♡New Book♡

1.1K 18 3
                                    

    

              Μη Μου Φεύγεις

Η εταιρία Σέιλουμ αναζητά μέλη για ένα τμήμα της, το τμήμα κατασκόπων.. Μόνο όσοι είναι ενταγμένοι σ'αυτό το τμήμα, γνωρίζουν γι αυτό!

Ο κολλητός και βοηθός του Ρον Σέιλουμ, ο Τζον Φέρμαν, έχει αναλάβει να βρει τα κατάλληλα άτομα για το τμήμα των κατασκόπων.. Στην πορεία, ο Τζον, συστήνει την μονάκριβη και πραγματικά πανέμορφη, κόρη του Μάικ Μανφάϊρεν στον Ρον.. μετά από πολλές ενστάσεις δέχεται να την προσλάβει στο τμήμα.. κι από αυτό το σημείο και έπειτα ξεκινάει μια ιστορία διακριτικής αγάπης; Ερωτικής κόντρας; Αμοιβαίου έρωτα; Ίσως ανεκπλήρωτου;

Λίγο μυστήριο δεν βλάπτει, έτσι;



***************************

Αυτή είναι η περίληψη από το καινούριο μου βιβλίο! 

Αποφάσισα πως το διάλειμμα τελείωσε! Μετά από περίπου 6 μήνες πιστεύω πως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να επιστρέψω δυναμικά στον κύκλο του #Wattpad με το καινούριο μου βιβλίο #Μη_Μου_Φεύγεις..
Δεδομένου ότι τον προηγούμενο χρόνο, τα βιβλία μου, #Απαγορευμένος_Έρωτας!! και #Απαγορευμένος_Έρωτας!!~Για_Πάντα_Μαζί!? πήγαν πολύ καλά και είχαμε μια όμορφη σχέση ως συγγραφέας-αναγνώστες, σκέφτηκα να επιστρέψω αυτό το καλοκαίρι για να μας ενώσω ξανά!! 😊

Το καινούριο βιβλίο λοιπόν, είναι βασισμένο στο #lovestory, αλλά όπως και στα άλλα βιβλία η περιπέτεια δεν παραλείπεται.. Η ίντριγκα, το πάθος και ο έρωτας που αγαπήσατε και ζήσατε με τους πρωταγωνιστές στα 2 προηγούμενα βιβλία, υπάρχουν επίσης και θα σας εκπλήξουν..

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε.. Ελπίζω να μην καταντάω γραφική, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικά αυτά τα δύο και τα αναγνωρίζω!!

Τέλος, ελπίζω να απολαύσετε τον καινούριο καλοκαιρινό έρωτα που θα ξεδιπλωθεί στις οθόνες σας και να τον αγαπήσετε όπως ακριβώς αγαπήσατε και τους προηγούμενους!!!

Υ.Γ. Τα δύο πρώτα κεφάλαια έχουν ανέβει, συντονιστείτε για τη συνέχεια!!😉

Με πολύ αγάπη.. Μαρία❤

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Where stories live. Discover now