Part 24

2.8K 172 1
                                    




Είμαι στον δρόμο για το αεροδρόμιο και καθώς οδηγώ παρατηρώ απ'τον καθρέφτη μου τον δρόμο που διανύω και προσπερνάω μέσα σε μόλις λίγα δεύτερα.

Έχω να ταξιδέψω στο εξωτερικό από το λύκειο. Και κοίτα πως τα φέρνει η ζωή.. Να ταξιδεύω ξανά για να είμαι κοντά σε ένα κοριτσάκι λυκείου. Και δεν το λέω με υποτιμητικό ύφος.. ίσα-ίσα, μάλιστα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πάω για να την τσεκάρω, αν αυτό σας μπήκε στο μυαλό. Πάω γιατί θέλω να είμαι δίπλα της. Γιατί μου λείπει που δεν κάθετε στο διπλανό κάθισμα αυτή τη στιγμή. Και δεν ξέρω πως θα αντέξω να είμαστε στο ίδιο αεροπλάνο για την ίδια πτήση και να προσπαθώ να μην με πάρει χαμπάρι για να της κάνω έκπληξη στο ξενοδοχείο.

Με αυτά και με 'κεινα έφτασα στο αεροδρόμιο. Έκανα το check in και πέρασα στον θάλαμο αναμονής για την πτήση. Μετά από λίγο είδα πολλά παιδιά να μπαίνουν μέσα και κατάλαβα πως ήταν απ'το σχολείο της Ανθής. Έτσι αποφάσισα να κάνω μια βόλτα και να απομακρυνθώ ώστε να μην με δει.


#_Μεριά_Ανθής_


Αφού έφυγε ο Παναγιώτης, ο πατριός μου με την μάνα μου ανέβηκαν στο δωμάτιο και πήραν τις βαλίτσες, εμένα και του Στέλιου, για να τις πάνε στο αυτοκίνητο. Εγώ έβαλα ένα τζιν με μια μαύρη μπλούζα και μια ζακέτα, μπορντό, κολεγιακή. Έβαλα τα μαύρα σταράκια μου και βάφτηκα ελαφρώς. Πήρα την τσάντα μου και κατέβηκα στο αμάξι. 

Απ'την μία περίμενα πως και πως αυτή την πενθήμερη. Απ'την άλλη μου φαίνεται άσχημη ιδέα να μην μείνω στο σπιτάκι μου με τον Παναγιώτη, θα μου λείψει τόσο πολύ.. Μα πως θα περάσουν οι μέρες? Φφφ.

Με τα πολλά φτάσαμε στο αεροδρόμιο. Έκλεισα το κινητό μου και κατέβηκα σέρνοντας την βαλίτσα μου προς την είσοδο. Βρήκαμε τους καθηγητές μου και οι γονείς μου κάθισαν μαζί τους για διευκρινήσεις κι εγώ με τον Στέλιο πήγαμε για το check in. Εκεί είδα την Μαριλού με τον Τάκη φανερά ενθουσιασμένους να συζητούν. 

"Ήρθαν τα αδερφάκια μας.." είπε ο Τάκης καθώς άφησε την βαλίτσα του εκεί για να μην του πάρουν τη θέση και με πλησίασε για μια αγκαλιά. 

"Γεια σου αδερφέ." του είπα και του ανταπέδωσα την αγκαλιά.

"Ανθάκι Ανθακι!! Κοίτα κοίτα!!" η Μαριλού μου έδειχνε το ταμπλό που έλεγε την πτήση μας η αναχώρηση της πτήσης προς Μαδρίτη θα γίνει σε 3 ώρες..

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα