Part 32

3.2K 179 11
                                    


#_Μεριά_Ανθής_


Με τα πολλά με έπεισε και φύγαμε απ'τη Βουλιαγμένη για να πάμε σπίτι του.. Μετά από έναν δυνατό καυγά που περάσαμε ήρθε η ώρα και για μία δυνατή επανένωση.

Με το που μπήκαμε στο διαμέρισμά του με έριξε στον καναπέ και άρχισε να με φιλάει..

"Εδώ το 'χουμε ξανακάνει?" με ρώτησε μέσα στα φιλιά του.

"Πολλεεές φορεές.. Στη κουζίνα." απάντησα και τον ένιωσα να με σηκώνει.

"Στην κουζίνα!" επιβεβαίωσε.

Με άφησε πάνω στον πάγκο και πλησίασε το ψυγείο. Έβγαλε κάτι πράγματα και τα άφησε δίπλα μου..

"Ξέρεις δεν έχω φάει και λέω να τσιμπήσω κάτι.." μου κλείνει το μάτι και με μια κίνηση περνάει πάνω απ'το κεφάλι μου την μπλούζα μαζί με το σουτιέν μου και τα πετάει στην άκρη.

Με σπρώχνει απαλά ώστε να ξαπλώσω πάνω στον πάγκο και αμέσως παίρνει στο χέρι του το μπουκάλι με τη σαντιγί. Με κοιτάει στα μάτια και νιώθω μια απαλή υφή να ακουμπάει το στήθος μου. Εκείνος πήρε μια φράουλα από το μπολ δίπλα μου και την πέρασε πάνω απ'την σαντιγί που είχε απλώσει ομοιόμορφα γύρω απ'τις ρώγες μου. Κράτησε τη φράουλα στα δόντια του και με την μπλούζα που μόλις είχε βγάλει μου έδεσε τα χέρια και τα κράτησε πάνω απ'το κεφάλι μου.

Πλησίασε το πρόσωπό του στο δικό μου και κατάλαβα πως ήθελε να μου δώσει την φράουλα. Έτσι όταν έπιασα με τα δόντια μου την φράουλα τα χείλια μου άγγιξαν για λίγο τα δικά του. Πήρε άλλη μία φράουλα και έκανε το ίδιο με πριν.. Είχε μείνει λίγη σαντιγί γύρω απ'τη ρώγα μου και πήρε κι άλλη φράουλα.. αλλά αυτή τη φορά την έβαλε κατευθείαν ανάμεσα στα δόντια του και πλησίασε τη ρώγα. Άρχισε να μαζεύει τη σαντιγί κουνώντας κυκλικά την φράουλα στη ρώγα μου και μόλις τελείωσε μου την έδωσε κι αυτή. Όλο αυτό ήταν πολύ ερεθιστικό και οι αναστεναγμοί μου ήταν πλούσιοι.

Ξανά έβαλε σαντιγί στη ρώγα που είχε αδειάσει και συνέχισε να γεμίζει σαντιγί κάνοντας ένα τεράστιο V από τις ρώγες μου μέχρι τον αφαλό μου. Έσκυψε στο αφτί μου ίσα για να ανασάνει μέσα του, και να με ανατριχιάσει και κατέβηκε στο λαιμό μου, όπου από κει άρχισε να γλύφει φτάνοντας στις ρώγες μου. Με το αδέσμευτο χέρι του πίεσε το στήθος μου και με τη γλώσσα του έπαιζε άγριο παιχνίδι γλύφοντας και απολαμβάνοντας τη σαντιγί μαζί και το βυζί μου.. Ακούμπησε το χέρι του σε μπουνιά δίπλα απ'το σώμα μου και άρχισε να κατεβάζει τη γλώσσα του και να ακολουθεί την πλάγια γραμμή που έφτανε στον αφαλό μου. Μόλις έφτασε εκεί, στιγμιαία οι αναστεναγμοί μου σταμάτησαν και το κορμί μου τεντώθηκε. Είχε την γλώσσα του εκεί και απλά με κοίταζε που τεντώθηκα, οι αναστεναγμοί μου άρχισαν πάλι να παίζουν τον ρόλο τους κι εκείνος τρελαινόταν και άναβε πιο πολύ. 

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα