1.8

7K 393 3
                                    

***Emily***

Važiavome mašina turbūt jau kokias 3 valandas kas man labai nusibodo.Nuo sėdėjimo man paskaudo užpakalį , o nuo tylėjimo atrodo tuoj sprogsiu.Taip norisi tiesiog imti ir pasakyti ar išrėkti kažką , kad pagaliau palengvėtų , bet tiesiog negaliu.Mintys neleidžia.Mano galvoje sukosi daugybę klausimų į kuriuos atsakymus turėjo tik Horan , bet paklausti jo nedrįsau.Nenoriu ir vėl netyčia kažką pasakius supykdyti , o vėliau vėl gauti į veidą.Nenoriu.

Prieš mumis atsivėrė miesto vaizdas ir mes kaip tik pravažiavome lentelę ant kurios buvo parašyta "Wexford" .Aš apsidžiaugiau dėl to jog pagaliau sužinojau kokioje vietoje aš esu . bet tuo pačiu ir nuliūdau , kadangi tai labai toli nuo Mullingar.

Rudaplaukis pasuko keliu esančiu šalia miesto ir pradėjo važiuoti žvyrkeliu.Dar labiau nuliūdau dėl to jog neįvažiavome į patį miestą ir dėl to jog mano pabėgimo galimybės sumažėjo dar labiau.Kartais pagalvoju , kad išvis pabėgti neturiu šansu , o ir grįžti namo nėra labai didelio noro.Ir taip tai keista , kadangi mama manęs nei muša nei ką už ką esu jai dėkinga , o tėtis...Jis tiesiog išėjo iš namų vos man sukakus 15 taigi jis irgi nieko blogo man nedaro.Greičiausiai tai nieko neveikimo poveikis ir norėjimas daryti kažką neįprasto , bet nemanau , kad prostitucija yra tai ko man reikia.

Kodėl aš visada turiu pagalvoti apie blogiausia.Gal ten nebūtinai prostitucija?

Mes pravažiavome nedidelį mišką ir prieš mus atsivėrė gana didelis pastatas kuris buvo panašus į įprastos kompanijos pastatą kas nebuvo būdinga šiai vietovei.Jis atrodė prabangiai ir ne toks lyg ten dirbtų prostitutės.

O gal visgi jis man pamelavo ir man nereikės eiti į rinką?Ir išvis gal jis net neturi tos rinkos?

Vaikinas pastatė mašiną pastato aikštelėje ir užgesinęs variklį išlipo iš automobilio.Greitai padariau tą patį ir pasekiau Horan iš paskos.Rudaplaukis eidamas link pastato rankoje nuspaudė mašinos raktelių mygtuką ir taip užrakino mašiną kol aš stebėjau jo kiekvieną žingsnį.Mes priėjome prie pastato stiklinių durų ir Horan jas pravėrus mes jau stovėjome pastate.

Nepatikliai pažiūrėjau į vaikiną kuris linktelėjo sekretorei sėdinčiai prie stalo kuri vos jį pamačius atsistojo ir švelniai nusišypsojo.Na , bent jau papų iškart neišrietė.Rudaplaukis pasuko į dešinę kol aš sekiau jį ir eidama vis galvojau ar mes tikrai ten pataikėme ir ką jis su manimi darys.Aš gi galėčiau dabar imti ir pabandyti pabėgti , bet...nėra kur?

Mes praėjome kažkokį koridorių kurio gale buvo laiptai į viršų ir į apačią ir Horan nusileido laiptais žemyn.Pasekiau jį kai staiga mes vėl atsiradome tamsiame koridoriuje ir ėjome juo kol pagrobėjas pradarė vienas iš durų esančių beveik pačiam gale.Mes atsiradome kažkokiame dideliame kambaryje kurį pavadinti net nežinau kaip.Čia buvo svetainė , šokių salė ir virtuvė sujungtą į vieną kambarį.Virtuvės reikmenys stovėjo kambario dešiniame kampe , sofa su foteliais ir staliuku šalia virtuvės , o visa likusi dalis tuščia tik ant sienų daug stačiakampių veidrodžių.Čia buvo gal apie 15 merginų kurios sėdėjo ant sofos ir net nekreipdamos dėmesio į mus apie kažką šnekėjo ir juokėsi.

Staiga Horan atsikrenkštė ir visos merginos pasuko galvas į mus.Jos staigiai pašoko iš vietų ir išplėtė akis nužvelgdamos mano pagrobėją.

-Laba diena pone Horan.-visos choru pasakė ir tai nuskambėjo lyg darželyje esantys vaikai.Juokinga šiek tiek.

-Turim naujokę.-rudaplaukis ištiesė ranką į šoną ir stumtelėjo mane į priekį iš nugaros kas man nelabai patiko.-Turit supažindinti ją su taisyklėmis ir išmokyti visko ko mokate pačios.

Stovinčios merginos nužvelgė mane kas nebuvo labai smagu ir tada linktelėjusios pasuko žvilgsnį į Horan.Jos atrodo mielos , bet žinot , kad išorė gali meluoti.

-Carmen.-vaikinas kreipėsi į merginą ir tamsiai rudų , beveik juodų plaukų savininkė išėjo į priekį.-Tu būsi atsakinga už Emily.

Mergina linktelėjo ir švelniai šyptelėjo man kas mane labai nuramino , nes taip supratau , kad ji nėra kalė.Ačiū tau , Dieve , bent už tai.

-Nataly.Eik su manimi.-rudaplaukis apsilaižė lūpas kreipdamasis į dar vieną iš merginų ir mergina turinti raudonus nelabai ilgus plaukus priėjo prie jo.

Rudaplaukis apkabino raudonplaukę aplink liemenį ir jie abu išėjo pro kambario duris pro kurias atėjome.Stovėjau nežinodama ką daryt bei kramtydama apatinę lupą kai prie manęs priėjo mergina kurią paskyrė būti atsakinga už mane.Carmen lygtais.

-Labas.-ji nusišypsojo man , o aš atsakiau tuo pačiu.

-Kodėl raudonplaukė išėjo su juo?Ką jis jai darys?-paklausiau iš kart rūpimo klausimo atsisukdama į duris ir tada vėl į Carmen.

-Tą ką daro su visomis.-ji nusijuokus numojo ranka.

-Darymo būdų yra daug ir-

-Jie išėjo pasidulkint.-Carmen pavartė akis.

-O.-šiek tiek nustebau.-Ar tu irgi su juo , na žinai?

-Ne ir labai džiaugiuosi tuo.-ji nusijuokė.

-Tai tu vis-

-Juokauji?Nekaltybe praradau būdama vos 16.Tiesiog dulkinuosi ne su Horan.-Ji nusijuokė.-Ir žinok gerai , nes jis nemoka būti švelnus.

O dar viliausi , kad rinka nėra prostitucija.

-Aš niekada neturėsiu normalaus gyvenimo.-perbraukiau rankomis per veidą.

-Atleisk , kad taip pasakysiu , bet ne.Nuo šiol neturėsi.-ji liūdnai šyptelėjo.

LibertyWhere stories live. Discover now