1.35

5.8K 350 21
                                    

Pramerkiau akis ir kelis kartus pamirksėjau kol pripratau prie šviesos.Mano akys susifokusavo ties baltomis lubomis prieš mano veidą.Truputį pakėliau jį ir apžvelgiau kambarį kuriame buvau.Gulėjau ant sofos , greičiausiai svetainėje , kadangi čia buvo spintą , stalelis skaitymui bei du foteliai su sofa ant kurios gulėjau.Šalia , ant staliuko radau padėtą stiklinę su vandeniu kurio aš dabar tiesiog troškau.Paėmus stiklinę pirmą pauosčiau ar čia tikrai vanduo ir tik įsitikinus atsigėriau.Nurijau gurkšnį ir tik tuomet pastebėjau , kad aš buvau be kelnių , o mano nubrozdinti keliai buvo apibintuoti.Buvau bekėlus kojas iš lovos kai staiga į šį kambarį įėjo tapati moteriškė kuriai prieš nualpstant paskambinau į duris.

-Kaip jautiesi?-ji prisėdo prie manęs ir maloniai šyptelėjo.

-Gerai , manau.-šiek tiek nejaukiai atsakiau.

-Kai atidariau duris pamačiau tave visą purviną ir gan blogos būklės , o tada tu nualpai.Šeip ne taip parnešiau tave į namus ir paguldžius sutvarsčiau nubrozdintus kelius.Ar tau viskas gerai?Tu bėgai nuo kažko?-ji paklausė manęs ir man ji pasirodė tokia maloni , kad net keista pasidarė.

-Aš...-suabejojau sakyti ar ne , bet tada pažvelgus į moterį ir visą kambarį pasakiau sau , kad ji nėra pavojingą.-Taip.Aš bėgau...

-Nuo ko?-ji pasidomėjo.

-Nuo...Tai ilga istorija.-atsidusau.

-Ar tėtis tave muša?-jis lėtai bei atsargiai paklausė.

-Ne.-susiraukiau.-Tai nesusiję su tėvais.Apskritai aš toli nuo namų.

Moteris atsiduso ir pažvelgė į žemę matydama , kad aš nelabai noriu jai atskleisti , kad manęs ieško Niall.Ji atrodė maloni ir jos namai , na bent jau šis kambarys buvo jaukus.Tai priminė man mano namus.

-Ačiū , kad nepalikot manęs prie durų ir pasirūpinot.-padėkojau ir ji atsisukus pažvelgė į mane.

-Ar nori arbatos?-ji nusišypsojo.

-Ačiū , ne.Aš gal jau eisiu , nenoriu užkraut bė-

-Ką tu čia šneki.-ji nusijuokus numojo ranka.-Jokios man čia bėdos , man kaip tik būtų labai malonu jei pasisvečiuotum.Ir taip jau kiek metų vis viena ir viena...-ji nuleido galvą.

-Na , gerai.-atsidusau ir moteriai pakėlus akis nusišypsojau.

***Niall***

-Kaip suprast dar neradot?!-piktai sušukau ant vieno iš apsauginių.-Visą dieną ieškojot ir neradot?Ji negalėjo toli nueiti!-suspaudžiau kumščius bandydamas valdytis.

-Iššukavom visą mišką ir apylinkes , jos ten nėra.-vienas iš jų nedrąsiai pasakė.

-Man nesvarbu , jeigu reikės iššukuosit ir visą pasaulį , bet ji turi būti parvežta čia.-apsisukau į lango pusę ir žvelgiau į mišką kurį neva jie visą "iššukavo".-Ir kuo greičiau.

-Dieve Niall..Kam tu taip ardais dėl to?Vistiek kai ją suras tu ją užmuši.-galėjau matyti kaip Zayn pavarto akis sėdėdamas ant sofos.

-Galit eiti.-vėl apsisukęs į apsauginius jiems daviau komandą ir jie išėjo.-Kas sakė , kad ją užmušiu?-paklausiau Zayn kai tuo tarpu pažvelgiau į Harry kuris sėdėjo šalia ir buvo įlindęs į telefoną.

-O tai tipo neužmuši?-jis pakėlė antakius.-Gi tu žinai , kad užmušam visas kurios pabėgo arba bandė pabėgt.

-Tik ne Emily.-atsisėdau ant kėdės ir pažvelgiau į stalą.

-Ką tu čia šneki , Niall!Ji gi pabėgo!PABĖGO!-Zayn pasiuto.

-Taip ji pabėgo , bet aš jos neleisiu užmušt.-susiraukiau.-Nei aš , nei kažkuris iš jusų.

LibertyWhere stories live. Discover now