2.30

4.5K 282 11
                                    

*Po mėnesio*

-Niall!-sušukau susierzinusi.-Greičiau nešk savo užpakalį čionai antraip išvažiuosiu viena!

-Mažute , palauk dar truputį.Aš tuoj!-Jis sušuko iš antro aukšto , tačiau aš tik pavarčiau akis ir paėmus mašinos raktus nuo spintelės priėjau prie durų.

-Viskas , aš išeinu!-visiškai neturėdama kantrybės sušukau ir atsidarius duris išėjau į kiemą.

Lauke švietė saulė , tačiau buvo gana vėsoka.Šiek tiek pasirėmiau į sieną norėdama saugiau nulipti , kadangi per savo didelį pilvą nieko nemačiau.Buvo keista kai 4 mėnesius nėščia jo beveik nemačiau , o dabar jis staiga ėmė ir išsipūtė.

-Jėzus Marija ar tu negali palaukti?-išgirdau nepatenkintą Niall balsą.-Gi ne valandą kuičiuos kaip tu.-pridėjo.

-Mhm.-sumurmėjau nepatenkinta jo balso tonu ir gana lėtai patraukiau link mašinos.-Paėmei saldainius?

-Kokius saldainius?-pajaučiau kaip jis už mano nugaros stabteli.

-Gi 10 kartų prašiau paimti.-atsisukau į jį su pikta veido išraiška.Negaliu patikėti koks neatsakingas jis yra.Gi aš numirsiu jei negausiu tu saldainių.

-Negaliu patikėti.-jis suraukė antakius ir piktai , tačiau tyliai sumurmėjęs grįžo atgal į namus.

Pavarčiau akis ir atsidarius mašinos dureles įsėdau į ją.Pažvelgiau per priekinį stiklą į Niall , kuris jau su maišu saldainių išeidinėjo iš namų.Jis užrakino duris ir tuomet greitu žingsniu atsirado prie mašinos.Netrukus jis jau sėdėjo joje.

Niall nieko nesakydamas padėjo saldainius man ant kelių ir užvedęs variklį išsuko iš kiemo.

-Taigi...?-pradėjau.

-Kas vėl?-Niall piktai atšovė.

-Kas tau yra?Ko toks piktas?-pakėliau balsą ir suraukus antakius pasisukau į jį.

-Nervini.-jis suurzgė.

-Kaip aš tave galiu nervint aš nesuprantu , gi aš nieko tau nedarau.-sumaliau bandydama pasiteisinti.

-Aš patylėsiu geriau.-jis sukando dantis parodydamas , kad yra tikrai įsiutęs.

Nusukau veidą nuo jo ir su ašaromis akyse pažvelgiau pro langą.Esu tokia emocinga pastaruoju metu , kad net nesuprantu kaip aš blogai elgiuosi su žmonėmis.Aš tiesiog darau tai ką noriu , net nepagalvodama apie pasekmes.Pasidariau tokia savanaudė , kad net gėda.O kas svarbiausia , aš negaliu to suvaldyti.

-Gerai jau atsiprašau...Žinai , kad aš tave myliu.-Niall ranka atsirado man ant kelio , bet aš ją nustūmiau nuo ten.

-Koks skirtumas.-drebančiu balsu garsiai pasakiau ir sukryžiavus rankas toliau nežiūrėjau į jo pusę.

***

-Emily.Kaip tu užaugai.Vai vai.Tikra panelė.-Kažkokia moteris , kurios aš nelabai atsimenu , tačiau žinau , kad ji yra giminaitė iš tėčio pusės priėjus prie manęs nuoširdžiai nusišypsojo.

-Dėkoju.-atsakiau ta pačia šypsena ir tuomet nusisukus sprukau nuo jos.Niekada nemėgau pokalbių su vyresniais žmonėmis.O dar giminaičiais.

Esu dideliame name kur pilna visokiausio amžiaus žmonių.Ir aš net nežinau kodėl važiavau į šitą kvailą susitikimą , tačiau tėtis to reikalavo.Aišku , jis nelabai norėjo , kad jame būtų ir Niall , bet aš jam griežtai pasakiau , kad be jo niekur nevažiuosiu.Ir išviso , kaip gi atrodyčiau viena su pilvu ir be vyro?

Priėjus prie stalo greitai įsipyliau į puodelį sulčių ir prisidėjus prie lūpų lėtai gėriau.Norėjau daryti tai kuo lėčiau , kadangi man visiškai nepatiko bendravimas su šiais..žmonėmis.

-Labas.-nekreipdamas dėmesio į mano užsiėmimą prie manęs atsirado mano pusbrolis.Lengviau sakant - mano priešas.Nuo pat vaikystės su juo nesutarėme , todėl dabar irgi atmosfera nelabai maloni.

-Um , labas.-pasakiau nurydama paskutinį gurkšnį.Akimis pradėjau ieškoti Niall , kadangi Jeremy mane būtinai įžeis kaip nors ir aš tikrai noriu , kad čia būtų kažkas kas būtų mano užnugarys.

-Tai kaip tas gyvenimas būnant nėščiai ir vienišai?-na , va.Ilgai laukti nereikėjo.

-Sakyčiau puikus.-staiga persimainiau ir nevaldydama savęs sukrykščiau.-Va , kitą savaitę išteku.-pridūriau parodydama deimantinį žiedą ant rankos.

Aišku Jeremy nesitikėjo mano tokio atsakymo , kadangi vaikystėje visuomet tylėdavau prieš jį , o tuo labiau nesitikėjo , kad ištekėsiu.Jis buvo kiek per daug nustebęs tuo , tačiau jo burna , kaip ir visada , toliau kalba savo.

-Oh.-jis atsiduso.-Užjaučiu.Kokį senį jau susiradai?-išmetė pašaipią šypsenėlę , tačiau aš tik kilstelėjau smakrą pasididžiuodama kai Niall atsirado jam už nugaros.

-Žinai , tas senis už tave visa galvą aukštesnis , o apie jo gabumus geriau net nekalbėt.-mirktelėjau ir žengus du žingsnius pro jo petį atsidūriau Niall glėbyje.

Suėmiau rankomis jo žandus ir įsisiurbiau jam į lūpas žinodama , kad už nugaros mus stebi Jeremy.Pritrūkus oro atsitraukiau ir su šypsena pažiūrėjus į Niall akis atsisukau į pusbrolį , tačiau jo čia jau nebuvo.Vargšelis ant tiek užpavydėjo , kad net dingo iš mano akiračio.Debilas.

Vėl atsisukau į Niall ir nužiūrėjus jį nuo galvos iki kojų prikandau lūpą.Turbūt pamiršau paminėt , kad jis su juodu kostiumu šiandien.Ir o dieve , tai atrodo taip karštai ant jo.

-Slayyyyyy bitch.-Niall padarė su rankomis keistą judesį , tačiau jis puikiai tiko prie jo žodžių.

-Niall padarė su rankomis keistą judesį , tačiau jis puikiai tiko prie jo žodžių

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Dabar žinos ką reiškia prasidėt su nėščia moterim.-sukryžiavau rankas atsukdama Niall nugarą , tačiau su šypsena veide.

-Tai buvo taip karšta.-Niall prisiglaudė prie manęs iš už nugaros ir seksualiai sušnabždėjo man į ausį.Jo rankos apsivijo mano pilvą ir tuomet jis nuleido smakrą ant mano peties.Palenkiau galvą į šoną prisiglausdama prie jo veido.

-Myliu tave.-sušnabždėjau.

-Aš irgi tave.-jis pakštelėjo man į skruostą.

-Niall...-nutęsiau staiga išsišiepus.

-Mm?-jis sumurkė.

-Žinai , man kažkas ten šilta apačioj...-nutęsiau duodama užslėptą žinutę sakinyje.

-Nori , kad pažiūrėčiau?-jis po keletos sekundžių tylos pagaliau suprato ir tuomet tyliai sušnabždėjo man į kaklą.

-Noriu , kad sutvarkytum tai.-pridėjau.

-Kur vonia?

LibertyWhere stories live. Discover now