2.16

5.5K 386 17
                                    

*Emily*

Žengdama dideliais žingsniais įėjau į kambarį ir iškart puoliau prie tašės , kuri gulėjo šalia lovos , ant žemės.Užsimečiau ją ant dešiniojo peties ir nuo stalo pagriebus telefono pakrovėją įsikišau jį į krepšį.Pakėlus akis ketinau išeiti iš kambario , bet Niall tvirtas kūnas stovėjo tarpdury ir neleido man praeiti.

-Tu niekur neisi.-jis sugriežė dantimis ir aš netikrai nusijuokiau.Jis rimtai?Jeigu sugebėjau pabėgti vieną kartą tai apie antrą net nešneku.

-Nustok man nurodinėti.-paėjau į dešinę norėdama prasmukti , bet Niall atkartojo mano judesį priversdamas mane susiraukti.

-Tu priklausai man , todėl kiek norėsiu tiek nurodinėsiu.-Jis sukryžiavo rankas ir aš rimtai vos nesusižvengiau.

-Niekam aš nepriklausau ir SUKNISTAI PASITRAUK MAN IŠ KELIO.-dabar jau rimtai susinervavau.Aš nebegaliu daugiau jam paklusti.Tai mane nuvarys į kapus.

-Dar kartą kartoju.Tu.Niekur.Neisi.-jis iš viršaus , piktai pažiūrėjo į mane ir aš pastebėjau kaip įsitempia jo raumenys.

O taip.Liūtukas supyko.

-Pasitrauk.-ignoravau jo žodžius ir jo kūno siunčiamus įspėjamus signalus ir žengiau į kairę , bet Niall padarė ta patį.

Greitai žengiau į dešinę , bet mano nelaimei Niall turi gerą reakciją ir net nepraėjus milisekundei jis atkartoja mano judesį.Suurzgiau ir pasitaisius krepšį ant peties pakėliau galvą į Niall.

-Prisiekiu , jeigu tu nepasitrauksi aš-

-Ką tu?Ir ką tu man padarysi?A?-jis pakėlė antakius.-Panaudosi savo labai "stipria" jėga?Pripažink Emily.Esi silpna ir nieko negali padaryti.

Žiūrėjau į jį kelias sekundes ir negalėjau patikėti tai ką išgirdau iš jo.Jis mano , kad aš silpna.Jis suknistai galvoja , kad aš niekam tikus ir nemoku apsiginti.

-Tu.Prakeiktas.Šūdas.-numečiau tašę ir puoliau jį užšokdama jam ant liemens.Iš pykčio pradėjau pešti jo plaukus bei daužyti ir su nagais draskyti jo krutinę.-Nekenčiu tavęs.NekenčiuNekenčiuNekenčiu!-Sušukau kiek įmanoma garsiau.

Niall iš susvyravimo paėjo atgal ir mes atsidūrėme koridoriuje.Iš visų jėgų daužiau jam į krutinę rėkdama kaip jo nekenčiu ir , kad geriau jo būčiau nesutikus , kai tuo tarpu Niall buvo visiškai pasimetęs ir visaip bandė išvengti mano smūgių ir raminti mane.

Staiga pasijutau išvargusi ir mano jėgos išgaravo.Aš nustojau muštis ir rankomis apsivijau Niall kaklą.Paslėpiau savo veidą jo kaklo įlinkyje ir garsiai pravirkau.Nekenčiu kai visi mano jog esu silpna.Nekenčiu to.

-Emily.-Niall uždėjo ranką man ant nugaros ir pradėjo ją glostyti.

Sušniurkščiojau nosimi ir supratus ką darau nulipau nuo jo.Pasitryniau akis ir nuleidus galvą pažvelgiau į Niall kojas.

-Miegosiu ant sofos.-pasakiau apsisukdama ir pasiimdama numesta krepšį.Užsimečiau jį ant peties ir sekundę pažvelgus į Niall šokiruota veidą praėjau pro jį.Na žinoma , dabar jis mano , kad esu beprotė.

Keista , bet sustabdymo iš Niall neišgirdau.Gyliai širdyje tikėjausi , kad jis mane sustabdys , pabučiuos ir paprašys miegoti kartu , bet deja , mano nelaimei taip neatsitiko.

Valydamasi paakius išėjau iš koridoriaus atsidurdama prie virtuvės.Visada kai jausdavausi nusivylusi valgydavau , tačiau dabar...net ir valgyt nesinorėjo.Praėjau pro virtuvę ir užsukau į svetainę , kurioje sėdėjo Harry.Priėjau prie jo ir atsikrenkščiau atkreipdama dėmesį.

LibertyWhere stories live. Discover now