Part 20

3.2K 183 2
                                    


*******

Πλέον είχαμε τελειώσει με το γυμναστήριο και περίμενα την Μαριλού, χαιρέτησα τον Παναγιώτη κι έφυγα μαζί της.

"Είσαι ακόμα θυμωμένη?" με ρώτησε με σκυμμένο το κεφάλι..

"Πολύ! Αλλά θα πάμε βόλτα για να ηρεμήσω.." της απάντησα και πήγαμε στο σπίτι μου..

Αλλάξαμε ρούχα κι οι δύο, αύριο ήταν Σάββατο, έτσι αποφάσισα να πάμε στο εξοχικό μου στο βουνό να μείνουμε.. Το είπα στην μητέρα μου και μου έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού, πήρα λεφτά και φύγαμε να πάρουμε το λεωφορείο.. Σταματήσαμε εκεί που θα παίρναμε το λεωφορείο για το χωριό. Είχαμε σχεδόν μισή ώρα μέχρι να 'ρθει, οπότε είπαμε να πάμε να πάρουμε κινέζικο και κάτι για να πιούμε.. Πήραμε ένα λευκό κρασί. Μετά από λίγο ήρθε το λεωφορείο και μας άφησε στο χωριό, πάνω στο βουνό.. Το σπίτι ήταν 10 λεπτά απ'την στάση, σε ένα στενό..

Φτάσαμε έξω απ'το σπίτι και μόλις μπήκαμε πέσαμε στον καναπέ απ'την κούραση.

"Ουφφ" αναφώνησε η Λου.

"Έχουμε πρόγραμμα μη κάθεσαι.." της είπα.

"Ωχχ.. Εσύ έκατσες πρώτη.. Να τολμήσω να ρωτήσω τι είδους πρόγραμμα?" 

"Αμέ! Τρώμε-πίνουμε καθώς παίζουμε επιτραπέζια και λέμε για την γνωστή ηλίθια συμπεριφορά σου, μετά άμα ψήνεσαι βλέπουμε καμιά ταινία, ύπνο, πρωινό ξύπνημα, ελαφρύ πρωινό, τρέξιμο στο τετράγωνο και μετά φεύγουμε με το λεωφορείο για παραλία.." της είπα παίρνοντας ανάσες για κάθε πράγμα που της έλεγα πως είχε το πρόγραμμά μας.

"Ωω ρε Ανθή.. Ποτέ δεν θα αλλάξεις.." σχολίασε και άνοιξε τη σακούλα με το κινέζικο.

"Ενώ εσύ.." της έριξα μια σπόντα και κατέβασε το κεφάλι.

"Εντάξει ρε Ανθή, μαλακία μου.. Στήσε με στον τοίχο και βάρα με κι εσύ μαζί με τις ενοχές μου.." μου είπε ενώ έριξε την πλάτη της στον καναπέ και σταύρωσε τα χέρια της στο στήθος της.

"Άλλοι σε στήνουνε σε τοίχους Μαριλού μου.." της είπα και της πέταξα ένα chopstick.

"Το συνεχίζεις! Μπρααάβο.. ωραία φίλη είσαι.." είπε ειρωνικά και θυμωμένα και άρπαξε τα ξυλάκια που της πέταξα και έκατσε στο πάτωμα φέρνοντας πιο κοντά της το τραπεζάκι για να έχει καλύτερη πρόσβαση στα noodles.

"Εγώ μια χαρά φίλη είμαι.. Εσύ κ.." 

"Σταμάτα, εντάξει? Τι θες? Θες να χωρίσω τον Στέλιο? Θα τον χωρίσω! Μπορούμε, τώρα, να κάτσουμε σαν φίλες και να μιλήσουμε?" με διέκοψε και έβγαλε το παράπονό της.

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα