1.45

5.8K 368 33
                                    

-Žudikas.

Niall akys išsiplėtė ir jo burna prasižiojo dėl nuostabos , bet staiga jis susiraukė ir grėsmingai pažvelgė į mane.

-Žinai , nesitikėjau , kad išdrįsi tai pasakyt.-jis pašaipiai pasakė ir staigiu judesiu griebė man už rankos ir nusitempė į namo vidų.

Jis numetė mane ant grindų ir stipriai trenkęs durimis atsisuko į mane , gulinčią ant šaltų plytelių.Niall sugniaužė kumščius ir pradėjo eiti į mane kai aš traukiausi nuo jo užpakaliu šliauždama atgal.Staiga nugara atsitrenkiau į minkštą , spėju sofos atlošą ir pažvelgiau į jau visai šalia manęs esantį Niall.Jis čiupo mane už plaukų taip pakeldamas mane nuo žemės ir prievarta atsuko galvą taip , kad žiūrėčiau į jį.

-Pastebėjau , kad tau patinka mane nervint.-jis sukandęs žandikaulį pasakė ir tamsiomis akimis žvelgė į mane.-Gerai , kad jau taip nori , suteiksiu tau tą malonumą ir parodysiu ką aš galiu būdamas piktas.-jis išspjovė paskutinius žodžius ir jėga sviedė mane ant žemės.

Dėl galvos trenkimo mano akyse pradėjo truputį lietis , bet aš šiek tiek papurčius galvą vėl sugrąžinau normalų vaizdą.Nespėjau net suinkšti kai staiga Niall mane apvertė taip , kad gulėčiau ant pilvo ir pradėjo mauti mano timpas.

-Ne.Ne.-pradėjau muistytis , bet staiga Niall taip stipriai suėmė mano šlaunis , kad galėjau jausti kaip jos pamėlynuoja.

Man užtilus Niall toliau tęsė savo darbą ir atsikratęs mano batų nuėmė mano timpas.Girdėjau kaip jis nusviedžia jas kažkur ir tada stipriai trenkia man per užpakalį.Suinkščiau jausdama kaip mano užpakalis tiesiog dega ir staiga gavau dar vieną.

-Neinkšk , nes gausi daugiau.

Sučiaupiau lūpas nenorėdama gauti dar vieno mušimo kai Niall suėmė mano užpakalį ir pakėlė jį kartu pakeldamas ir mano kūną.Pasirėmiau rankomis į žemę ir nuleidus galvą žvelgiau į grindis.Mano skruostais jau ritosi ašaros.

-Nagi , Emily.Gi taip norėjai , kad supykčiau.-jis patempė mano plaukus taip atlenkdamas mano galvą ir sušnibždėjo į ausį.

Niall grubiai paleido mano plaukus ir greitai pradėjo atseginėt savo kelnes su viena ranka laikydamas mane už užpakalio , kad nepabėgčiau.Po kelių sekundžių segimosi garso nebesigirdėjo ir čia įsivyravo tylą.Pajaučiau kaip Niall pirštas lėtai , bet švelniai pereina mano nugara iš apačios į viršų ir tada jo delnas vėl susiduria su mano užpakaliuko skruostu.

Niall abejomis rankomis suėmė mano užpakalį ir jėga prisitraukė arčiau savęs.Jis viena ranka sugriebė mano plaukus ir atlenkęs mano galvą sušnabždėjo:

-Aš tikiuosi tau patiks tai tai pat kaip ir vedimas mane iš kantrybės.-ir tuomet jis iš galo įėjo į mane.

Tiesiogine to žodžio prasmė rėkiau , nes Niall judėjo greitai be jokio sustojimo.Karts nuo karto jis pliaukštelėdavo man per šikną , bet ne tai , kad švelniai , o su visa jėga.Mano užpakalis tiesiog degė kol Niall mėgavosi mano prievartavimu ir užpakalio vanojimu.Mano skruostais nepaliaujamai riedėjo ašaros ir galiu prisiekti , kad ant grindų jau buvo balutė susidariusi iš jų.Po dar kelių įstūmimų Niall baigė manyje ir ištraukęs privertė mane sukristi ant žemės.

-Rimtai?Jau pavargai?-jis pašaipiai paklausė.-Na , tada užjaučiu tave , nes bus antras raundas.

Ir su tais žodžiais aš prakeikiau save.

***

Praėjo turbūt dvi valandos po to kai Niall manimi pasinaudojo ir dar sumušė po to.Ant mano veido puikavosi didelė mėlynė , o ant mano kūno buvo jų daugiau , bet mažesnių.Gulėjau lovoje , šio namo antrame aukšte , kažkuriame kambaryje ir verkiau.Visą tą suknistą laiką aš praverkiau ir dabar nenustebčiau jeigu iš mano akių daugiau nebekristų ašaros.Aš tiesiog išverkiau viską ką turėjau.

Nebegalėjau daugiau čia būti.Vyliausi , kad skausmas užpakalyje ir visur kitur praėjo , bet vos pajudėjus nusivyliau.Sukandus dantis ir užsimerkus aš lėtai išlipau iš lovos ir mažais žingsniukais nuėjau iki durų.Palenkiau rankeną ir atsargiai pravėriau jas po to iškišdama galvą ir apsidairydama.Išėjau iš šio kambario ir truputį paėjus priėjau laiptus.Pradėjau lėtai jais lipti tikėdamasi , kad Niall manęs neužtiktų , bet veltui.Vos man nulipus į pirmą aukštą sutikau ant sofos sėdintį Niall ir rankoje laikantį cigaretę.Jis pažvelgė į mane ir truputį pakėlė antakius.

-Kur susiruošei?-išpūsdamas dūmus pasakė ir aš nieko nelaukus pradėjau bėgti.

Pribėgau iki durų ir jau buvau belenkusi rankeną kai stiprios vyriškos rankos apglėbė mano kūną ir pradėjo traukti mane atgal.

-Paleisk!-rėkiau visaip muistydamasi ir trankydama Niall rankas kurios laikė mane už liemens.-Paleisk mane tu šunsnuki!

Niall apsuko mane į save ir stipriai suspaudė mano kūnelį jo rankose taip sustabdydamas mano priešinimasi ir piktai pažvelgė į mane.

-Tu prižadėjai , kad nebėgsi.-jis priminė mano pažadą ir aš tiesioginę to žodžio prasme vos nesusižvengiau.

-Rimtai?-pašaipiai paklausiau.-Tu mane išprievartavai, sumušei ir manai , kad aš nebėgsiu?Negana to , kad tu nesveikas ,bet dar ir durnas.-išpyškinau ir toliau pradėjau muistytis bandydama ištrūkti iš jo gniaužtų.

-Emily.-jis suurzgė.

-Paleisk.Mane.Tu.Psichopate.-sugriežiau dantimis vis sukinėdamasi ir bandydama ištrauki savo rankas , bet Niall per stipriai mane laikė.

-Dar kartą pasakyk tai ir-

-Ir kas?Kas?-surėkiau.-Išveši į mišką ir padegsi kaip ir tuos du?Nagi pirmyn , aš tiesiog mirtinai dabar to trokštu!Svarbiausia , kad daugiau gyvenime neberegėčiau tavęs!-išrėkiau taip , kad atrodo mano balsas nusilpo ir aš daugiau nieko nebepasakysiu.

-Nesakyk taip.-jis piktai suurzgė , bet jo akyse galėjau matyti nusivylimą.

-Eik po velnių , Niall!Paleisk mane ir pagaliau baikim visą šitą šūdą.-susiraukus piktai pažvelgiau į Niall kuris keistai žvelgė į mane.Jo akys , geriau įsižiūrėjus atrodančios kiek liūdnokai klaidžiojo mano veide.Niall nurijo gerklėje susidariusį gumulą ir kelis kartus sumirksėjo.Jis akivaizdžiai buvo pasimetęs ir nežinojo ką man pasakyti.


LibertyWhere stories live. Discover now