Part 33

3.2K 181 23
                                    



#_Μεριά_Ανθής_ 

Βγήκαμε απ'τη θάλασσα και κάναμε βόλτα στην αμμουδιά. Κρατούσε το χέρι μου και μιλάγαμε.. Παραπονιόταν για το τι θα κάνουμε τόσους μήνες εδώ και του είπα πως είχα πολλά σχέδια.. Αμέσως είδε που του έκλεισα το μάτι και με σήκωσε στην αγκαλιά του.. Με είχε σηκώσει πολύ ψηλά.. Το πρόσωπό του ήταν ανάμεσα στη σχισμή του στήθους μου και με φιλούσε εκεί.

Άρχισα να γελάω γιατί το λίγων ημερών μούσι του με ανατρίχιαζε και με γαργάλαγε ταυτόχρονα..

"Μου αρέσεις όταν γελάς.. Και όταν κλαις, βασικά δεν σε 'χω δει να κλαις.."

Τον κοιτάω περίεργα.. "Και τι θες να αρχίσω να κλαίω?"

Άρχισε να γελάει και με κατέβασε κάτω.. "Όχι μωρό μου, είμαι σίγουρος πως μ'αρέσεις περισσότερο με γυαλιστερό χαμόγελο.." μου κλείνει το μάτι και αφού μου δίνει ένα πεταχτό φιλί περνάει το χέρι του στους ώμους μου και γυρνάμε παρέα για να πάμε να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να πάμε για φαϊ.

Κάτσαμε σε μια ταβέρνα 10 λεπτά με το αυτοκίνητο απ'την παραλία. Παραγγείλαμε ένα σορό θαλασσινά και ούζο. 

"Μωρό μου ξέρεις τι λέω? Να τηλεφωνήσω στον πατέρα μου και να πάμε στο σπίτι του το βράδυ.. Τι λες?"

"Ναι μωρό μου ότι θες.. Απλά πες μου λίγα πράγματα γι αυτόν, αν θα με σκοτώσει, ξέρεις αυτά που πρέπει να ξέρω.." είπε χαριτολογώντας..

"Λοιπόν.. Έχει κάνει 4 γάμους, δηλαδή έχω άλλα ή 2 ή 3 ετεροθαλή αδέρφια, δεν τα 'χω αναφέρει ποτέ γιατί δεν τα 'χω γνωρίσει και δεν τα θεωρώ αδέρφια μου μιας κι έχουν χωρίσει οι μάνες τους με τον πατέρα μου. Με την καινούρια δεν έχουν παντρευτεί ακόμα αλλά προς τα κει οδεύουν.. Είναι πλούσιος, έχει σπίτια όπου θέλεις.. και παίζει να έχει έρθει με το κότερο του, συνήθως τα καλοκαίρια πηγαίνει με την γυναίκα του σε πολλά νησιά μόνο με αυτό και τον οδηγό του.. Αν το έχει φέρει θα του το ζητήσω για καμία βόλτα.." του κλείνω το μάτι και καταλαβαίνει το υπονοούμενο μου. "Δεν νομίζω να σε σκοτώσει, είσαι τόσο γλύκας" πριν καν προλάβω να ολοκληρώσω χτυπάει το κινητό μου και είναι εκείνος.

"Μπαμπάκα μου, τι κάνεις? Καλά κι εγώ.. Ναι, μια χαρά φτάσαμε.. Να σου πω.. σε πειράζει να 'ρθουμε σπίτι σου απόψε για δείπνο? Ποια Μαριλού ρε μπαμπά?, με τον Παναγιώτη.. Όχι ο αδερφός μου είναι ο Στέλιος.. Ναι.. Εντάξει στις 9 θα είμαστε εκεί.. Φιλάκια." του είπα και το έκλεισα.

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα