Part 36

3K 168 9
                                    



Κατά τις 5:30 ξύπνησα και κατά τις 6 βγήκα απ'το δωμάτιο αφού βαρέθηκα να κοιτάω τον τοίχο. Στην κουζίνα είδα την Μαριλού να φτιάχνει κάτι και την πλησίασα.

"Τι φτιάχνεις?" την ρώτησα και γύρισε τρομοκρατημένη.

"Ανθή! Βοήθεια!" τα λόγια της και το ύφος της με τρόμαζαν..

"Τι έγινε? Μαλώσατε? Θα σε σκοτώσει? Τι?" ρώταγα γρήγορα θέλοντας να δώσω απάντηση στην ερώτηση μου.

"Ανθή.. Πάρ' το ψύχραιμα.. Όχι όπως εγώ, εγώ δεν είμαι ψύχραιμη.. Αλλά εσύ να είσαι!" έλεγε μισόλογα και δεν καταλάβαινα.

"Μαριλούκο μου.. Θες να μου πεις τι έγινε? Γιατί τρομάζω ρε καρδιά μου.." την ρώτησα ήρεμη κι έκατσα στην καρέκλα.

"Πάμε έξω μη μας ακούσει.." μου είπε και βγήκαμε παρέα στον κήπο.. Αφού βολευτήκαμε μου έδειξε ένα άσπρο πραγματάκι, σαν θερμόμετρο.. "Είχα καθυστέρηση μία βδομάδα και είπα να το κάνω.. Και.. λέει πως είναι θετικό.." είχα μείνει και κοίταγα μία την Μαριλού και μία το τεστ εγκυμοσύνης.

"Μαριλού μου.. Αυτό είναι εκπληκτικό!" είπα ψύχραιμα στην αρχή αλλά αμέσως άφησα τον ενθουσιασμό μου να ελευθερωθεί.. Πήγα κοντά της και την αγκάλιασα.. "Θα γίνεις μαμά ρε κουτορνίθι!" 

"Σσσς.. σκάσε παιδί μου.." μου είπε και με απομάκρυνε λίγο. "Ρε Ανθή.. Άμα δε θέλει παιδί? Άμα δεν θέλει γενικότερα να μπει σε αυτή την διαδικασία? Είμαστε και οι 2 σε μικρή ηλικία κι ένα παιδί θα ταράξει όλη μας τη ζωή.. Καταρχήν! Τι θα πω στην μάνα μου? Στον μπαμπάκα μου? Τι θα πούμε στους δικούς σας? Καλημέρα σας, και είμαι έγκυος! ?" ξεφύσιξε κι έπεσε πίσω στην θέση της.

"Ποιος είναι έγκυος?" ακούσαμε μια φωνή πίσω μας και σκαλώσαμε. "Ανθή, μωρό μου.. δεν πιστεύω να με κάνεις τόσο ευτυχισμένο?" ανακουφιστήκαμε κι οι δύο μόλις καταλάβαμε πως ήταν ο Παναγιώτης.

"Όχι ρε μωρό μου.. Προς το παρόν θα αρκεστείς σε μένα και σε αυτήν την ευτυχία που σου παρέχω.. από κει και πέρα άμα βγάλεις το προφυλακτικό ίσως και να 'χεις και την ευτυχία που ζητάς.. κάποια στιγμή στο μέλλον.." του είπα και του έβγαλα τη γλώσσα..

Με πλησίασε και αφού με σήκωσε, έκατσε στην καρέκλα και με έβαλε στα πόδια του.. 

"Άρα εσύ είσαι έγκυος.." συμπέρανε κοιτώντας τη Μαριλού.

"Μπορείτε να σκάσετε και να μην είστε τόσο ενθουσιασμένοι?" είπε εκείνη και σταύρωσε τα χέρια της μπροστά απ'το στήθος της.

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα