Part 30

3K 187 10
                                    


Σήμερα όλοι τους ξύπνησαν πολύ πρωί.
Τα 4 παιδιά έπρεπε να πάνε στο σχολείο για να γράψουν το πρώτο μάθημα για της Πανελλήνιες. Ενώ απ'την άλλη μεριά οι φίλοι του Παναγιώτη είχαν ξυπνήσει από νωρίς εξαιτίας των πόνων που είχε η Χριστίνα. Γεννούσε! Επιτέλους το μωρό που κυοφορούσε τόσους μήνες θα ερχόταν στη ζωή για να αλλάξει τις ζωές όλων τους.. 

Ο Πέτρος με την Χριστίνα έτρεξαν ξημερώματα στο νοσοκομείο και μόλις την έβαλαν στο δωμάτιο βρήκε ευκαιρία να πάρει τηλέφωνο και να ξυπνήσει τον Παναγιώτη για να έρθει μαζί με τους άλλους για συμπαράσταση στο ζευγάρι. 

Ο Παναγιώτης τηλεφώνησε και στην υπόλοιπη παρέα τους και σε μόλις 15 λεπτά βρίσκονταν όλοι στην είσοδο του νοσοκομείου και έμπαιναν τρέχοντας για να πάνε να δούνε την φίλη τους.

Η Ανθή με την Μαριλού και τον Στέλιο έγραφαν Έκθεση πρώτο μάθημα, ενώ ο Τάκης Χημεία. Τελειώσανε το γράψιμο και είπανε να πάνε για καφέ.

"Μαριλού σε πειράζει?" την ρώτησε, αφού δεν ήξερε πως μία μέρα πριν είχε βρεθεί με τον αδερφό της και είχανε λύσει όλα τους τα προβλήματα με έναν άγριο έρωτα.

"Αμ, Ανθή μου ξέρεις.. Εγώ με τον Στέλιο.. Τον αγαπάω ντάξει?!" είπε αγανακτισμένη και έσκυψε το κεφάλι της.

"Είσαι ηλίθια.." της είπε η Ανθή και την αγκάλιασε.

"Το ξέρω, το ξέρω.. Χθες το κατάλαβα.. Μόνο με εκείνον νιώθω έτσι.." της εξομολογήθηκε η Μαριλού και ξεκίνησαν να πάνε στην καφετέρια για να βρουν τον Τάκη και τον Στέλιο.

"Τι εννοείς? Ήσασταν μαζί?" την ρώτησε και σήκωσε το φρύδι της αφού δεν είχε αναφέρει τίποτα πιο πριν..

"Εε, λιιιιίγοο.." της είπε παίρνοντας ένα γλυκό λυπημένο ύφος.

"Είσαι ακόμα πιο ηλίθια.. Πως άντεξες? Πως άντεξες να μη μου το πεις? Πως?" της παραπονέθηκε κι η Μαριλού την πλησίασε περισσότερο και αφού πέρασε το χέρι της γύρω από το μπράτσο της, σαν να την κρατάει αγκαζέ, έσκυψε το κεφάλι της στον ώμο της και την κοίταξε στα μάτια με ένα μετανιωμένο ύφος.

"Αυτά στον Στελάκι.." της είπε η Ανθή βλέποντάς την, και γέλασαν μπαίνοντας στην καφετέρια.

Η Μαριλού έκατσε δίπλα στον Στέλιο κι εκείνος ενώ μίλαγε με τον Τάκη πέρασε το χέρι του γύρω από τους ώμους της και την έβαλε στην αγκαλιά του. Ο Τάκης έκανε ένα στραβό χαμόγελο και ταυτόχρονα του έκλεισε το μάτι. 

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα