1.17

6.5K 354 3
                                    

***Niall***

Sėdėjome kartu su Zayn prisidėję ledo prie veido ir žiūrėjome piktai vienas į kitą kai tuo tarpu Harry skaitė mums moralą.Nekenčiu to , kad nors ir esu vadas visos mūsų gaujos Zayn arba Harry sugeba man paaiškinti.Na , bet tai greičiausiai dėl to , kad jie yra man kaip broliai , todėl aš jiems kartais nusileidžiu.

-Nesuprantu ir kaip jus kiekvieną kartą randat dėl kažko susimušti.-Harry piktai pasakė.-Negalima jūsų palikti vienų.

-Taip taip , mes jau girdėjom šitą daug kartų.Gal pagaliau nustosi?-pažvairavau akimis į Harry.-Aš čia vadas.Aš turėčiau jums aiškinti , o ne jūs man.

-Aha , kaip pasakysi pone Horan.-Harry prunkštelėjo.-Kaip dėl tos naujokės?Girdėjau klientai pasiutę kaip nori pirmi paliesti ją.

-Mhm , pirmi...-pavartęs akis sumurmėjau.-Ji nieko verta.-garsiau pasakiau.

-Kodėl?

-Ji nieko nemoka.Visiškai nepatyrusi.-pasakiau galvodamas apie vakar kai vos jos...Ne , nors ir nebaigiau joje tai skaitosi kaip išprievartavimas.Ir kur buvo mano protas tuo metu.

-Oh , jau mėginai ane?-Harry pakilnojo antakius.

-Užsičiaupk , tik verkti ji ir te moka.-suurzgiau prisiminus kaip ji tiesiog žliumbė man liečiant jos kūną.Bet kuri kita mergina šokinėtų iš laimės dėl to , bet tik ne ji.

-Mačiau ją praėjęs pro merginų menę.Ji tikrai karšta ir turi gerą kūną tiesiog nemoka juo naudotis.Manau reiktų padirbėti su ja toje srityje.Nenustebčiau , kad po to ji tiesiog upeliais šluotu mums pinigus.-Harry apsilaižė lūpas.

-Tu juk žinai , kad aš nemoku švelniai ir neturėčiau kantrybės tam.-pavarčiau akis.

-Padėčiau , bet tu vienintelis pas mumis susivaldai neprievartavęs merginos.Išvis nesuprantu kaip tau taip pavyksta ir kodėl tu nemėgsti to daryt kai tai tie-

-Užsičiaupk.-sugriežęs dantimis atsistojau nuo sofos.Jis tikrai mano , kad aš VISADA susivaldau?Aš tiesiog esu prieš to darymą , bet tai nereiškia , kad geismas manęs neužvaldo.-Atveskit man ją čia.Dabar.

***Emily***

-Kas atsitiko tarp tavęs ir Zayn?-paklausiau Carmen kuri sėdėjo menėje ant sofos susiraukusi ir apie kažką galvodama.

-Kodėl klausi?-ji lėtai pasuko galvą į mane.

-Na...Nei tu nei jis nebuvot patenkinti vienas kitą pamatę.-patrūkčiojau pečiais.

-Seni pažįstami su senais prisiminimais.-ji sumurmėjo lyg pykdama.

-Ar jus siejo kažkokie santykiai?-paklausiau.Žinau jog esu smalsi ir dėl to užknisu žmonės , bet tokia jau esu.

-Siejo...Emily , tai labai ilga istorija ir tiesiog aš...-Matėsi , kad Carmen nelabai nori apie tai kalbėti , todėl pasidaviau.

-Nesvarbu , nenori - nepasakok.-gyliai atsidusau ir atsistojus nuo sofos priėjau prie veidrodžio prie kitų merginų.Daugelis iš jų mokėsi šokti ir apie kažką kalbėjo taigi aš įsimaišiau tarp jų ir taip atitrūkau nuo Carmen ir jos blogos nuotaikos.Aš suprantu , kad ji turi teisę man nesakyti ir mane tai nervina , nes esu labai smalsi , bet žinau , kad ateis ta diena kai ji pati , savo noru man prasitars apie tai.

-Emily.-kažkas garsiai pasakė mano vardą ir aš staigiai atsisukau.Tarpduryje stovėjo aukštas vaikinas garbanotais plaukais kurie siekė pečius.Jis iškelė vieną ranką prieš savo veidą ir pajudino pirštą į save.Gestas reiškė ateitį pas jį taigi aš taip ir padariau.

Priėjus prie vaikino nurijau gumulą susidariusi gerklėje.Kodėl visi vaikinai kuriuos mačiau šiame pastate atrodo tokie pikti ir grėsmingi?

-Eime su manimi.-jis paėmęs už alkūnės tarė ir pradėjo vestis mane koridoriais.

-Kur-r?-sumikčiojus paklausiau.Dieve aš nenoriu vėl būti nutempta į lovą.Tik ne vėl.

-Horan tave kviečia.-jis rimtai atsakė ir aš daugiau nieko nebeklausiau , tiesiog stebėjau kelią kuriuo mes ėjome.Jis mane vedė ilgais koridoriais , du aukštais per laiptus lipom kol galiausiai atsiradom koridoriuje kuriame sudarytos sienos buvo stiklinės.Mes nedaug paėjome kol galiausiai sustojome prie stiklinių durų.Vaikinas garbanotais plaukais pravėrė jas ir stumtelėjo mane į kažkokį kabinetą kuriame mačiau didelį stalą , lentynas ir didelę juodą kėdę kuri buvo nusisukusi nugara į mane.Apsisukau pažiūrėti į vaikiną kuris mane čia atvedė , bet jo jau nebebuvo ir aš nurijus seilės vėl atsisukau priekiu.Kėdę staiga atsisuko ir joje sėdėjo Horan žiūrėdamas į mane keistu žvilgsniu.Tylėjau žiūrėdama jam tiesiai į akis ir nežinodama ką pasakyti kai tuo tarpu jis darė tą patį tik atrodė , kad labai gyliai galvojo.

-Ar išmokai ko nors naujo?-jis staiga manęs paklausė ir aš susiraukiau nesuprasdama apie ką jis.

-Kaip suprast?-tyliai paklausiau.

-Ar merginos ko nors tave išmokė ko reiktų mokėti su klientu?

-Iš tiesų tai ne.-numykiau pažiūrėdama į grindis.

-Teks imtis to pačiam...-girdėjau kaip jis nuleidęs akis tyliai sumurmėjo ir aš išpūčiau akis dėl to.-Šokti tu kaip ir moki , patobulėsi dar , bet tave reikia išdresiruoti lovoje.

-Išdresiruoti?-stipriai susiraukiau.Aš jam panaši į šunį?

-Išdresiruoti.-jis nusišypsojo šypsena kuri nereiškė nieko gero.

LibertyWhere stories live. Discover now