2.14

5.5K 375 26
                                    

-Horan.-Išgirdau moterišką balsą.

Mano akys automatiškai susifokusavo ties stalu ir jauna tamsiaplaukę sėdinčią prie jo.Suprasdama , kad ji man kažkur matyta nesąmoningai suspaudžiau Niall ranką , o šis sustojo.

-Eleanor?-Niall kiek nustebęs pasakė.-Maniau , čia bus tik Louis.

-Staigmena?-Man matyta mergina , vardu Eleanor pakilo nuo kėdės ir šypsodamasi priėjo prie mūsų.-Louis nuėjo paimt ko nors užkąst , jis tuoj čia pasirodys.

Louis?Šį vardą tai pat girdžiu ne pirmą kartą.Kur aš su šiais žmonėmis buvau?

-Ar tai...O Dieve , Niall!Aš gi tau sakiau!-rudaplaukės akys nukrypo į mane ir ji staiga stryktelėjo suplodama rankomis.-Aš taip ir žinojau , kad ji tave suvystys!

Nesuprasdama kas vyksta pasukau galvą į Niall pamatydama kaip jis pavarto akis.Susiraukiau ir atsisukau atgal į rudaplaukę.

-Atsiprašau?-sutrikus pasakiau.

-Niall , ruošk savo nuogą užpakalį.Pralaimėjai lažybas.-ji nusijuokė ignoruodama mane ir aš dar labiau susiraukiau.

-Net nesvajok.-Niall staigiai suurzgė paeidamas į dešinę link ten kur stovėjo sofa.Jis klestelėjo ant jos kartu už rankos nusitempdamas ir mane , o kai aš patogiai įsitaisiau jis ranka apsivijo mano pečius.

-Awwwww tik nereikia.-mergina numojo ranka pašaipiai šyptelėdama.-Sutarsim dieną kada tai darysi.

-Niall.Apie ką ji kalba?-sušnabždėjau jam į ausį.Jos žodžiai mane šiek tiek suerzino.Ką jie darys su Niall nuogu užpakaliu?

-Nekreipk dėmesio.Ji kaip visalaik nusišneka.-jis pakštelėjo man į skruostą taip nustebindamas mane , bet kartu ir Eleanor.

-Sveiki!-Staiga kažkoks rudaplaukis vaikinas pasirodė tarpduryje nešinąs maišu.Jam pilnai įėjus į šį kambarį jis su koja po savęs uždarė medines duris.

-Turi alaus?-Niall pašoko iš vietos greitu žingsniu atsirasdamas prie Louis , kuris ką tik ant stalo padėjo maišą.Louis linktelėjo ir iš maišo ištraukė skardinę alaus.Jis padavė ją Niall , o po to nerūpestingai krovė daikus iš maišo.

-Liam nebus?-Niall atsidarė skardinę pasiremdamas į stalą.

-Jis turėjo likti kompanijoj ir patikrinti kameras.-Louis atsiduso.

-Kaip suprast?-Niall gurkštelėjęs patraukė skardinę nuo lūpų ir keistai susiraukė.

-Kažkoks kvailys buvo įsilaužęs į tavo buvusį arba kitaip sakant naująjį Zayn kabinetą.-Louis padėjo maišą į šalį ir į rankas paėmė dvi sardines alaus.Jam priėjus prie Eleanor jis įteikė vieną skardinę ji , o tad atsirado prie manęs.

-Ne , ačiū.-Greitai atsisakiau prisimindama , kad viską ką valgau arba išgeriu dalinuosi su dar kai kuo.

Louis keistai pažiūrėjęs trūktelėjo pečiais ir tuomet grįžo atgal prie Niall.Pasukau akis į Eleanor , kuri žiūrėjo man į pilvą ir tai pat nusukau žvilgsnį ten.Supratus , kad laikau ranką ant pilvo staigiai ją patraukiau sulaukdama pakeltų antakių iš Eleanor.

-Emily , kažkas blogai?-Niall privertė mane pasukti galvą į jį kai jis uždavė man klausimą.

-Viskas gerai.-greitai atsakiau suprasdama, kad jis mane stebėjo.Šiuo metu mano galvoje buvo tik tai , kad Eleanor matė ką padariau ir ji galėjo kuo puikiausiai viską suprast.

Niall susiraukė , bet nieko neatsakė.Jis pasuko galvą atgal į Louis ir toliau tęsė pokalbį su juo kai tuo metu aš tiesiog sėdėjau ant sofos nesuprasdama ko jis čia mane atsivežė.

-Ar yra tai ko Niall nežino?-staiga prie manęs prisistatė Eleanor.Ji atsisėdo šalia priversdama mane pasijusi nepatogiai dėl jos artumo.

Greitai papurčiau galvą neigdama tai ko ji paklausė.Ji negali žinoti , kad aš laukiuosi.Negali.

-Jeigu Niall tave čia atsivežė , vadinas tu tikrai kažką jam reiški.Žiūrėk tu man.Nenoriu , kad nuo jo būtų kažkas slepiama.-ji mirktelėjo ir atsistojus nuėjo prie vaikinų , įsiterpdama į jų pokalbį.

***

-Niall , kas vyksta?-beveik surikau kai kartu su Niall beveik bėgome iš to baro.Visą tą laiką kol buvome ten , jie visi trys kalbėjo apie kažką ko man pagal juos žinoti nereikia.Nesuprantu kodėl jis mane išvis ten vežės.

-Tiesiog lipk į mašiną.Greičiau.-jis uždusęs pasakė kai pribėgome vietą kurioje buvome pasistatę mašiną.

Nenorėdama ginčytis greitai įšokau į automobilį ir iškart prisisegiau diržu.Niall perbėgęs pro mašinos priekį atsidarė dureles ir įlipęs į mašiną staigiu judesiu užvedė automobilį.Jis greitai išsuko mus iš šios stovėjimo aikštelės ir mes jau po kelių sekundžių važiavome autostrada.

-Dabar mes grįšim į tavo butą ir tu susirinksi visus savo daiktus.Supratai?-Niall žiūrėdamas į kelią pradėjo kalbėti.

-Ką?-sutrikau.-Kodėl?

-Vienas iš Rachel žmonių nusipirko butą šalia-Klausau?-Niall telefonas staiga suskambėjo ir jis nutraukė pokalbį tarp mūsų.-Kaip suprast dingo?Visa dėžė?!Kas?Kas per raštelis?Palauk.Tuoj būsiu.-jis piktai suurzgė ir nutraukė pokalbį.

-Niall...K-kas vyksta?-dar labiau supanikavau.

-Planai keičiasi.Aš tave paleidžiu prie butų, o tu skambini Zayn, kad atvažiuotu tau padėt išsikraustyt.-jis lėkė dideliu greičiu , lenkdamas visas mašinas važiuojančias jo priekį.

-Po velnių, Niall!Tu varai mane į neviltį!Kas vyksta?!-neiškentus sušukau.

Niall nustebęs dėl mano pakelto tono, trumpam pasuko galvą į mane ir keistai nužvelgė.

-Nesinervuok.Viską paaiškinsiu kai grįšiu.-mašina sustojo ir aš pažvelgiau pro langą pamatydama, kad esame mano gatvėje.

-Būk atsargus.-atsisukau į Niall, ir pasiduodama liūdnai atsidusau.

-Pasistengsiu.-Jis pasilenkė link mano veido ir pažiūrėjo į mano lūpas.-Ir nepamiršk paskambint Zayn.-jam sušnabždėjus Niall prisitraukė mane bučiniui.

LibertyWhere stories live. Discover now