Απαγορευμένος Έρωτας!! ~ Για πάντα μαζί!?

3.5K 126 3
                                    

~*~Περίληψη του "Απαγορευμένος Έρωτας!!"~*~*

Η Ανθή είναι ένα 18 χρονών κορίτσι το οποίο κάνει συνεχώς αλλαγές στην ζωή της.. Τον τελευταίο καιρό έχει επιλέξει το μποξ, για το οποίο προπονείται και σε σχολή αλλά και στο γυμναστήριο, με έναν πραγματικά.. κούκλο καθηγητή, τον λεγόμενο Παναγιώτη! Αρχίζει να βγαίνει μαζί του και καταλήγουν σε μια αναπάντεχη σχέση που κατά την διάρκειά της.. βρίσκουν εμπόδια..
Η μητέρα της Ανθής έχει αρραβωνιαστεί τον Κώστα, τον πλέον πατριό της.. Ο οποίος έχει έναν γιο, τον Στέλιο.. Όπου μετά τους αρραβώνες του με την Δήμητρα (τη μητέρα της Ανθής), συγκατοίκησαν οι δύο οικογένειες σαν μία, σε ένα μεγάλο σπίτι στο Φάληρο.. Τα δύο παιδιά είχαν πραγματικά καλές σχέσεις και δεν δίσταζαν να το δείξουν.. Αποκαλούνταν αδέρφια ακόμα κι αν δεν ήταν πραγματικά.
Η Μαριλού κολλητή φίλη της Ανθής και κοπέλα του Στέλιου μετά από πολλές αναποδιές στη σχέση της μαζί του (τις περισσότερες φορές έφταιγε εκείνη), καταφέρνει να στηρίξει τη ζωή της πάνω σε ένα μικρό μωράκι..
Ο κολλητός φίλος και των τριών αυτών παιδιών, ονομαζόμενος Τάκης, ερωτεύεται παράφορα ένα 17 χρονών κορίτσι..Θα κάνει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη και να γίνει κι εκείνος επιτέλους..

*~*~ Τι θα γίνει με την ιστορία της Ανθής και του Παναγιώτη? Θα υπάρξει το για πάντα μαζί? Θα φτιάξουν οικογένεια? Οι φίλοι τους θα είναι καλά? Τα προβλήματα που τους περιτριγυρίζουν θα αφανιστούν? Ή μήπως θα δημιουργηθούν κι άλλα περισσότερα? Μήπως ακόμα δεν έχει συμβεί τίποτα? Μήπως ΌΛΑ, τώρα, αρχίζουν?~*~*



Το καινούριο βιβλίο λέγετε "Απαγορευμένος Έρωτας!! ~ Για πάντα μαζί!?"

ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΗΔΗ ΤΟ 1ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!! <3

Πηγαίντε να το τσεκάρετε και περιμένω σχόλια!!

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα