1.44

6.1K 334 43
                                    

Ryte , vos man pramerkus akis išvydau susiraukusį mamos veidą.Greitai pakilau iš gulimos pozicijos ir apsidairiau ieškodama Niall.Aš tikiuosi mama jo nematė , nes man tikrai nesibaigs gerai.

-Ką čia darai?-paklausiau mamos kuri sukryžiavusi rankas piktai stebėjo mane.

-Kažko ieškai?-ji apmestinai apsidairė ir tuomet vėl sutelkė žvilgsnį į mane , tik šį kart prisimerkė.

-Ne?-pakėliau vieną antakį.

-Kodėl tavo durys buvo užrakintos?-ji lėtai manęs paklausė.

-Am , gal todėl , kad norėjau privatumo?-mano atsakymas nuskambėjo kaip klausimas.

-Kaip jos atsirakino jeigu tu miegojai?-ji paklausė dar vieno klausimo ir aš susiraukiau.

-Galbūt anksčiau atsikėlus buvau tualete ir tuo pačiu atrakinau kambario duris.-dabar aš sukryžiavau rankas ir keistai pažvelgiau į ją.

Taip , aš melavau , bet ji bereikalingai mane įtarinėja.

-Aš žinau , kad tu kažką slepi , Emily.-ji atsiduso.-Tu kitokia nei ankščiau.-mama išlaisvino savo rankas ir vieną delną padėjo man ant kojos.-Ar jis tau kažką padarė , kad tu pasikeitei?-ji švelniai manęs paklausė.

-Aš sakiau , kad nieko man nepadarė.Atstok.-nustūmiau jos ranką šalin.

-Emily , tai nenormalu.Jis tave pagrobė ir kelias savaites laikė nežinia kur , o tu dabar gyveni lyg niekur nieko!-ji vėl supyko.-Mes privalome rašyti ant jo pareiškimą , nori tu to ar ne.

-Nustok man aiškinti , aš nebeesu vaikas ,mama.-pavarčiau akis.

-Tu žinai , kad noriu tau geriausio , Emily.Tu pagalvok kaip jaučiausi tada aš.Jeigu tau nerūpi , tai bent dėl manęs padaryk tai.-jos griežtas balso tonas net nebandė nurimti.

-Dieve , aš su tavim išprotėsiu...-sumurmėjau pakildama iš lovos kartu su kaldra , kad uždengčiau savo nuogą kūną.

Džiaukis , Emily , kad mama nesikabina prie to , kad esi nuoga.Džiaukis , kad nuo mažens mėgsti taip miegoti ir dabar po tokių naktų mama neturi teisės prie tavęs prikibti.

Nuėjau link komodos ir iš jos išsitraukiau švarų apatinį trikotažą.Pagriebiau paprastas juodas timpas ir juodą megztinį kuris buvo žymiai man per didelis.

-Kaip tu gali išlikti tokia rami?-mama atsistojo nuo lovos ir priėjo prie manęs.-Ar jis tau grasino , kad niekam neprasitartum?Nes tu žinai , kad policija visada gali mums pa-

-Nutilk!-sugriežus dantimis atsisukau į ją.-Jeigu tu dar kažką užsiminsi apie tai aš išsikraustysiu iš namų.Dievaži!-surėkiau.

Mama išsprogdino akis dėl mano pakelto tono , bet nepasimetė ir pakėlė savo antakius padarydama savo pašaipų veidą.

-Na ir kur gi tu eisi , brangioji?-ji manęs paprastai paklausė ir aš tik tada pagalvojau , kad aš tikrai neturiu kur eiti.

-Bet kur.-pavarčiau akis.-Jeigu labai reikės grįšiu atgal iš kur pabėgau ir vien tik dėl to , kad negyvenčiau su tavimi.-bedžiau jai pirštu į krutinę ir apsisukus nuėjau į vonią persirengti.

Girdėjau kaip mama trenksmu išeina iš mano kambario ir garsiai laiptais nusileidžia žemyn.Atsidusau ir apsirengiau rūbus.Pažvelgus į veidrodį paėmiau ant kriauklės padėta plaukų gumytę ir susirišau su ja plaukus į aukštą kasą.Nusiploviau veidą vandeniu ir tuomet paėmus tušą kelis kartus perbraukiau per blakstienas.Išgirdau kaip mano telefonas vibruoja pranešdamas , kad man skambina taigi tai privertė mane padėti tušą ir išeiti iš vonios.Susiraukus ieškojau telefono kambaryje , kadangi nežinojau kur esu jį nukišus.Dvi savaites nesinaudojau telefonu taigi nenustebsiu jeigu jo nerasiu.

LibertyWhere stories live. Discover now