Part 25

2.8K 170 4
                                    

#_Μεριά_Παναγιώτη_

Αφού έπαιξα λίγο μαζί της, της έβγαλα το μπραζιλ και αφαίρεσα και το δικό μου μαγιό. Εκείνη έβαλε τα χέρια της πίσω από την πλάτη της και με μια κίνηση έλυσε το πάνω μέρος απ' το μαγιό της.

Την σήκωσα κάτι χιλιοστά απ' το κρεβάτι και την έριξα πιο πίσω, πάνω σ' αυτό. Έπεσα πάνω της με τα χέρια μου να στηρίζονται αριστερά και δεξία της και άρχισα να την φιλάω με μανία στον λαιμό αφήνοντας της σημάδια.

Εκείνη αναστέναξε μέσα στο αφτί μου και με 'κανε να ανατριχιάσω ολόκληρος. Ακούμπησα τα δάχτυλά μου απαλά στην περιοχή της και αφού αναστέναξε άλλη μια φορά μπήκα μέσα της αργά.

Η ταχύτητα μου σταθερή, αργή, παρόλο που ήθελα να την αυξήσω όσο δεν πάει.. περίμενα να το ζητήσει εκείνη.

Μου τράβαγε τα μαλλιά και με κοίταζε στα μάτια.. Για κείνη ήταν μια πολύ ευχάριστη ηδονή και της άρεσε που πήγαινα αργά και συμβάδιζα με τις ανάσες της.

Κάρφωσα το μόριο μου μεσα της και το σώμα της τυνάχτηκε σαν να ξύπνησε απ' τον ύπνο.

"Παναγιώτηη.. πιο γρήγοραα.." την άκουσα να λέει με παράπονο.

"Πιο αργά?.." ρώτησα κάνοντας πως δεν την άκουσα και ο ρυθμός μου μέσα της γινότανε όλο και πιο αργός..

Με τράβηξε κοντά της και έφερε τα χείλη της κοντά στο αφτί μου. "Γρήγορα μωρό μου.. Πιο γρήγορα." είπε τελικά αφού οι ωθήσεις μου μέσα της την εμπόδιζαν να μιλήσει κι ας ήταν υπερβολικά αργές.

Μετά από αυτό επιτάγχυνα λίγο και αφού της άφησα μια ακόμα πιπιλιά στον λαιμό, σηκώθηκα στο ύψος μου και έμπαινα βαθιά μέσα της πιο γρήγορα και πιο άγρια. Οι αναστεναγμοί της με έκαναν να γλιστράω μέσα της ακόμα πιο βαθιά και ακόμα πιο άγρια.

Τα μάτια της καρφωμένα πάνω μου, να τρώνε το κορμί μου. Ήθελε να παίξει παιχνίδι εκείνη..

Άφησα το σώμα μου πιο χαλαρό (χωρίς να σταματήσω να μπαίνω μέσα της) για να της δώσω το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει.

Χωρίς να με βγάλει λεπτό από μέσα της σηκώθηκε στο ύψος μου, πέρασε τα χέρια της γύρω απ' τον λαιμό μου και τα χείλη της επιτέθηκαν στα δικά μου. Τύλιξε τα πόδια της γύρω απ' την μέση μου κι εγώ έκατσα οκλαδόν έχωντάς την καθισμένη πάνω στα πόδια μου. Οι παλάμες μου σκέπασαν τους γοφούς της και μετά από ένα καλό χούφτωμα τους ανεβοκατέβαζα πάνω μου με φόρα και ρυθμό.

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Où les histoires vivent. Découvrez maintenant