1.32

5.8K 373 19
                                    

Viršuje daina pagal kurią šoką Emily ,kas nori galit pasileisti , dėl efekto ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaip ir "repetavaus" prieš ateinant Niall kilau rankomis braukdama per savo kūno odą aukštyn ir lėtai judindama klubus.Prikandau lūpą neatitraukdama akių nuo Niall veido ir su ranka užkabinau maikutę , kad ši truputį pasikeltų atidengdama truputėlį mano pilvo odos.

The water pipes had mold all over them

Keletą minučių erzinau jį tai pakeliant tai nuleidžiant maikę kai galiausiai nusprendžiau pasigailėti jo ištroškusių akių ir nusivilkau tą medžiagą nuo savo kūno.Numečiau ją į šoną ir lėtai priėjau prie jo apžergdama jį ir atsisėsdama jam ant kelių.

The neighbor was knocking, yeah

Užkišau rankas už jo marškinėlių ir vienu pirštu braukiau jam per presą neatitraukdama akių kontakto su juo.Pasilenkiau prie jo ausies ir pradėjau šnabždėti šios dainos priedainio žodžius kurie pasakė daug daugiau nei mano judesiai.

Make me feel like I am breathing

Feel like I am human  

Lėtai atsegiau jo marškinėlius ir pasilenkus kilau jo presu bučinukais iki kaklo kol pasiekiau lūpas.Niall norėjo jas sujungti , bet aš atitraukiau veidą ir nusišypsojus atlenkiau galvą.Pradėjau lėtai judinti klubus į šonus ant jo kelių taip trindamasi į jo draugužį kol jis bandė atrodyti nesudomintas ir rankomis glostė mano šlaunis.Nusprendus , kad užteks staiga aš nulipau nuo jo ir apsisukus į jį nugara pasilenkiau.Pradėjau lėtai kraipyti užpakaliuką pagal muziką ir toliau tęsiau savo šokį.

Touch me, yeah

I want you to touch me there

Make me feel like I am breathing

Feel like I am human

Pajaučiau kaip Niall prisiglaudžia prie manęs iš už nugaros ir galėjau jausti , kad jo draugužis remiasi man į užpakalį.Jis greitai apsuko mane ir pažvelgęs į lūpas staiga sujungė jas.Jo rankos suspaudė mano užpakaliuką kol aš kovojau su savimi , kad atsispirčiau jam.Nukovus pačią save aš staiga atstūmiau jį ir priėjus prie grotuvo išjungiau muziką.

Pakėliau nuo žemės savo maikę ir apsirengus ją pažvelgiau į Niall.

-Tu nedalyvausi aukcione.Tik ne su tokiu šokiu.

-Kodėl?-susiraukiau.

-Aš neleisiu kitiems pamatyti to.-jis griežtai pasakė ir priėjęs prie manęs prisitraukė mane prie savęs taip , kad aš atsimušiau į jo krutinę.

-Kodėl?-padėjus rankas ant jo krutinės vėl paklausiau to paties klausimo.

-Nes tu esi tik mano.

-Aš nesu tavo.-piktai pasakiau.-Aš nesu niekeno.

-Tu tik mano ir taškas supratai?Sužinosiu , kad dalyvavai aukcione ar mylėjaisi su kitu baigsis blogai.-jis sukandęs žandikaulį pasakė ir piktai pažiūrėjo į mane.

-Ne.-atstūmiau jį ir garsiai bei piktai pasakiau.

-Ką pasakei?-jo akys staiga pajuodavo.

-Sakiau ne.-pakartojau.-Jeigu tu gali mylėtis su visomis tai tada aš irgi.Nežadu būti vien tik tavo kai tu nesi mano.

Emily , ką tu ką tik pasakei.

-Tai sakai nori , kad būčiau tavo?-jis staiga pakėlė antakius pamiršęs pyktį ir menkai šyptelėjęs.

-Um , ne , aš , tik.-pasimečiau pagaliau supratus ką pasakiau.Dieve ir kur tada buvo mano galvą.-Nesvarbu , einu miegoti.-greitai pasakiau ir ketinau išeiti iš menės , bet Niall aišku mane sustabdė.

-Palauk , o kas sutvarkys visą tai?-jis parodė į savo penį ir aš staiga nusijuokiau.

-Tikrai ne aš , eik susirask tą Rachel ar ką.Manau ji tikrai neatsisakys.

-Bet aš noriu tavęs.-jis susiraukė.

-Įspėjau prieš šokį , kad netvarkysiu.Pats kaltas.-piktai pasakiau ir staiga ištraukus iš jo rankos savo ranką pradėjau bėgti.

-Emily!-girdėjau kaip Niall šaukia , bet toliau bėgau koridoriumi nei neatsisukdama.

Pribėgau savo kambarį ir greitai įbėgus į jį užsirakinau.Nuslydau durimis žemyn ir susiėmiau už galvos.

-Emily , atidaryk duris.-išgirdau kaip Niall už durų piktai paliepia.

-Eik iš čia.-nesupratau kaip staiga pradėjau verkti.

-Aš įspėju tave.Atidaryk arba išlaušiu.-girdėjau jo balse didžiulį pyktį.

Nieko neatsakiau tik prisitraukiau kelius prie savęs ir garsiai pravirkau.Pastaruoju metu keistai jaučiuosi ir per daug galvoju apie Niall.Taip neturėtų būti , bet taip yra.Nežinau kas man darosi.Nebesuprantu pati savęs.

***Niall***

-Aš įspėju tave.Atidaryk arba išlaušiu.-garsiai bei piktai pasakiau , bet atsakymo neišgirdau.

Viskas ką dabar girdėjau tai buvo tik jos garsus verkimas kuris man kėlė keistus jausmus.Įprastai kai mergina verkia mane tai labai supykdo , bet dabar...Dabar atrodo prieičiau prie jos , apsikabinčiau ir niekada nepaleisčiau.Atrodo lyg užmuščiau bet kurį kuris ją nuskriaudė.Nežinau kas tai per jausmai arba iš viso kas per šūdas vyksta manyje ir man tai nepatinka.Visos merginos esančios čia nėra nė karto man paprieštaravusios ir dabartinis jos užsispyrimas ir taisyklių laužymas verčia mane jaustis gyvu.Aš turėčiau ją prilupti už tai , kad nepaklūsta man , bet aš tiesiog negaliu.Kažkas viduje man neleidžia to padaryti.

Trenkiau kumščiu į sieną ir nuėjau koridoriumi į savo kambarį.Įėjęs trenkiau durimis ir iškart griuvau į lovą.

Emily verčia mane jaustis keistai.Reikia kažką daryti , kad to nebūtų.



LibertyWhere stories live. Discover now