Susiradus telefoną greitai parašiau jai žinutę.

Aš: Geriau grįžk namo dabar pat , antraip tėtis nebus patenkintas

Aišku aš irgi nebuvau labai patenkinta tokiu jos elgesiu , beabejo , ir savuoju , kad per daug jai leidžiu , tačiau aš tiesiog norėjau būti gera mama , kuri supranta ką reiškia būti tokio amžiaus.Be to , aš ją labai myliu ir noriu , kad ji turėtų viską ko tik ji nori.

Nusprendžiau nebegalvoti apie tai ir patikrinti ar Niall vis dar neatsibudo.Nuraminus save nusileidau į apačia nueidama į virtuvę ir įsipildama sulčių.Kai tik žengiau į svetainę namo durys tyliai prasivėrė , tačiau aš vis tiek tai galėjau girdėti.

Camilla tyliai uždarė duris po to pamatant , kad aš ją stebiu.Ji pavartė akis kuo tyliau užlipdama laiptais ir nubėgo į kambarį.Atsidusau dėl jos tokio elgesio , tačiau ilgai apie tai negalvodama atsisėdau prie televizoriaus svetainėje.

Neteko ilgai laukti kol pajutau Niall atsisėdant šalia manęs ir permetant ranką per mano pečius.Jis pabučiavo mano smilkinį pasisveikindamas ir paklausdamas kaip miegojau.Atsakiau , kad gerai ir jis parodė savo baltus dantis leisdamas man suprasti , kad jis džiaugiasi.Nusišypsojau atgal.

Šiandien Rugsėjo 13 dieną , šeštadienis , kas reiškė jog šiandien Niall gimtadienis ir jam sukanka 38.Aš su vaikais ir mūsų draugais buvom suplanavę staigmena taigi turėjau apsimesti , kad visai užmiršau kokia šiandien diena.Aišku Niall tai greit pastebėjo , kadangi mes sėdėjome visiškoje tyloje , žiūrėdami kažkokia neidomią laidą per televizorių.Tai jį šiek tiek nuliūdino , tačiau aš bandžiau išlikti rami neišduodama staigmenos tam ,kad jis pasijustu geriau.

LibertyWhere stories live. Discover now