2.28

4.7K 292 18
                                    

-Kas atsitiko Abby ir visiems kitiems?Iš viso.Kaip viskas baigėsi?-paklausiau Niall antrą dieną gulint ligoninėje.Šiandien turėtų mane paleisti ir tai yra žiauriai gerai , nes aš mirtinai noriu išlipti iš šitos prakeiktos lovos.

-Abby pabėgo.Na , o Rachel ir visi kiti , kaip matei , yra negyvi.Nėra ko jaudintis , Emily.Kaip viskas greitai prasidėjo taip ir baigėsi.-Niall šyptelėjo.

-Gerai , nes aš tikrai nebenoriu daugiau tokių bajerių.-pasakiau palengvėjančiai atsidususi.

-Tu žinojai , kad nieko gero nebus susidedant su manimi.-jis staiga pavartė akis.

-Dabar kalbi taip , lyg per prievarta būtume kartu.-susierzinau.

-Tu puikiai žinai , kad taip nėra ir , kad aš myliu tave.Nustok nusišnekėti.-Niall burbtelėjo.

-Koks skirtumas.-sukryžiavau rankas ir stipriai sučiaupiau lūpas.

***

-Aš noriu zefyrų.-pasakiau kai važiavome Niall mašina iš ligoninės.Šiuo metu aš taip norėjau kažko saldaus , kad atrodė jog galėčiau nužudyti už tai.

-Kas čia dabar?-Niall nusijuokė trumpam atsisukęs.

-Tai.-rimtu žvilgsniu pažiūrėjau į Niall kartu rodydama į savo pilvą.-O dabar vežk mane į parduotuvę ir nupirk man tų prakeiktų zefyrų.

-Gerai , gerai.-Niall šiek tiek sutriko.-Nusiramink.Nupirksiu.

Nusišypsojau sau ir užsisukau į langą stebėdama skriejantį vaizdą.Šiandien esu keistai agresyvi su visais ir tai mane liūdina , nes elgiuosi negražiai.Turbūt žodis "atsiprašau" skambėjo tūkstantį kartų šiandieną , tačiau aš privalau tai sakyti norėdama parodyti , kad aš tiesiog nesivaldau.

-Atsiprašau.-pasakiau.-Aš tiesiog-

-Viskas gerai , Emily.Nebūtina aiškintis.-Niall greitai atsakė ir tuomet pasuko vairą į dešinę sustodamas parduotuvės aikštelėje.

-Aš tuoj.-jis pasakė ir aš liūdnai atsidusau , kadangi norėjau eiti kartu , bet prisiminiau , kad mano kelis lūžęs ir aš tiesiog negaliu.

Niall išlipo iš mašinos ir ristele nubėgo į parduotuvę.Nepraėjo nė 5 minutes kai jis grįžo atgal.

-Štai.-padavė man didelį pakelį zefyrų ir tuomet įsėdo į mašiną.Jis norėjo užvesti automobilį , tačiau aš sutrukdžiau jam jį pabučiuodama.

Suėmiau jo veidą užlipdama jam ant kelių ir pagilindama bučinį.Jaučiau kaip Niall širdis pradeda smarkiau plakti ir jį užveda aistra tvyranti tarp mūsų , bet staiga jis atsitraukė nuo manęs ir rankomis paėmęs už liemens pasodino atgal į vietą.

-Kas per velnias?-suurzgiau nesuprasdama.

-Tai aikštelė pilna žmonių , Emily.Namai netoli.Pratęsime ten.-jis ramiai pasakė neatsisukdamas tik užvesdamas variklį ir išsukdamas iš aikštelės.

Pavarčiau akis ir praplėšus zefyrus pradėjau juos valgyti.Negaliu patikėti , kad jis sugadino tokį momentą.Nu ir gerai.Dabar jam nebeišdegs. Aš pykstu.

Nespėjau sureaguoti kai Niall automobilis įsuko į jo namų kiemą , o mano pakelis liko tuščias.Ketinau daryti dureles , tačiau Niall iššokęs iš mašinos užrakino automobilį neleisdamas man atidaryti durų.Jis užtrenkė savo dureles ir tada apėjęs mašinos priekį priėjo prie manųjų.Jo rankos pirštai nuspaudė atrakinimo mygtuką ir tuomet jis atidarė duris.Niall pažiūrėjo į mane tokiu žvilgsniu lyg sakytu "tau gal su galva negerai" ir tada paėmęs mane ant rankų užtrenkė dureles ir nusinešė į vidų.

-Žinai , aš nesu tokia jau ir invalidė.Galiu pati.-pasakiau kai jis uždarė namų duris.

-Tau lūžęs kelis , Emily.Kaip manai eiti be jo.Šliauši?-Niall paprotino mane ir nusiovęs batus , vis dar laikant mane , užlipo laiptais į viršų ir nunešė į savo kambarį.Jis paguldė mane ant lovos ir staiga pradėjo nusirenginėti.

-O ne , ne , ne.-Iškėliau ranką lik sakydama stop.-To dabar nebus.Aikštelėje sunaikinai aistrą.

-O jeigu ir vėl ją sukursiu?-jis seksualiai prikando lūpą ir tik su apatiniais užlipo ant manęs.

-To nebus.-nusišypsojau išbandydama jį , tačiau jo lūpos greit atsirado ant manųjų.Stengiausi atsispirti , bet man ne kaip sekėsi.

Niall rankos greitai surado mano suknelės apačią ir užkabindamos ją su pirštais numovė man per galvą akimirkai sustabdydamas bučinį.Vos suknelei nuskriejus į kitą kambario galą mūsų lūpos vėl susiliejo ir šį kartą aš greitai atsisegiau liemenėlę norėdama kuo greičiau padaryti tai.Niall atsitraukė nuo mano lūpų bučiniais nusileisdamas žemiau ir palikdamas mane greitai kvėpuojančią viršuje.Rankomis stipriai suėmiau kaldrą laikydamasi kai Niall dantimis suėmė mano apatinių medžiagą ir ją nuvilko.Išsiriečiau padėdama jam ir po kelių sekundžių Niall veidas ir vėl buvo mano veido lygmenyje.Šį kartą buvo jau mano eilė.Rankomis švelniai suėmiau jo draugužį per apatinius ir kelis kartus perėjau per jį pirštais erzindama Niall.Blondinas tik suurzgė , o aš nusišypsojau dėl jo seksualumo tai darant.Greitai kojomis nusmaukiau jo apatinius ir tuomet jam nespėjus sureaguoti apsivijau jo liemenį kojomis.Niall pasirėmė rankomis į lovą ir pažiūrėjęs man į akis staigiai įėjo į mane išprašydamas dejonę iš mano burnos.

Jis nuo pat pradžių judėjo manyje greitai ir aš visai pamiršau kelio skausmą , kuris iš tiesų tiesiog degė nuo judėjimo.Po kiekvieno Niall įstūmimo iš mano burnos išeidavo vis garsesnė dejonė vedanti mus prie orgazmo.Jaučiau , kad esu arti ir iš Niall veido sprendžiant jis tai pat ir po dar kelių įstūmimų mus užplūdo euforija.Niall prakaituotas sukrito ant manęs , vos gaudančios orą ir tuomet nusirideno šalia kvėpuodamas tai pat greitai kaip ir aš.Kelias sekundes mėgavausi atėjusiu palengvėjimu , tačiau greit grįžau į realybę ir mano kelį persmelkė didžiulis skausmas.

Suspiegiau iš skausmo taip išgąsdindama Niall ir šiek tiek pakilus pažiūrėjau į savo kairiajį kelį , kuris atrodė net pamėlynavęs.Kaip per seksą aš nejaučiau viso to?

-Po velnių.-Nusikeikiau žiūrėdama į nekaip atrodantį kelį.

Aš tikiuosi man vėl į ligoninė nereiks , nes aš nebeištversiu.

-Kaip-Kaip tu...-Niall pradėjo.-Kodėl nepasakei , kad skauda?!-staiga sušuko.

-Aš pati to nejaučiau!-dabar ir aš pradėjau šaukti.

-Šūdas.-Niall pakilo iš lovos ir susiėmė už galvos.

-Nesijaudink.Greitai praeis.-pasakiau sukandus dantis ir paimdama kairę koją perkėliau ant lovos krašto norėdama išlipti.

-Emily?!-staiga namuose išgirdau mamos balsą ir kaip mat pašokau pažiūrėdama į Niall.Ką ji čia veikia?

LibertyWhere stories live. Discover now