Part 4

5.4K 269 1
                                    

#_Μεριά_Ανθής_


Τελειώσαμε με την προπόνηση και πήγαμε για καφέ σε μια καφετέρια κοντά στο γυμναστήριο..

Γνωριστήκαμε καλύτερα και γενικά μιλήσαμε και γελάσαμε πολύ.. Μου είπε για τους τσακωμούς του με την Κατερίνα και κάποια σχετικά πράγματα. Μετά μιλάγαμε για μένα και το πως είναι να είσαι μοναχοπαίδι.. Φάνηκε να του άρεσε ο τρόπος ζωής μου απ' την μία, αλλά απ' την άλλη δεν θα άλλαζε τον δικό του για κανέναν και για τίποτα.

Είχε περάσει υπερβολικά, αλλά ευχάριστα η ώρα κι εγώ θυμήθηκα ότι έχω και σχολείο αύριο. Πφφ ποιος πάει σχολείο αύριο? Ωστόσο του το είπα με δυσαρέσκεια στο βλέμμα μου και προσφέρθηκε να με γυρίσει σπίτι.. Μπήκαμε στο αμάξι του και κατευθυνθήκαμε προς το σπίτι μου.

"Χάρηκα που τα είπαμε σήμερα.." δήλωσε όταν ήμασταν έξω απ' το σπίτι μου.

"Κι εγώ χάρηκα."

"Λοιπόν καλό διάβασμα και όλα καλά θα πάνε αύριο, μην μου ανησυχείς;)."

"Χαχαχ ναι. Ευχαριστώ!" πήγα να βγω απ' το αμάξι αλλά γύρισα το βλέμμα μου πάλι πίσω, ώστε να τον κοιτάζω. "Το Σαββάτο θα κάνω ένα πάρτι στο σπίτι.. Θα είναι μερικοί φίλοι μου αλλά θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν ερχόσουν κι εσύ.. Αν θες φέρε και φίλους σου για να αισθάνεσαι πιο άνετα, δεν με πειράζει.."

"Ευχαριστώ.. Εμ τι ώρα?" απάντησε όχι και πολύ σίγουρος:/.

"Μετά τις 8.."

"Θα προσπαθήσω, εντάξει?"

"Ναι βέβαια.. Καληνύχτα!"

"Καληνύχτα σου;)."

"Προφανώς θα έχει δουλειά.. Αλλά το γυμναστήριο κλείνει στις 9:00 το Σάββατο. Πφφ ίσως δεν θέλει να έρθει και το είπε ευγενικά.. Λες να έκανα βλακεία? Πρέπει να μιλήσω στην Μαριλού!" σκέφτηκα..

Τηλεφώνησα αμέσως στην Μαριλού και της τα είπα όλα.. τα περισσότερα.

"Μπορεί να δουλεύει σε κάνα μπαρ το βράδυ.. Ή μπορεί και να 'χει γκόμενα κι επειδή σε γουστάρει να μην θέλει να στο πει.." Ώρες ώρες προτιμώ η Μαριλού να ήταν μία φανταστική φίλη.. Γενικά ένα μη υπαρκτό ον.

"Καλά παιδάκι μου την παλεύεις?"

"Όχι!"

"Σωστό κι αυτό. Ρε δεν ξέρω.. Θα κάνω ολόκληρο πάρτι για να 'ρθει αυτός και παίζεται το αν θα έρθει.."

"Μη το βλέπεις έτσι. Αυτό που θέλουμε, έρθει δεν έρθει, είναι να περάσεις εσύ καλά:*.. Στην τελική αν δεν έρθει, αυτός θα χάσει αγάπη μου;)."

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Where stories live. Discover now