2.12

6.2K 385 22
                                    

-...Ne , Emily.Nemirk , tik nemirk.-girdėjau Niall balsą kuris labiau buvo panašus į verkšlenimą.-Ką aš be tavęs darysiu.

Sunkiai pramerkiau akis ir susiraukiau bandydama susifokusuoti į aplinkui mane esančią aplinką.Lėtai pasukau galvą suprasdama , kad guliu ant žemės , savo bute.Niall , nuo kurio sklido alkoholio kvapas klūpėjo prie manęs nuleidęs galvą ir kažką murmėdamas.Per skausmą pakilau iš gulimos pozicijos į sėdimą taip atkreipdama Niall dėmesį.Jo galva pakilo ir leido man pamatyti tai ko niekada nesitikėjau.Niall skruostais ritosi ašaros , o jo akys buvo pilnos gailesčio lyg būtų man kažką padaręs.

-Aš nieko nepadariau.Aš tikrai nieko nepadariau.-jis greitai sumurmėjo.

Nurijau gerklėje susidariusį gumulą ir akimirkai užsimerkus greitai atsistojau.Žinojau , kad Niall nieko nepadarė , tik išgąsdino mane taip , kad iš tos baimės nualpau , bet šiuo metu nenorėjau būti šalia jo kai jis tokios būklės.Kelis kart sumirksėjus pasirėmiau ranka į koridoriaus sieną ir sutelkiau žvilgsnį į vonios duris.Gyliai įkvėpus pasileidau bėgti iki ten žinodama , kad ten bus saugu.Atsiradus vonioje užsirakinau duris ir nugara jomis nuslydau.

Kodėl viskas taip sunku?

-Emily.Atidaryk duris.-Niall balsas pasigirdo už durų.Iš jo balso tono buvo galima spręsti , kad jis arba yra piktas arba tuoj apsivems.

-Eik šalin , Niall!-pro ašaras surėkiau.

Aš tikiuosi , kad kūdikiui mano nualpimas nepakenkė.

-Jeigu tu neatidarysi durų...Aš išlaušiu jas !-jis sušaukė atgal , tik šįkart piktesniu tonu.

Nieko neatsakiau , padėjau galvą sau ant kelių ir tyliai pravirkau.Viskas ko man reikia tai tik meilės , tik pasakymo 'myliu tave' , o vietoj to jis verčia mane bijoti jo.Verčia jaustis lyg tarnaitę , kuri vykdo visus jo paliepimus.

Jaučiuosi kaip sušikta kvailė , kuri nepaisant visko vistiek jį beprotiškai myli.

***

Pakėliau galvą nuo kelių atmerkdama sunkius akių vokus.Susiraukiau kai per langą šviesa krito tiesiai man į akis.Sunkiai pakilau iš sėdėjimo pozicijos ir atsistojus prieš veidrodį nusižiovavau.

Nežinau kiek laiko miegojau , bet jaučiuosi taip sušiktai , kad viskas ko aš noriu tai tik numigti dar keliom...savaitėm.

Atsukus čiaupą susišlapinau rankas ir jomis perbraukiau per veidą.Prisiminus kas nutiko prieš užmigimą mane nukrėtė šiurpas , todėl greitai nuvijau mintis šalin.Gyliai įkvėpus priėjau prie durų padėdama ranką ant rankenos.Pripažinsiu , kad bijojau išeiti , nes nežinau ar Niall įšėjo ar jis vis dar laukia manęs prie durų.

Lėtai palenkiau rankeną sukeldama mažą , cypiantį garselį.Šiek tiek pravėriau duris iškišdama galvą ir apsižvalgydama.Švaru.Labiau pravėrus duris supratau , kad negaliu jų atverti pilnai , todėl išėjus pažvelgiau į už durų.Miegantis Niall sėdėjo pasirėmęs nugara į sieną ir buvo tas kuris neleido man pilnai pradaryti durų.Tyliai uždariau duris ir pritūpiau prie Niall.Uždėjau ranką jam ant kojos truputį jį pakrutindama.Neužilgo Niall akys sunkiai prasimerkė ir šiek tiek pamirksėjusios susitelkė į mane.

-Eik į lovą , čia nepatogu.-pasakiau ištiesdama Niall ranką.

Kelias akimirkas tiesiog žiūrėdamas į mane jis paėmė mano ranką ir aš padėjus jam atsistoti pradėjau vestis iki savo miegamojo.Niall rankos pirštai stipriai laikė manuosius lyg norėdami kažką pasakyti , bet aš į tai nekreipiau per daug dėmesio.Mums įėjus į kambarį , nuvedžiau Niall prie lovos ir jį , dar pusiau miegantį pasodinau.Nuvilkau jo marškinėlius , pastūmiau jį , kad jis atsigultu ir tada nuvilkau jo kelnes.Paguldžiau jį į lovą užklodama kaip mažą vaiką ir tuomet išeidama iš kambario uždariau duris.

Nukulniavau link svetainės prieš tai pažvelgdama į sieninį laikrodį.Rodė tik 6 ryto ir ačiū Dievui šiandien buvo savaitgalis.Į darbą nereikėjo.Priėjus sofą griuvau ant jos ir nusisukus nugara į svetainės įėjimą užmerkiau akis.Negaliu patikėti , kad net po kivirčo su Niall aš vistiek jį rūpestingai paguldžiau į lovą.Pasirodo meilė kalba pati už mane.

Gulėjau apie dešimt minučių užmerkus akis.Atrodo , kad buvau pavargus kaip niekad , bet visokios mintys lendančios į galvą neleido man užmigti.Atsidusus pakilau nuo sofos ir sukryžiavus rankas ant krutinės nuėjau į virtuvę.Užkaičiau virdulį ir tuomet pasirėmus užpakaliu į spinteles žiūrėjau į vieną tašką.

Pakėliau akis išgirdus žingsnius.Mano akys nužvelgė nuogą , gerai pažįstamą krutinę ir tada pakilo link mėlynų , Niall akių.Apsisukau nugara į jį duodama ženklą , kad neturiu noro kalbėti ir pirštais kažką vedžiojau ant stalviršio.

-Kodėl taip elgiesi?-duslus Niall balsas pasiekė mano ausis.Susiraukiau nesupratus apie ką jis.

-Kaip?-tyliai paklausiau vis dar stovėdama nugara į jį.Nenorėjau matyti jo akių , jo nuogo preso , nes tuomet pasiduosiu pagundai ir krisiu jam į glėbį.

-Po to kas vakar nutiko tu vistiek šiandien mane paguldei į lovą.Kodėl?-jaučiau kaip jis prieina arčiau manęs ir stovi man už nugaros.Jo kiekvienas oro iškvėpimas atsimušdavo man į krutinę taip priversdamas per mano kūną pereiti šiurpuliukus.

-Tu atsimeni?-greitai atsisukau delnais pasiremdama į stalviršį.Niall buvo visiškai arti manęs ir iš viršaus stebėjo mano veidą.

-Aš nebuvau toks girtas , kad neprisiminčiau.-jis netikėtai nusijuokė.

-Gerai...-numykiau nuleisdama akis į žemę.Žiūrėjau į Niall nuogas kojas ir tiesiog...galvojau.

-Aš atsiprašau.-Niall ranka pakilo link mano smakro ir kilstelėjo jį , kad mūsų žvilgsniai susitiktų.-Aš nenorėjau ginčo ir apskritai...Nenorėjau išgąsdinti tavęs.Ar tau viskas gerai?

-Taip , turbūt.-sumurmėjau.

-Tai...Kodėl taip elgiesi?-jis abejomis rankomis pasirėmė į stalviršį.Dabar stovėjau jo gniaužtuose nežinodama kur dėti akis.Jis buvo taip arti kas vertė mano kvėpavimą pagreitėti.

-Aš ne-nežinau.-sumikčiojau žiūrėdama jam į akis.Kažkodėl jaučiausi ypač keistai.

-Tu žinai , Emily.Pasakyk man tai.-jo veidas priartėjo prie manojo ir jo akys pažvelgė man į lūpas.-Pasakyk.

-A-aš.-sudvejojau.Paskutinį kartą kai tai pasakiau jis išvyko.Ar tai gali pasikartoti?-Aš myl-

Nespėjau pabaigti kai Niall lūpos staigiai susijungė su manosiomis.Mano rankos apsivyniojo aplink Niall kaklą , o Niall aplink mano liemenį taip prisitraukdamas mane arčiau.Jis liežuviu perbraukė per mano apatinę lūpą taip paprašydamas įėjimo ir aš net nedvejodama suteikiau jį.Mūsų lūpos judėjo vienu ritmu , kol aš jaučiau kaip stipriai mane laiko Niall.Apsivyniojau kojomis jo liemenį kai Niall rankos nuslydo link mano užpakaliuko.Niall pasodino mane ant virtuvės stalviršio ir lūpomis nukeliavo mano kaklu.Laikiau atvertus galvą taip duodama jam daugiau įėjimo ir mėgavausi akimirką.

-Užmušiu.-Niall sumurmėjo kai mumis sutrukdė durų skambutis.

Nekreipiau dėmesio į jį ir toliau mėgavausi Niall šlapiais bučiniais ir jo karts nuo karto odos sukandimais , bet skambutis nesiliovė.

-Nu viskas man gana.-Niall suurzgė man į kaklą ir aš sudrebėjau dėl vibracijos kuri perėjo man per kaklą dėl to.-Einu kažką nušausiu.-Jis pakštelėjo man į lūpas ir visas susiraukęs ir nuogas nuėjo link durų.

LibertyWhere stories live. Discover now