Part 23

2.8K 178 2
                                    

Αφού τελείωσε η ταινία ανεβήκαμε πάνω στο δωμάτιο και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το πρωί που ξημέρωσε ξύπνησα πάνω στο στήθος του Παναγιώτη, ενώ εκείνος ήταν ξύπνιος και μου χαϊδευε τα μαλλιά.

"Καλημέρα." είπα στον Παναγιώτη, με βραχνή φωνή απ'τον ύπνο.

"Καλημέρα Ανθάκι μου.." είπε κι εκείνος σε μένα.

"Πάμε να φάμε πρωινό?" τον ρώτησα μόλις είχα ξυπνήσει για τα καλά και μου 'ρθε αμέσως όλη αυτή η όρεξη που πάντα έχω.

"Ναι.. Αλλά έξω! Πήγαινε ετοιμάσου για να φύγουμε.." μου είπε και μου έριξε μια απαλή σφαλιάρα στον ποπό μου για να σηκωθώ από πάνω του.

"Μμμμ.." έκανα έναν ήχο καταφατικό και κατόπιν ενόχλησης.

Σηκώθηκα από πάνω του και μπήκα στο μπάνιο να πλυθώ. Αφού τελείωσα με τα απαραίτητα, μπήκα στην ντουλάπα μου και διάλεξα τα ρούχα που θα βάλω. Έβαλα ένα απλό τζιν σορτσάκι με μια μπλούζα κοντομάνικη, αεράτη και θα έλεγες και λίγο φαρδιά..
Πάντα μ'άρεσαν τέτοιου είδους μπλούζες.. Δεν πολύ πάω τις στενές. Κολλάνε στο δέρμα.. και να μην έχεις κοιλιά, την κάνουν να φαίνεται. Άσε που άμα έχει τέτοιες ζέστες σαν τώρα, και ιδρώνεις φαίνονται οι λεκέδες.. Όχι, όχι.. Φαρδιές! Παίρνεις και τον αέρα σου και δεν ιδρώνεις και τόσο.. 
Έβαλα πάνω απ'τις άσπρες κάλτσες που φόραγα τα κίτρινα ξεθωριασμένα σταράκια μου, που είναι πολύ καλοκαιρινά, και πήρα το μεγάλο πορτοφόλι μου που χωράει το κινητό και τα κλειδιά μου μέσα.. και ήμουν έτοιμη. 

Ο Παναγιώτης καθώς ετοιμαζόμουν με κοιτούσε απ'το κρεβάτι και είχε ένα στραβό χαμόγελο. Όταν τελείωσα και με το γήινο βάψιμο που έκανα, βγήκα απ'το δωμάτιο-ντουλάπα και πετάχτηκα πάνω του φωνάζοντας του, ότι ήμουν έτοιμη.

"ΈΤΟΙΜΗΗΗ.." του φώναξα καθώς είχα πηδήξει πάνω στο κρεβάτι και είχα κάτσει πάνω στα πόδια του.

"Μμάλιστα.." είπε και συνέχισε να έχει αυτό το στραβό χαμόγελο. "Μπορείς να μου πιάσεις την μπλούζα μου απ'την πολυθρόνα?" με ρώτησε καθώς με κοίταζε από πάνω μέχρι κάτω.

"Βεβαίως.." του είπα με χαρά και σηκώθηκα από πάνω του.

Κατέβηκα απ'το κρεβάτι και πλησίασα την πολυθρόνα του γραφείου μου. Ένιωθα το βλέμμα του πάνω μου. Και είμαι σίγουρη, το που ακριβώς κοιτούσε. Φυσικά! Στο σορτσάκι που φόραγα. Έπιασα την μπλούζα του και γύρισα αργά προς την μεριά του. Και τότε, ναι! Επιβεβαίωσα το που κοίταζε, εν τέλη. Ακριβώς εκεί που είχα φανταστεί. 

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα