Part 26

2.6K 167 1
                                    



Το πρωί ξύπνησα απ'την πόρτα που κοπάνισε και άνοιξα τα μάτια μου διάπλατα. Είδα πως ήμουν κλεισμένη στην αγκαλιά του Παναγιώτη και αμέσως μετά κοίταξα μια Μαριλού λαχανιασμένη να μπαίνει στο δωμάτιο.. Και δεν άργησε για να ξεκινήσει τα ουρλιαχτά..

"ΚΟΙΜΆΤΑΙ! Δεν το πιστεύω κοιμάται.. Η τρελή κάτω φωνάζει και την ψάχνει κι αυτή ΚΟΙΜΆΤΑΙ." φώναζε και πηγαινοερχόταν πάνω κάτω στο δωμάτιο.

"Πωω" αναφώνησε ο Παναγιώτης τρίβοντας τα μάτια του.

"Τι έγινε ρε Μαριλού?" την ρώτησα μόλις έκατσε σε μια καρέκλα και ηρέμησε.

"Σε 5 να είσαι κάτω.. Θα πάμε σε λουτρά, τα λουτρά.. καταράκτες? Δεν ξέρω! Για μπάνιο θα πάμε.." είπε και πετάχτηκα πάνω. 

Έβαλα γρήγορα το μαγιό μου ένα σορτς και μια μπλούζα.. Φόρεσα τα σανδάλια μου κι αφού χαιρέτησα τον Παναγιώτη πήρα την Μαριλού και τρέξαμε κάτω. Στις σκάλες έπιασα τα μαλλιά μου μια ψηλή κοτσίδα και στο τελευταίο σκαλί δίστασα να συνεχίσω, βλέποντας το ύφος της καθηγήτριας μου.

"Επιτέλους, ήρθε και η πριγκίπισσα!" σχολίασε και την αγριο-κοίταξα, μου ανταπέδωσε το βλέμμα και μας έκανε νόημα να μπούμε στα πούλμαν μας.

Φτάσαμε στα λουτρά/καταράκτες, κατά την άποψη της Μαριλού. Τεχνητή λίμνη ήταν που είχε και ένα τεχνητό ρυάκι! που κυλούσε το νερό απ' το πάνω ποτάμι. Χώραγαν 4 άτομα με την άνεσή τους από κάτω.

Τα αγόρια είχαν πάει απ'την πάνω μεριά στο ποτάμι για να κάνουν διάφορα σπορ που επιτρέπονταν εκεί. Εμείς πάλι, τα κορίτσια, καθίσαμε στην λίμνη. Εγώ με την Μαριλού στην αρχή καθίσαμε έξω και κάναμε λίγο ηλιοθεραπεία βλέποντας τους ωραίους Ισπανούς να απολαμβάνουν το δροσερό νερό της λίμνης. Αφού είχαμε ζεσταθεί υπερβολικά είπαμε να πάμε κι εμείς να βουτήξουμε. Ανεβήκαμε στα βραχάκια και πέσαμε στο νερό πιτσιλώντας κάτι καθηγήτριες μας. Κολυμπήσαμε και πήγαμε κάτω απ'το ρυάκι που έτρεχε συνεχόμενα.

Η δύναμη του νερού που έπεφτε στο κορμί μου με χαλάρωνε υπερβολικά πολύ. Είχε περάσει μια ώρα που ήμασταν κάτω απ'το ρυάκι και συζητάγαμε ήρεμες, και δεν το 'χαμε καταλάβει. Αποφασίσαμε να βγούμε για να στεγνώσουμε αφού σε περίπου μία ώρα άρχιζε ένα παρτάκι στην λίμνη και με πολύ ψήσιμο καταφέραμε τους καθηγητές να κάτσουμε και να διασκεδάσουμε.

Μια μπάντα είχε στήσει τα ηχεία τους και τα μουσικά τους όργανα και ετοίμαζαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να ξεκινήσουν.

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Where stories live. Discover now