Part 16

3.3K 193 2
                                    



Η Ανθή έβαλε τα εσώρουχά της και από πάνω το άσπρο πουκάμισο του Παναγιώτη, χωρίς να το κουμπώσει. Βγήκε έξω απ'το δωμάτιο και κατευθύνθηκε στο σαλόνι. Ο Παναγιώτης ήταν στην τραπεζαρία για να πάρει τα πιάτα με το γλυκό.

Πλησίασε στο σαλόνι και είδε την Ανθή να έχει κάτσει οκλαδόν με ανοιχτό το πουκάμισο του και να περιμένει το γλυκό της. Εκείνος έμεινε λίγο κοιτάζοντας την, κι αφού την σκάναρε όλη αποφάσισε να πλησιάσει κι άλλο.

Άπλωσε το χέρι της για να πάρει το πιάτο της απ'το δικό του και τα μάτια του έπεσαν κατευθείαν στην σχισμή του στήθους της, που τώρα στο φως του σαλονιού φαίνεται πιο έντονο. Ο Παναγιώτης ξεροκατάπιε και της πρόσφερε το γλυκό της.

"Βλέπεις κάτι που σ'αρέσει?" η φωνή της Ανθής τον διέκοψε απ'τις σκέψεις του.

"Αυτό που βλέπω και μ'αρέσει το γεύτηκα πριν λίγο.. Γι αυτό ντύσου γιατί δεν σε βλέπω καλά." είπε εκείνος και γύρισε το βλέμμα του.. έπιασε το τηλεκοντρόλ και προσπάθησε να κρατήσει το βλέμμα του στην τηλεόραση.

Η Ανθή σκέφτηκε να παίξει λίγο μαζί του και να δει μέχρι που θα φτάσει. Έτσι, λοιπόν, έβαλε την πατούσα της πάνω στην βερμούδα του, ακουμπώντας το σημείο του και τρίβοντάς τον εκεί. Ο Παναγιώτης γούρλωσε τα μάτια και γύρισε αργά το κεφάλι του στην Ανθή.

"Ανθή! Σταμάτα! Τώρα!" έλεγε κοφτά μία μία τις λέξεις με το ίδιο ύφος.

"Γιατί? Δεν αντέχεις δεύτερο γύρο?" του είπε ναζιάρικα και λυπημένα ταυτόχρονα.

"Ακριβώς! Δεν αντέχω δεύτερο γύρο, μόνο." της είπε και την πήρε αγκαλιά. "Άμα πάμε για δεύτερο θα κάνουμε κι άλλους πέντε στη σειρά." της ψιθύρισε στο αφτί. "Και θα 'ναι άγριο σεξ, μωρό μου!" συνέχισε και η ανάσα του έκαιγε το αφτί της.

Στο τέλος της πρότασης του εκείνη ανατρίχιασε με τις λέξεις του και γύρισε το κεφάλι της προς το δικό του, να τον κοιτά. Τον φίλησε και γύρισε με γρήγορες κινήσεις κι έκατσε στα πόδια του. Εκείνος την κράτησε στην μέση και την φίλαγε παθιασμένα..

"Σ'αγαπάω, Ανθή!" της είπε μέσα στο φιλί τους και 'κεινη σταμάτησε, τον κοίταξε στα μάτια και έγειρε το κεφάλι της στον ώμο του.. Τον φίλαγε και τον πιπίλαγε στον λαιμό κάνοντάς του ένα μωβ σημάδι και μετά του ψιθύρισε "Κι εγώ σ'αγαπάω, Παναγιώτη!"

Την έκλεισε σφιχτά στην αγκαλιά του και την φίλησε στο κεφάλι.

"Τι θες να κάνουμε αύριο?" έσπασε τη σιωπή, ο Παναγιώτης, καθώς σκεφτόταν.

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Where stories live. Discover now