Part 2

6.7K 301 5
                                    

Γύρισε και με πλησίασε. Δεν τον παρατήρησα εφόσον επεξεργαζόμουν τον χώρο.

"Ώστε εσύ είσαι η Ανθή." η φωνή του με αποσυντόνισε με αποτέλεσμα να γυρίσω και να κοιταχτούμε στα μάτια.

"Ννναι" τραύλισα. Όλες οι αμφυβολίες για το πόσο ωραίος θα 'ναι ο γυμναστής μου, έφυγαν. Μέσα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή μόνο σκέψεις και όργια γίνονται.

Τα όργια που γίνονταν εκεί μέσα, σταμάτησε ο υπέροχος γυμναστής μου με την υπέροχη φωνή του "Ωραιά.. Εμένα μπορείς να με λες Παναγιώτη."

"Ωραία!!" είπα μη ξέρωντας τι να απαντήσω μπροστά στο λαμπρό δημιούργημα του Θεού.

Συνέχησε εξηγόντας μου τη σημασία του μποξ, τη δύναμη που πρέπει να καταβάλω σ' αυτό και την αφοσίωση. Όλη αυτή την ώρα προσπαθώ να αποφεύγω να τον κοιτάω στα μάτια για να μένω συγκεντρωμένη σ' αυτά που λέει, αλλά μάταια. Όσο και να μην το ήθελα τα μάτια μου έπεφταν πάνω στα δικά του και ταξίδευαν ως τα χείλη του.

"Θεέ μου, Ανθή! Συγκρατήσου! Αν φόραγε ρούχα στο πρόσωπο θα του τα 'χες βγάλει με τα μάτια. Μη σου πω, πως ήδη τον έχεις αφήσει γυμνό από χείλια και μάτια." πετάχτηκε μια φωνούλα στο κεφάλι μου.

Θεέ μου! Αν συνεχίσει να μιλάει θα ορμήξω στα χείλη του.

Στο μεταξύ δεν μπορώ να πω πως άκουσα όλα αυτά που είπε. Δηλαδή ήθελα και προσπαθούσα, αλλά οι σκέψεις και το υποσυνείδητο μου πεταγόντουσαν συνέχεια και θόλωναν το μυαλό μου.

"Και να ξέρεις έχεις τον καλύτερο προπονητή." ολοκλήρωσε την πρόταση αυτή με ένα μισό γελάκι. Δεν ξέρω τι έλεγε πριν, αλλά είναι τόοοσο γλυκός όταν παινεύει τον εαυτό του.

"Να σε πιστέψω λοιπόν." είπα κι έκανα ένα γελάκι για να μην δείξω ότι δεν ήξερα σε τι αναφερόταν.

"Κάτι άκυρο. Έχεις πολύ ωραία μάτια!!" να τα και τα κοπλιμέντα..

"Ευχαριστώ, κι εσύ!" είπα ενθουσιασμένη.

Ναι, μπράβο Ανθή.. Λες και δεν σου έχουν ξανακάνει κοπλιμέντο για τα μάτια σου. Τώρα να μου πεις, άλλο ο οποιοσδήποτε κι άλλο ο προπονητής σου.. Το μανάρι ο προπονητής σου.

"Να 'σαι καλά." είπε με ένα αχνό γελάκι στο πλάι των χειλιών του. "Θες να ξεκινήσουμε προθέρμανση ή σαν πρώτη μέρα να μιλήσουμε για να υπάρχει μια οικειότητα μεταξύ μας?"

"Θα έλεγα το δεύτερο αν συμφωνείς. Μου επιτρέπεις να σου μιλάω στον ενικό έτσι?"

"Φυσικά Ανθή. Ωραία λοιπόν ας ξεκινήσουμε με την ηλικία." κατευθείαν στο ψητό εσύ;).

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें