Part 27

2.5K 172 1
                                    



Είχα σοβαρό ύφος και την έβλεπα που έτρεμε.. Χαλάρωσα στην θέση μου και της μίλησα απότομα αλλά στην συνέχεια μαλάκωσα την φωνή μου.

"Καλά ρε Μαριλού.. Ήπιες, έκανες ότι έκανες και έχεις να πεις μόνο ότι δεν θυμάσαι τι έγινε? Λες και σε ρώτησα αν ήταν καλός και τι στάσεις κάνατε.. Καλά τον Στέλιο δεν τον σκέφτηκες? Τι σκεφτόσουν? Εσύ είχες να πας με άλλον 2 μήνες και ξαφνικά πας με τον 1ο  τυχαίο? Δηλαδή έλεος, δεν έχω τι να πω.. Απλά δεν το περίμενα.. νόμιζα πως είχες αλλάξει και μάλιστα νόμιζα πως τον αγαπούσες."

"Ανθηηηή.." τσίριξε "Βγάζεις αδίκως τέτοια συμπεράσματα.. Τον Στέλιο τον αγαπάω και τον θέλω υπερβολικά πολύ.. Δεν φταίω εγώ για ότι έγινε, εγώ απλά πήγα και μίλησα μαζί του για να τον γνωρίσω.. σου το ορκίζομαι δεν είχα άλλες προθέσεις.."

"Και με τις προθέσεις που δεν είχες βρεθήκατε στο κρεβάτι." την στραβοκοίταξα.

"Όοχι.. Δηλαδή ναι, αλλά άσε με να τελειώσω." είπε και συνέχισε "Καθόμασταν και μιλάγαμε και μετά άρχισε η μπάντα να παίζει και μου πρότεινε να χορέψω μαζί του. Εε δεν ήθελα να του αρνηθώ και πήγα να χορέψω μαζί του, με κέρασε ένα πότο και μετά κι άλλο και δεν θυμάμαι πόσο ακόμα.. Ε μετά έπρεπε να φύγουμε και ήρθε κι εκείνος στο πούλμαν, αλλά με όλα αυτά που είχανε πιει οι καθηγητές δεν κατάλαβαν τίποτα. Απ' ότι θυμάμαι μπροστά μου καθόταν ο Τάκης με 'σένα και απέναντι σας οο.." είπε και σταμάτησε απότομα γουρλώνοντας τα μάτια της και κλείνοντας το στόμα της με τις παλάμες της.

"Οοο?" την παρακίνησα να μου πει.

"Ο Στέλιος." είπε και έτρεξε κατευθείαν στην πόρτα την άνοιξε και έτρεξε στο απέναντι δωμάτιο. Την χτύπησε δυνατά και εγώ έτρεξα δίπλα της.

"Είσαι με τα καλά σου? Τι σκεφτόσουν? Ότι θα πηδηχτείς μαζί του και θα παίρνει μάτι το αγόρι σου?" την ρώτησα ψιθυριστά, αφού την απομάκρυνα απ'την πόρτα και τότε άνοιξε ο Τάκης την πόρτα με μια πετσέτα στην μέση του.

"Τι έγινε ρε και βαράτε έτσι την πόρτα?" είπε και μας κοίταζε καλά καλά.. Έβλεπε και την άλλη κλαμένη κι εμένα ταραγμένη και το μυαλό του πήγε κατευθείαν. "Δεν είναι εδώ.. Δεν κοιμήθηκε, γενικότερα, το βράδυ εδώ." της είπε και πήγε να μπει μέσα ξανά..

"Τάκη σε παρακαλώ εσένα θα σ'ακούσει.. Σε ικετεύω μίλησε του.." έλεγε η Μαριλού ενώ είχε πέσει κάτω και έκλαιγε.

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Where stories live. Discover now