Part 10

3.6K 225 2
                                    

[....]

Μετά από την μαγική επαφή των σωμάτων μας μείναμε ξαπλωμένοι, με τα ρούχα μας διασκορπισμένα στους βράχους, και κοιτάζαμε το φεγγάρι που σιγά-σιγά έφτανε στην κορυφή του ουρανού.

"Θες να φύγουμε?" μου πρότεινε.

"Ναι.. Αύριο έχω σχολείο. Και γυμναστήριο.." είπα βγάζοντας έναν αναστεναγμό.

"Δεν το κατάλαβα το τελευταίο. Μια χαρά γυμναστική σου κάνω." είπε προσπαθώντας να το παίξει προσβεβλημένος.

"Ναι μωρό μου.. Αλλά από προπόνηση προτιμώ να μου κάνεις πιο ποιοτική γυμναστική."

"Όπως?" με ρώτησε με πονηρό ύφος.

"Όπως αυτή. Πριν λίγο." είπα και έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει καθώς λίγο-λίγο με έντυνε.

Τώρα να με ντύσει ήθελε? Να με χουφτώσει ήθελε? Για να με ειλικρινείς, δεν κατάλαβα..

Έβαλα το τζιν μου, τα παπούτσια και την ζακέτα μου καθώς κι ο Παναγιώτης έβαζε τα δικά του ρούχα.

"Πάμε, γιατί έχουμε και δρόμο." έλεγε καθώς έτεινε το χέρι του για να με βοηθήσει να σηκωθώ. 

Κατεβήκαμε απ'τα βραχάκια και μπήκαμε στο αμάξι. Εγώ, στο μισάωρο πάνω, κοιμήθηκα γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη απ' τις δύο τελευταίες μέρες.

Αρκετή ώρα μετά αισθάνομαι να με σηκώνει κάποιος στην αγκαλιά του και να με μετακινεί σε ένα ζεστό μέρος αφού πρώτα μου αφαιρεί τα παπούτσια και την ζακέτα. Με σκεπάζει και ακούω μια πόρτα να κλείνει. Με αυτό ανοίγω ορθάνοιχτα τα μάτια μου και προσπαθώ να ακούσω αν θα κλείσει η κεντρική πόρτα, αλλά τίποτα, μόνο κάτι ομιλίες που δεν διακρίνω ποιος είναι. Πρέπει να με έφερε στο σπίτι του για να μην με ξυπνήσει. Σηκώθηκα και βγήκα έξω για να δω που ήταν ο Παναγιώτης μιας και δεν ήταν ξαπλωμένος δίπλα μου.


#_Μεριά_Παναγιώτη_


Όταν πάρκαρα το αυτοκίνητο στο γκαράζ έστειλα μήνυμα στην Κατερίνα να ανοίξει την πάνω πόρτα, αφού έσβησα την μηχανή έλυσα την ζώνη της και πήγα απ'την άλλη για να την σηκώσω στην αγκαλιά μου. Ανέβηκα πάνω κι έκανα νόημα στην Κατερίνα να πάει να κλειδώσει το αμάξι. Την πήγα στο δωμάτιο μου και με προσεκτικές κινήσεις την ακούμπησα στο κρεβάτι μου και της έβγαλα τα παπούτσια και μετά την ζακέτα. Της άφησα ένα φιλί στο μέτωπο κι αφού την σκέπασα έκλεισα το πορτατίφ μου και σιγά την πόρτα, αλλά έτριξε λίγο όταν έκλεισε.. Ελπίζω να μην την ξυπνήσει ο ήχος, γιατί κοιμάται σαν αγγελάκι.

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα