1.16

6.8K 357 5
                                    

-Tai daugiau nebepasikartos.-tvirti žodžiai išėjo iš Horan burnos tiesiai man į plaukus ir aš pakėliau savo nustebusį žvilgsnį į jį.

Aš akimirką vis dar drėgnom akim žiūrėjau į Niall mėlynas akis ir galvojau kodėl jis taip pasakė.

-Tai buvo klaida , neturėjo viskas pasisukti taip.-jis atsitraukė nuo manęs ir perbraukė ranka per savo blondiniškus plaukus.-Bet negalvok , kad aš tavęs atsiprašau , nes aš nei velnio to nedarau.-jo balsas staiga pasikeitė į piktesnį ir jis pamojo man pirštu taigi aš tik bailiai nurijau seiles.

Jo nuotaikų kaita kaip pas mergina.

-Gerai.-tyliai sumurmėjau.

-Kur tavo kambarys?-jis paklausė manęs ir aš kaip mažas vaikas parodžiau ranka tiesiai už jo.-Eime.-jis paėmė mano ranką ir nusivedė link manojo kambario.Jis pradarė mano kambario duris ir įėjo į ji nusitempdamas mane už rankos kartu su savimi ir pasodino mane ant lovos.

-Ar tau viskas gerai?

-Taip , tikriausiai.-tyliai pasakiau.

-Ar tau...Na žinai...Neskauda?-jis keistu žvilgsniu pažvelgė į mane.

-Skauda.-sumurmėjau nuleidus akis į pirštus ir pradėdama žaisti su jais.

-Asilas.-išgirdau kaip jis tyliai sumurma ir pakėlus akis pažvelgiau į jo veidą.Niall atrodė tikrai apgailestaujantis kas man buvo keista , bet jis nemokėjo to pripažinti.Jis nemokėjo paprasčiausiai atsiprašyti.

-Viskas gerai.-pasakiau kiek garsiau.Nežinau kodėl jam meluoju , bet man keista matyti jį tokį kai jis yra piktas nusikaltėlis.Nežinia kas gali , bet kurią minutę šauti jam į galvą taigi būtų geriau , kad jis kuo greičiau pasišalintu iš mano kambario.

-Ar tu sakei apie tai kažkam?-jis staiga pakėlęs akis pasakė ir nežinau ar man vaidenosi , bet atrodė lyg jo akys tamsėja , o tai reiškia jo nuotaika keičiasi.

-Ne , tikrai ne.-jaučiau kaip pradedu drebėti , nes kiek per šias dvi-tris dienas supratau , kad kuo tamsesnė jo akių spalva tuo blogesnė juo nuotaika.Tai keista iš tiesų.

-Gerai.-jo akys atrodė , kad vėl persidažė į švelniai mėlyną ir aš susiraukiau.Vampyrai neegzistuoja tai kaip jis gali keisti akių spalvas?Ar man tik vaidenasi?Greičiausiai vaidenasi.Po prievartavinė depresija turbūt.-Tuomet jeigu viskas gerai aš jau eisiu.-jis pakilo iš tupiančios pozos ir priėjęs prie durų pažvelgė į mane.-Ir be to.Neprisigalvok jokių nebūtų dalykų vien dėl to jog paklausiau kaip laikaisi.Šitai nieko nekeičia.Likai tokia kokia ir buvai prieš visą tą nutikimą.-ir su tais žodžiais jis išėjo iš mano kambario.

Sėdėjau ant lovos susiraukus ir mąsčiau.Nesuprantu kas yra blogai su žodžiu "atsiprašau"?Ar jam per tą savo blogiuko įvaizdį sunku tai ištarti?Viskas būtų žymiai paprasčiau jeigu jis tiesiog pasakytų tai vietoj to pokalbio ar man skauda ar ne ir blah blah blah.Nors bijau jo ir drebu vien tik jį pamačius , bet galiu prisiekti , kad po vakar aš jo nekenčiu.Aš taip pykstu ant jo ir tai normalu , nes jis atėmė iš manęs mano nekaltybę tokiu būdu kokiu nenorėtu nei viena mergina.

***Niall***

Išėjęs iš Emily kambario keikiau save dėl savo išskydimo.Kaip aš galėjau taip žemai pulti ir netiesiogiai atsiprašyti merginos už savo veiksmus?Taprasme aš žinau , kad tai buvo blogai ir aš pats save keikiau ir jaučiau kaltę , bet aš neturėjau eiti pas ją ir klausti kaip ji laikosi!Aš gimiau būti blogu ir visada tokiu buvau (aišku be prievartavimo) , bet turėjau ir gerąją pusę kurios niekam nerodžiau.Ją žinau tik vienas aš ir ji jau daug metų neišlenda , todėl norėčiau , kad dabar ir visados ji taip ir tūnotu ten kur ir yra jos vieta.Būtų didžiausia nesąmonė ir mano reputacija kristu žemyn jeigu aš nueičiau ir kaip pastumdėlis krisčiau merginai po kojomis ir maldaučiau atleidimo.Esu padaręs daug žiaurių dalykų kaip žmonių nužudymas , bet dėl jų kaltės niekada nejausdavau taigi tokio dalyko kaip atsiprašymas mano gyvenime nebuvo , nėra ir nebus.Aš pripratęs prie šaltakraujiško gyvenimo ir jo tikrai nekeisiu.

Užlipęs į antrą aukštą ir praėjęs koridorių link mano kabineto aš atsidūriau prie jo durų.Pastūmęs stiklines duris aš įėjau į savo kabinetą sutikdamas jame sėdintį Zayn su tai pat nelabai gera nuotaika.Šaunu , dabar mes susikivirčysim.

-Ką čia darai?-suurzgęs paklausiau kai jis sėdėjo ant MANO kėdės.Kodėl visi nori ant jos sėdėti?

-Kol buvai kalėjime čia buvo mano kabinetas , todėl nerodyk čia savo kaprizų.-jis atsidusęs tarė.

-Vieną dieną aš nevaldysiu savęs ir užmušiu tave.Prisiekiu.-pavartęs akis atsisėdau ant sofos prieš stalą ir pažvelgiau į Zayn.

-Oh kaip tik to ir norėčiau.-jis erzinančiai atsakė ir aš nusijuokiau.

-Vėl Carmen?

-Vėl Carmen.-ji rimtai atsakė.

-Ar yra tokia diena kai tu nebėgioji paskui jos šikną?-rimtai paklausiau.

-Aš ją myliu idiote tu.-Zayn atsistojo nuo kėdės ir atsukęs man nugara pažvelgė į langą.-Aš maniau , kad ji tai pat mane vis dar myli , bet šiandien ji pasakė kaip stipriai manęs nekenčia.

-Blah blah blah.-pavarčiau akis.-Meilės reikalai ne man , skųskis Harry.

-Tau gerai kai tu beširdis ir nežinai ką reiškia meilė.Kai vieną dieną įsimylėsi ir suprasi tai tada aš iš tavęs juoksiuosi.-Zayn nusišypsojo pašaipia šypsena ir atrodo manyje kraujas užvirė.

Niekas manęs nevadins beširdžiu.

LibertyWhere stories live. Discover now