Part 17

3.6K 194 9
                                    



Αφού την άφησε στο σπίτι της, έφυγε κι εκείνη ανέβηκε πάνω.. Έκανε ένα μπάνιο και όταν τελείωσε βγήκε με την πετσέτα. Καθόταν στην άκρη του κρεβατιού της και κοίταγε τον εαυτό της στον καθρέφτη. Βαριόταν! Είχε χάσει το μάθημα της και να πήγαινε για 2 ώρες δεν έλεγε.. Μετά σκεφτόταν πως γυμναστήριο δεν είχε και αναγκαστικά θα έβλεπε τον Παναγιώτη αργά το βράδυ. Πρόσεξε την ώρα και παρατήρησε πως στο σχολείο είχαν διάλειμμα. Έτσι αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στην Μαριλού.. "Λουλού μουυυ, σόρυ που δεν ήρθα, αλλά καταλαβαίνειςxD.. Λοιπόν.. ψήσου για κοπάνα κι έλα απ'το σπίτι μου να τα πούμε." μέσα σε λίγα δεύτερα της είχε απαντήσει "Πάω παίρνω τσάντα κι έρχομαι.. Ανυπόφορος ο Δημούλης!"

~Ο 'Δημούλης' είναι καθηγητής μας στα περισσότερα Θετικά μαθήματα. Κανονικά τον λένε Δήμο Δημοσθένου, αλλά όλοι τον φωνάζουν Δημούλη λόγο του τρόπου που μιλάει, διότι είναι ομοφυλόφιλος.. και αυτός ο τρόπος είναι πολύ σπαστικός.~

Η Ανθή άφησε το κινητό της στο κρεβάτι και σηκώθηκε. Έβαλε εσώρουχα, ένα γκρι κολάν κι ένα γκρι μπουστάκι γυμναστικής. Στέγνωσε λίγο τα μαλλιά της, κι όταν ήταν πλέον νοπά τα έπιασε μια ψηλή κοτσίδα.

Δεν πρόλαβε να κάτσει στον καναπέ και χτύπησε το κουδούνι.

"Αμάν αυτό το κορίτσι.." αναφώνησε και άνοιξε την πόρτα.

 Μπροστά της στεκόταν η μητέρα της με ένα νεαρό παλικάρι και ο Κώστας που ερχόταν από πίσω (ο αρραβωνιαστικός της μάνας της)..

"Εμ, γεια σας.." είπε εκείνη κι έκανε στην άκρη για να μπούνε μέσα.

"Γεια σου καρδιά μου.. Πως τα πέρασες εδώ μοναχή σου?" είπε η μητέρα της..

"Εε ξέρεις, τώρα.. Σχολείο, σπίτι, γυμναστήριο, σπίτι, καμιά Μαριλού στο ενδιάμεσο κι αυτό.." 

"Δηλαδή, δεν έχει γίνει τίποτα ενδιαφέρον?" έφερε, η κυρία Δήμητρα, σε πονηρό τόνο τη φωνή της.

"Μαμά! Έχουμε κόσμο τώρα.. Μετά." είπε η Ανθή μέσα από τα δόντια της..

"Λοιπόν! Αυτός είναι ο Στέλιος, ο γιος του Κώστα.. Ο Στέλιος θα μένει για ένα διάστημα στο δωμάτιό σου, μαζί σου. Σε έναν μήνα μετακομίζουμε!!" δήλωσε η μητέρα της πανευτυχής και χοροπήδησε απ'την χαρά της.

"Αα.. περίφημα.." είπε η Ανθή με φανερή την απογοήτευση και την στεναχώρια στον τότο της φωνής της.

"Ανθή μήπως θα μπορούσες να μου δείξεις που είναι το δωμάτιο? Γιατί είμαι λίγο κουρασμένος.." ακούστηκε επιτέλους και ο Στέλιος μας.

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα