Part 14

3.6K 202 0
                                    



Το δείπνο ξεκίνησε ομαλά. Η ατμόσφαιρα γαλήνια, ερωτική.. Κάποιες στιγμές θαρρείς πως ήταν άκρως μυστικές, όταν τα μάτια των δύο ερωτευμένων ενώνονταν! Έστεκαν εκεί! Κολλημένα το ένα πάνω στ' άλλο.. Δεν έλεγαν τίποτα, απολαμβάνοντας την ησυχία που απλωνόταν στο χώρο. Τα μάτια τους δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν και δύσκολα αποχωρίζονταν για να κοιτάξουν στο πιάτο τους αυτό που θα έπιανε το πιρούνι τους.. αλλά και πάλι, το βλέμμα κάπου κάπου ξέφευγε αναζητώντας το βλέμμα του έρωτα του. 

Ο Παναγιώτης πλέον είχε μαζέψει τα πιάτα του γεύματος και σύντομα έφτασε στο ίδιο τραπέζι με δυο πιάτα γλυκό.

"Υποτίθεται ότι πας γυμναστήριο για να δυναμώσεις και έχεις και μια συγκεκριμένη διατροφή." παρατήρησε η Ανθή καθώς έβλεπε πως ο Παναγιώτης ήξερε να μαγειρεύει τέλεια και μάλιστα δεν τσιγκουνευόταν στις ποσότητες όπως στα εστιατόρια..

"Υποτίθεται! Όπως υποτίθεται, πως πας στα μαθήματα μποξ κι όπως υποτίθεται εκτελείς τις ακριβής εντολές που σου δώσαμε δύο καθηγητές γυμναστικής για την διατροφή σου." της είπε εκείνος επικριτικά.

"Που ξέρεις πως δεν πηγαίνω στα μαθήματα του μποξ?" μίκρυνε τα μάτια της και τον κοίταξε καχύποπτα.

"Είμαστε συνεργάτες Ανθή! Εκτός αυτού δε μου ξεφεύγει τίποτα! Να ας πούμε, δεν μου ξεφεύγει πως έχεις φορέσει τα πιο σέξι εσώρουχα που είχες, μόνο για μένα." είπε δίνοντας ένα παράδειγμα και κοίταξε στη μεριά του στήθους της σα να το έβλεπε γυμνό ενώ ήταν πλήρως καλυμμένο απ' το φόρεμα. Σέξι και επιβλητικό φόρεμα, του άρεσε. Λες και φανταζόταν διάφορα παιχνίδια με το στήθος της, έγλειψε τα χείλη του.

Η Ανθή όταν άκουσε τα λόγια του για τα εσώρουχα της κοιτάχτηκε απευθείας νομίζοντας πως κάτι είχε πάει λάθος με το φόρεμα και τα 'χε βγάλει όλα έξω. Αλλά όλα ήταν όπως έπρεπε να είναι. Ο Παναγιώτης, όμως, συνέχιζε να κοιτάει επίμονα στο στήθος της κι εκείνη παρακολουθώντας το πρόσωπό του, ξανά κοίταξε το φόρεμα της ακούγοντας τις σκέψεις του. Κοίταζε και ξανά κοίταζε το σημείο που είχε κλειδώσει, με τα μάτια του, ο Παναγιώτης, αφού ένιωθε πως με τις σκέψεις και το βλέμμα του έκαιγε το φόρεμα της. Όσο χρειαζόταν για να φανεί αληθείς η διαπίστωση που είχε κάνει λίγα λεπτά πριν.

Ο Παναγιώτης σηκώθηκε από τη θέση του και την πλησίασε.. Την φίλησε έντονα και με πάθος και την έκανε να σηκωθεί απ' την καρέκλα της ώστε να είναι στο ίδιο ύψος..

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Where stories live. Discover now