Part 22

2.9K 176 2
                                    

*******

Έχουν περάσει 2 μήνες και η Μαριλού έχει μείνει πιστή στον Στέλιο. Εγώ με τον Παναγιώτη είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και η Χριστίνα η φίλη του Παναγιώτη είναι στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι! Βέβαια, μας χαλάει που σε 2 μήνες έχουμε τις πανελλήνιες, αλλά πιστεύουμε πως θα το ξεπεράσουμε.. Άλλωστε σε 2 μέρες είναι η πενθήμερη της Γ' Λυκείου και σκεφτόμαστε να ξεφαντώσουμε.. Οι καθηγητές μας σήμερα, μας άφησαν να φύγουμε την 4η ώρα για να πάμε να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας. Ισπανία είναι αυτή! Θέλει καλή προετοιμασία.

Ο Παναγιώτης μου ετοιμάζει μια έκπληξη, λέει.. Τώρα τι να του πω? Στα όπα όπα με έχει.. Αλλά, ξέρει πως θα πάω πέντε μέρες στη Μαδρίτη και μου το λέει δύο μέρες πριν. Έτσι! Για να με αφήσει να πνίγομαι στην αγωνία.
Με γύρισε σπίτι μου, ο Τάκης, με την καινούρια μηχανή του. Αφού ο Στέλιος θα πήγαινε την Μαριλού στο δικό της και θα καθόντουσαν λίγο για να σαλιαρίσουν. Ο Τάκης έφυγε κι αυτός για να ετοιμαστεί και έμεινα μόνη μου στο σπίτι. 

ΑΑ! Ξέχασα να πω, ότι έχουμε μετακομίσει. Ναι, ναι! Επιτέλους έχω δικό μου δωμάτιο. Επιτέλους μπορώ να κοιμάμαι με τον Παναγιώτη.. Ναι, αυτό με έκαιγε, εντάξει?! Λοιπόν, το δωμάτιό μου είναι στις αποχρώσεις του θαλασσί του άσπρου και κάπου-κάπου έχει και λίγο μπλε, αυτό το paradise, όχι το πολύ σκούρο.Επιτέλους, έχω και διπλό κρεβάτι. Τα έπιπλα είναι άσπρα όπως και οι πόρτες του δωματίου. Ναι, πόρτες! Έχω πάλι δικό μου μπάνιο.. Και το πιο καταπληκτικό είναι ότι έχω άλλη μία πόρτα, στην οποία μέσα είναι η ντουλάπα μου. Πάντα ήθελα τέτοια ντουλάπα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για όλο μου το δωμάτιο. Επίσης έχω μια πολυθρόνα λευκή και ένα λευκό γραφείο, δίπλα στην μπαλκονόπορτα. Αυτή είναι η ξενάγηση του δωματίου μου, λοιπόν! Ίσως κάποια άλλη στιγμή να σας ξεναγήσω στο υπόλοιπο σπίτι, το οποίο είναι 2όροφο παρακαλώ.

Ευτυχώς το σπίτι δεν είναι μακριά, δηλαδή είναι στο Φάληρο. Πάντως, πάλι το δωμάτιό μου βλέπει στην θάλασσα. 

Τέλος πάντων.. Ανέβηκα στο δωμάτιο μου και μπήκα κατευθείαν στην ντουλάπα μου.. Άνοιξα τις βαλίτσες που θα έπαιρνα και άρχισα να βάζω ρούχα μέσα. Άκουσα το κινητό μου να χτυπάει και σταμάτησα να κατεβάζω τα ρούχα απ'τα ράφια. Κατευθύνθηκα προς το κρεβάτι μου και αφού το σήκωσα έπεσα πίσω.

"Τι έγινε, Λου?" παραπονέθηκα.

"Ρε, τι καιρό κάνει στην Ισπανία?" με ρώτησε.

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Where stories live. Discover now