1.49

6.3K 376 47
                                    

***Niall***

-Neprašyk manęs to ko negalėsiu ištesėti.-ištiesiau ranką taip parodydamas , kad Emily vėl atsigultu man ant krutinės.-Geriau pasidžiaukim tomis keliomis valandomis kurios mums liko.

Mergina padėjo galvą ant mano krutinės ir įsikniaubė į ją tyliai sukūkčiodama.Nekenčiau to , kad ji buvo jautri , bet tuo pačiu ir mėgau šitą bruožą , kadangi galėjau jaustis vieninteliu kuris ją gali paguosti.Uždėjau ranką ant jos plaukų ir pradėjau švelniai glostyti juos.Tai nebuvo būdinga man , bet šiuo metu nieko kito be mūsų name nebuvo taigi nusprendžiau paslėpti savo principus.

Jaučiausi ypač šudinai , kad tos ašaros kurios dabar krenta iš jo gražių akių dėl mano kaltės , bet aš privalėjau ją grąžinti atgal į senesnį gyvenimą.Buvo daug priežasčių tam , bet apskritai vienintelis dalykas kuris man nepatiko tai , kad ji pradeda matyti mano gerąją pusę.Be viso to yra dar tas , kad ji pradėjo man rūpėti per daug nei turėtų , todėl manau , kad tai bus geriausia.

Piršto galiuku pravedžiau jai per jos nuogą šlaunį taip priversdamas ją sudrebėti.Mes turim pasimylėti paskutinį sykį , todėl aš nepraleisiu progos.Mergina įsitempė ir lėtai pakėlė galvą į mane.Jos akys buvo šiek tiek paraudusios , bet jos įdėmiai žiūrėjo į manąsias.Palenkiau veidą į jos ir pažvelgiau į jos mažas , bet putlias lupytes kurios varė mane iš proto.Emily apsilaižė jas ir aš staiga priglaudžiau savo lūpas prie jos.Mums bučiuojantis Emily po truputį lenkėsi atgal kol galiausiai nugara atsidūrė ant sofos.Sekundei nutraukęs mūsų bučinį patogiai įsitaisiau jos viršuje ir viena ranka palindau po jos megztiniu.Mano lūpos greitai surado Emily kaklą ir atakavo jį švelniais bučiniais.

Apskritai sekso metu būnu grubus , bet su Emily viskas kitaip.Aš nenoriu būti grubus jai.Ji lyg porcelianinė lėlytė kurią vos tik per stipriai paėmus gali sulaužyti.

Emily atlenkė kaklą duodama man daugiau vietos ir rankos pirštais įsipainiojo į mano plaukus.Lėtai bei švelniai pašalinau jos megztuką nuo jos kūno ir iškart atsegiau liemenėlę.Emily norėdama , kad būtų lygu nusmaukė mano šortus ir leido man iš jų išlipti pačiam.Palenkiau galvą taip atsidurdamas merginai prie pilvo ir šlapiais bučiniais leidausi žemyn jo.Dantimis užkabinau apatinių gumelę ir nuvilkau jas žemyn jos kojomis.Uždėjau rankas ant abiejų jos kojų ir švelniai pakilęs pakštelėjau jai į lūpas.

-Tuoj grįšiu.-sušnabždėjau ir nulipęs nuo jos priėjau prie komodos.Atidariau viršutinį stalčių ir ištraukęs iš jo vieną sidabrinį blizgantį pakelį grįžau prie Emily.

Atsikračiau savo kelnių ir užsimoviau prezervatyvą prieš tai kai vėl užlipau ant merginos.Įsitaisiau jai tarp kojų ir pažvelgiau į jos akis.Emily akimis parodė , kad yra pasiruošusi ir aš prikandęs lūpą lėtai įėjau į ją.Emily užvertė galvą ir užsimerkė kai pradėjau judėti įsikabindama į sofos medžiagą.Padėjau savo galvą tokiame lygmenyje kaip jos krutinė ir dantimis švelniai sukandau jos spenelį.Iš jos burnos išėjo seksuali dejonę kuri privertė mane judėti greičiau.Mačiau kaip jai patiko kai esu šiek tiek grubesnis taigi išpildžiau jos norą ir dabar jau judėjau greitai ir grubiai.

-O Dieve.-ji surėkė davus man suprasti , kad pasiekė orgazmą ir aš nusišypsojau dar kartą įeidamas ir pasiekdamas savąjį.

Sukritau ant jos kūno ir žvelgiau į jos lūpas tuo tarpu kai ji žvelgė į manąsias.Emily ranka perbraukė per mano plaukus ir liūdnai nusišypsojo man.

-Jeigu kai ką prisipažinčiau.Ar tai pakeistu tavo sprendimą mane grąžinti?-ji viltingai sušnabždėjo.

-Nebūtinai , bet gali pabandyt.-mano balsas sudrebėjo.Kažkodėl viduje nujaučiau ką ji galį pasakyti ir pripažinsiu , kad jaudinausi , bet tiksliai nežinojau apie ką ji.

-Aš...Aš myliu tave.-ji sušnabždėjo akimis parodydama , kad be proto jaudinasi.Jos akys lakstė mano veide labai greitai ir ji atrodė kiek išsigandusi.

Mano širdis tiesą sakant sustojo.Tai žodžiai.Žodžiai kurių gyvenime bijojau labiausiai.

Greitai pakilau nuo jos kūno ir suradęs savo numestus drabužius apsirengiau juos.Šiuo metu nenorėjau , kad mūsų žvilgsniai susitiktų , nes nesusivaldysiu neaprėkęs jos.

-Ni-Niall?-ji sumikčiojo.Žinojau , kad ji buvo pasimetusi ir bijojo manęs dabar.

-Renkis ir važiuojam.Turiu parvežti tave iki pietų.-greitai suburbėjau ir nelaukęs jos atsakymo greitu žingsniu nuėjau link laiptų.

Užlipau jais , nors galima pasakyt , kad užbėgau ir nuėjau į savo kambarį.Persirengiau į juodas kelnes , baltą maikę ir džinsinę liemenę.Apsiaviau pilkus Nike sportbačius ir išėjau iš kambario.Nusileidau laiptais žemyn ir čia jau radau stovinčią Emily.Ji buvo jau susitvarkiusi , pilnai apsirengusi ir žvelgė į grindis kramtydama savo apatinę lūpą.

Mergina pakėlė savo žvilgsnį į mane ir aš greitai nusukau savo akis.Nenorėjau žiūrėti į ją šiuo metu.Nežinojau kaip dabar jaučiuosi , bet jos žodžiai mane gązdino , pykdė ir vertė jaustis laimingu tuo pačiu metu.

***Emily***

Kelias paremtas vien tik tyla iki mano namų vertė mane verkti.Valdžiausi to nepadarius , bet kartais mano skruostu nusiridendavo ašara.Keikiau save , kad prisipažinau Niall meilėje , bet jis man neatsakė tuo pačiu.Aišku , ko gi galima buvo ir tikėtis.Paprasta mergina pamilsta nusikaltėlį kuris ją išprievartavo ir du kartus sumušė , o paskui prisipažinus meilėje negauna atsako.Paprasta ir sušikta mano gyvenimo istorija kuri įvyko ką tik.Nekenčiau savęs ir pripažinsiu , kad važiuodama namo norėjau tiesiog imti , iššokti iš automobilio ir sau numirti , bet nedrįsau.

Niall sustojo šalia mano kiemo ir atsisuko į mane.Jo veidas ir mina atrodė beproto keistai , bet man šiuo metu tai nerūpėjo.Aš tik norėjau , kad jis pasiimtu mane gyventi kartu , nesvarbu ar jis mane myli ar ne.

-Ar galiu bent pabučiuoti tave , paskutinį sykį , prašau.-nurijau seiles.

Niall liūdnai žvelgdamas į mane keletą minučių galvojo , bet galiausiai lėtai linktelėjo.Pasisukau šonu ir palinkau link jo veido sujungdama mudviejų lūpas.Bučiavau taip atsargiai , mėgaudamasi jo lūpų skoniu kuri jaučiu paskutinį kartą ir nenorėjau , kad tai kažkada baigtus.

-Neapsunkink visko ir tiesiog išlipk.-Niall atsitraukė nuo manęs ir nusukęs veidą nuo manęs bandė piktai pasakyti , bet jo balsas šiek tiek sudrebėjo.

-Viso gero , Niall.-nubraukiau ašara nuo skruosto ir paskutinį kartą pažvelgiau į jį prieš išlipdama iš automobilio.

-Viso , Emily.-jis tyliai sušnabždėjo ir man palikus mašina greitai nuvažiavo.

Dabar jau nevaldžiau ašarų ir leidau sau pravirkti.Sukritau ant šalto asfalto vidurį gatvės ir susidėjus rankas ant veido pravirkau.

Aš praradau jį.

*Pirmo sezono PABAIGA*

LibertyWhere stories live. Discover now