Part 15

3.5K 198 0
                                    


Ο Παναγιώτης έσκυψε το κεφάλι του στο στήθος της Ανθής και πριν το κλείσει ανάμεσα στα χείλη του την κοίταξε κατάματα. Εκείνη πήρε μια βαθιά ανάσα και η καρδιά της άρχισε να χτυπάει σε γρήγορο ρυθμό.

Εκείνος άρχισε να παίζει με την γλώσσα του και το στήθος της, κι εκείνη αναστέναζε δυνατά. Ο Παναγιώτης σχημάτισε ένα αχνό γελάκι ανάμεσα στα ρουφήγματα που της χάριζε κι εκείνη καθώς το αισθάνθηκε έβγαλε έναν δυνατότερο αναστεναγμό.

Ο Παναγιώτης σταμάτησε να ρουφάει το στήθος της και άρχισε να αφήνει μικρά φιλιά σ' όλο της το κορμί μέχρι το εσώρουχο της. Η Ανθή έπαιρνε βαθιές ανάσες όσο της άφηνε φιλιά και αισθανόταν πως της τελειώνει το οξυγόνο. Μέχρι που αισθάνθηκε την καυτή και τρυφερή ανάσα του Παναγιώτη στο σημείο της. Το οξυγόνο χάθηκε και δεν υπήρχε αέρας για να πάρει ανάσα. Όταν την άγγιξε με την γλώσσα του έβγαλε μια κραυγή και μόλις κατάλαβε πως πλέον, το δωμάτιο, είχε ξανά αέρα, άρχισε να γεμίζει τα πνευμόνια της με αυτόν. Η καρδιά της χόρευε στον ρυθμό που πρόσταζε η γλώσσα του και οι ανάσες της υποταγμένες σ'αυτόν. Όταν ήθελε εκείνος, αυτή ανάσαινε και όταν ήθελε εκείνος, της έκοβε τον αέρα με μιας.

Της άφηνε φιλιά στα μπούτια κοντά στην περιοχή της καθώς έβγαζε τη ζώνη του και ξεκούμπωνε το φερμουάρ του παντελονιού του. Το άφησε ανοιχτό στην ίδια θέση και έβαλε τα χέρια του στην μέση της. Της δάγκωσε τον λοβό του αφτιού της κι εκείνη αναστέναξε σιγανά μέσα στο δικό του αφτί.

"Και τώρα τι? Αυτό ήταν?" είπε η Ανθή ναζιάρικα πεταρίζοντας τα βλέφαρά της.

Ο Παναγιώτης με το χέρι του έφερε το σώμα της πάνω του ώστε να νιώθει τη στήση του. "Αυτό ήταν μόνο η αρχή, μωρό μου." της είπε στο αφτί αργά αφήνοντας της ένα γαργαλητό σε 'κεινο το σημείο, απ'την ανάσα του, που έκαιγε.

Άρχισε να την φιλάει δείχνοντάς της, την κτήση που ασκεί πάνω της. Με γρήγορες κινήσεις έβγαλε το παντελόνι του και το πέταξε κάπου πίσω του. Ξανά ένωσε τα κορμιά τους και την έριξε στο κρεβάτι. Εκείνη βρέθηκε ξανά ανάμεσα στα πόδια του και απλά παρατηρούσε το βλέμμα του και την κάθε του κίνηση. Αφού αφαίρεσε το μποξεράκι του έριξε το σώμα του πάνω της αλλά στηριζόταν με τα χέρια του αριστερά και δεξιά απ'το κεφάλι της.

Μπήκε ανάμεσα στα πόδια της κι εκείνη σήκωσε τα γόνατά της. Ξεκίνησε ένα παθιασμένο φιλί και μπήκε μέσα της με αργές κινήσεις.. Όσο έβγαινε και ξανά έμπαινε μέσα της επιτάχυνε τον ρυθμό του. Αναστεναγμοί, φωνές κι ονόματα πλημμύριζαν το δωμάτιο κι εκείνοι πνίγονταν στο πάθος τους.

Ο ρυθμός του πλέον ξεπέρναγε τη ταχύτητα του φωτός και έφθανε στην κορύφωση. Εκείνη κλαψούριζε καθώς οι αναστεναγμοί έβγαιναν με δυσκολία απ'το στόμα της, αφού την ώρα που προσπαθούσε να πάρει ανάσα εκείνος έκανε μια μονάχα κίνηση με το σώμα του και της την έκοβε κατευθείαν. Τελείωσε πρώτη φτιάχνοντας ένα τόξο το σώμα της και βγάζοντας έναν γεμάτο πόθο, οργασμό, που ηχούσε σαν το όνομα του. Εκείνος τελείωσε ακριβώς μετά και έπεσε πλάι της κλείνοντας την στην αγκαλιά του. Ένα φιλί, για να ξαναβρούν τον φυσιολογικό ρυθμό της ανάσας τους, έφτανε. Μοιράστηκαν το οξυγόνο τους μέχρι να είναι σίγουροι πως μπορούν να αναπνεύσουν χωρίς το φιλί τους.

Μετά από λίγο σταμάτησαν το φιλί και κοιτάχτηκαν στα μάτια, εκείνη βολεύτηκε στην αγκαλιά του ακουμπώντας στο στήθος του, ακούγοντας καθαρά τους χτύπους της καρδιάς του να φωνάζουν το όνομα της.

"Τελικά το γλυκό μου δεν το δοκίμασες?" της έκανε παρατήρηση ο Παναγιώτης και τέντωσε το κεφάλι του για να την βλέπει.

Εκείνη γύρισε το βλέμμα της προς τα πάνω για να αντικρίσει το πρόσωπό του και αντίκρισε μια φέικ λυπημένη φατσούλα ζωγραφισμένη πάνω του.

"Πως μπορώ να στεναχωρήσω έναν τέτοιο άντρα μετά από μια τέτοια βραδιά? Πες μου πως?" του κάνει μια ρητορική ερώτηση και δεν περιμένει απάντηση.

"Άντε, σήκω να πάμε να το χλαπακιάσουμε!" της δηλώνει και την απομακρύνει απ' την ζεστή του αγκαλιά.

"Έλα ρε Παναγιώτη, μη φεύγεις από δίπλα μου.. Έλα έλααα.. Κάτσε μαζί μου αγκαλίτσα.." κλαψούριζε η Ανθή.

"Βάλε αυτό και έλα να κάνουμε αγκαλίτσα, το γλυκό, στον καναπέ." σούφρωσε τα χείλη του σαν duck face και της πέταξε το πουκάμισο που φόραγε πριν.





*******************************************

Γεια σαςςς!!! Ελπίζω να σας αρέσει;) :*

Το επόμενο θα μπει πιο αργά οπότε μείνετε συντονισμένοι:P

Σας ευχαριστώ που το διαβάζετε, είστε υπέροχες:** <3

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα