2.20

6K 361 35
                                    

Galit pasileist dainą dėl efekto :)

*Emily*

-Ką čia darai , Niall?-paklausiau kai stovėjau prieš kostiumuotą blondiną.Buvau be proto nustebus matydama jį čia ir dar...kitokį.Pasipuošusi , ir su gėlėmis.Nejaugi čia tikrai jis?

-Aš...-jis pradėjo , bet tada papurtė galvą.Jo laisva ranka atsidūrė plaukuose ir jis prikandęs lūpą pakėlė akis į mane.-Pasiilgau tavęs?-jis pasakė taip lyg būtų klausęs.Vos sulaikiau šypseną kai supratau , kad jis jaudinasi ir yra visiškai pasimetęs.

-Kodėl tu su kostiumu?-negarsiai prunkštelėjus paklausiau.

-Ką?-jis sutriko parodydamas , kad nesitikėjo tokio mano atsakymo.Niall palenkė galvą , kad galėtu pažiūrėti į savo aprangą ir tuomet atsidusęs grįžo į pradinę galvos poziciją.-Taip ir maniau , kad tai kvaila...-jis liūdnai sumurmėjo pasikasydamas pakaušį.

Nusijuokiau ir žengus žingsnį prie jo suėmiau jo marškinius ir trūktelėjau į save

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nusijuokiau ir žengus žingsnį prie jo suėmiau jo marškinius ir trūktelėjau į save.

-Aš tai pat tavęs pasiilgau.-nusišypsojau prieš sujungiant lūpas.Jo dešinė ranka su gėlėmis atsirado man už nugaros , o kita už liemens, kuri labiau prisitraukė mane prie jo krutinės.Buvo tobula , tačiau aš krūptelėjau nuo jo artumo.Paskutinį sykį jis norėjo mane primušti kas ir privertė mano kūnui sureaguoti.

-Kas?-jis greit atsitraukė nuo manęs ir su išgąsčiu nužvelgė mano veidą.

-N-Nieko.-sumikčiojau.Visiškai nenorėjau priminti Niall kas įvyko prieš tris dienas , kadangi žinojau jog jis susierzins.

-Ar tai dėl to ko vos nepadariau paskutinį sykį mums būnant kartu?-jis paklausė , tačiau aš tylėjau.Nei linktelėjau nei papurčiau galvą.Tiesiog žiūrėjau į jį bandydama apsimesti , kad nieko neprisimenu.-Tai dėl to taip?Velnias.Aš atsiprašau , Emily.Aš tiesiog...Aš tik buvau labai įpykęs.-jis atsitraukė nuo manęs ir apgailestaujančiai pažvelgė į mano veidą.

-Vis-viskas gerai.-šiek tiek nedrąsiai pasakiau bandydama raminti dabartinę įtampą tarp mūsų.

Niall nieko neatsakęs pilnai pasitraukė nuo manęs ir atsisėdęs ant sofos šono pasirėmė galvą kaire ranka.Jis gyliai atsiduso ir kelias minutes žvelgė į žemę , tačiau greit pakėlė galvą į mane ir ištiesė rožines rožes.

-Aš nežinojau kam visa tai , tačiau Harry sakė , kad būtina.-jis pasakė prieš man paimant puokštę iš jo rankų ir padedant ją ant stalo prie televizoriaus.

Pritūpiau prie Niall , tarp jo kojų ir iš apačios pažvelgiau į jo liūdną veidą.Jis tikrai atrodė susikrimtęs.

-Viskas gerai , Niall.Tikrai.-sušnibždėjau nykščiu perbraukdama per jo apatinę lūpą.-Aš žinau , kad tai buvau ne tu.Aš pažįstu tave kitokį.

-Kodėl?-jo mėlynos akys susitiko su manosiomis.-Kodėl tu nepaisant visko ką aš padariau vistiek būni su manimi?

-Nes aš myliu tave.O meilė stipresnė nei neapykanta.-norėjau nusišypsoti , tačiau nespėjau , nes Niall greit sujungė mūsų lūpas.

Nespėjau net atsakyt į bučinį kai jo rankos atsirado man ant liemens ir jis pakėlęs mane pasisodino ant savo kelių.Pagilinus bučinį Niall nugara krito ant sofos kas privertė mus akimirkai atsitraukti ir sukikenti.Niall rankos palindo po mano džemperiu pradėdamos švelniai glostyti mano nugaros odą.Patogiau įsitaisiau Niall viršuje ir tuomet vėl suliečiau mudviejų lūpas.Niall rankos pirštai surado mano megztinio kraštus , todėl greitai pašalino jį nuo manęs.Ranka apsivijau Niall kaklą taip šiek tiek pakeldama jį ir nurengdama jo švarką.

Buvau jau beatseginėjus jo marškinius kai staiga sustojau prisimindama , kad mama namuose.

-Mano mama namuose.-pasakiau pažvelgdama į jau susivėlusius Niall plaukus.-Eime į viršų.

Griebiau Niall ranką taip priversdama jį atsistoti ir bėgti su manim.Kikendami užbėgom laiptais į viršų , į mano senąjį kambarį ir tuomet griuvom ant lovos.

Sudėjau rankas sau virš galvos kai Niall rankos greitai nuvilko mano timpas man nuo kojų.Jis nusiėmė savo kostiumines kelnes ir tuomet lėtai užsirioglino ant manęs.Jo galva atsirado mano galvos lygyje ir jam nežymiai nusišypsojus jis sulietė mūsų lūpas.Atlenkiau galvą kai jo lūpos pradėjo keliauti mano kaklu ir žemiau.Niall didelės rankos glostė mano šonus kai staiga jos atsirado man ant pilvo.Palenkiau galvą pažiūrėti kas vyksta kai pastebėjau Niall žiūrint į mano šiek tiek jau iššokusį pilvą.Jis pabučiavo jį ir tuomet atsargiai sukando odą toje vietoje.Jo lūpos čiulpė mano odą kelias minutes taip padarydamos nasosą.

Užlenkiau galvą ir nusišypsojau sau dėl vaizdo , kurį ką tik mačiau kai staiga aiktelėjau pajutus Niall pirštus užlindusius man už apatinių.Jis apsuko kelis ratus aplink mano klitorių ir tada ištraukęs ranką numovė mano apatinius.Jo rankos kaip ir veidas pakilo link mano krutinės ir jis pasilenkęs dantimis numovė mano liemenuko petnešas.Vyriškos rankos greitai užlindo už mano nugaros atsegdamos sagtį ir pilnai atlaisvindamos mano krutinę.Kojos pirštais numoviau Niall apatinius leisdama jam įsitaisyti man tarp kojų.

-Pasiruošus?-jis paklausė ir aš užsimerkus linktelėjau.

Niall lėtai įėjo į mane priversdamas mane gyliai įkvėpti.Jis pajudino klubus šiek tiek paerzindamas mane , bet tada ištraukė savo draugužį ir vėl įėjo.Apglėbiau Niall rankomis įsikabindama nagais jam į nugarą kai šis jau pagavo tempą.Išleidau tylią aimaną kai Niall pagreitėjo.Suleidau nagus į jo nugarą priversdama jį suurgzti ir staiga nesusilaikius garsiai sudejavau.Niall greitai sujungė mūsų lūpas išgelbėdamas mane kai staiga pasiekiau tai ko jau seniai nejaučiau.Iš malonumo aiktelėjau Niall į burną ir netyčia sukandau jo apatinę lūpą.

Nespėjus Niall suurgzti dėl mano žioplumo pajutau kaip jis sudreba dėl savo pasiekto orgazmo.Jo kūnas sukrito ant manęs , bet tai pat greit ir nusirideno.Kelias minutes gulėjome žiūrėdami į lubas ir gyliai kvėpuodami kol Niall neprakalbo:

-Nežinau kaip apibūdinti tą jausmą , kurį dabar jaučiu , tačiau aš begalo džiaugiuosi , kad esi mano gyvenime.


Atsakymas į daugelio žmonių klausimą:

Ar 4 mėnesių pilvas jau neturėtų labai matytis?

Kadangi esu stebėjusi tetos , mamos , pusseserės ir kitų artimų žmonių nėštumus pasakysiu taip:Pas kiekvieną moterį būną skirtingai.Pas vienas pilvas matosi jau 2 mėnesių , pas kitas net 5 mėnesių dar nesimato.Pavyzdžiui mano mama kai laukėsi manęs , net 8 mėnesių sakė galėdavo užsidėti laisvą megztinį ir niekas nepastebėdavo.Taigi viskas su Emily nėštumu yra logišką , nebijokit ;)

LibertyWhere stories live. Discover now