Part 29

2.8K 173 11
                                    



Και ήρθε η ώρα της επιστροφής!
Η επιστροφή στην Αθήνα.. Η επιστροφή στην ρουτίνα της ημέρας.. Η επιστροφή στην γκρίνια, στην αγάπη, ακόμα και στην απάτη. Όλα επέστρεψαν στους κανονικούς τους ρυθμούς.. Μα αυτό που τρόμαζε περισσότερο την Ανθή ήταν η ανακοίνωση της Μαριλού.. Την έκανε να τρελαίνεται και κάθε μέρα σε κάθε ευκαιρία προσπαθούσε να τη μεταπείσει.. να της αλλάξει γνώμη. Γιατί η επιστροφή της παλιάς Μαριλού.. θα κόστιζε πολύ.. σε όλους!

Αυτή ήταν η απόφαση της. Να γίνει όπως πριν.. Εκείνη που διασκέδαζε με τα αγόρια, ανεξαιρέτως. Εκείνη που δεν ήθελε σχέσεις.. δεν της πήγαιναν άλλωστε.. Δοκίμασε, απέτυχε, συνέχισε.. Αυτές οι τρεις λέξεις καρφωμένες στο μυαλό της.. και σε όλων. Αλλά είχαν διαφορετική σημασία στο δικό της και διαφορετική στων υπολοίπων.

Στη Μαριλού το 'δοκίμασε' σημαίνει μια φορά και μόνο.. Στους υπόλοιπους το δοκίμασε σημαίνει κάντο μέχρι να τα καταφέρεις, αλλά με διαφορετικούς τρόπους.
Για την Μαριλού το 'απέτυχε' λέξη μεγάλη, βαριά κι ασήκωτη. Δεν ήθελε να ακούει πως κάτι δεν έχει κάνει σωστά, όλα τα ήθελε στην εντέλεια.. Για όλους τους άλλους το αποτυγχάνω ήταν μια πράξη που έπρεπε να συμβεί.. γιατί αυτή τους έδινε πάτημα για το επόμενο τους βήμα.. το να συνεχίσουν! 
Και το να δοκιμάσουν και το να αποτύχουν τους έφερνε πάντα στην ίδια κατάληξη.. στο να συνεχίσουν! Να συνεχίσουν να προσπαθούν.. Να συνεχίσουν να δοκιμάζουν.. Να συνεχίσουν να αποτυγχάνουν.. Να συνεχίσουν να αγαπούν.. Να συνεχίσουν να είναι μαζί.. Να συνεχίσουν τη συνέχεια τους σε αυτή την άτιμη ζωή.. Αρκεί να συνεχίσουν! Για την Μαριλού όμως.. το συνέχισε που άκουγε απ'τους φίλους και τους γνωστούς της, ήταν μια λέξη δύσκολο να πραγματοποιηθεί.. Αδύνατον να υπάρξει στο λεξιλόγιό της.. Ποτέ δεν την εφάρμοσε. Τα άφηνε όλα μισά, χωρίς να συνεχίσει.. χωρίς να τα τελειώσει και να δει το αποτέλεσμα τους. Το ίδιο έκανε και με τα αγόρια. Τα παραπλανούσε με την ομορφιά της.. Τα έριχνε στο κρεβάτι της για μια νύχτα, ίσως και δύο, εώς ότου να την ερωτευτούν τέλος πάντων.. Και μόλις της ζητούσαν σχέση ή κάτι παραπάνω τους πέταγε στην άκρη, δείχνοντας στον καθένα ξεχωριστά τον πόνο που υπέστει από μία λάθος πράξη σε μία λάθος, κατά την γνώμη της, σχέση. 
Αυτό ήταν για εκείνη το συνέχισε στο λεξιλόγιό της. Το πέτα τον έναν και συνέχισε στον επόμενο..

Ο Στέλιος πικραμένος που δεν άντεχε να την βλέπει να δίνει το κορμί της σε όποιον να 'ναι, θύμωνε και κατηγορούσε τον εαυτό του για τις πράξεις της. Κατηγορούσε τον εαυτό του για τα λόγια που της είχε πει και την έκανε να γυρίσει στον παλιό εαυτό της. Για τις πράξεις του, για τις κινήσεις του, τις αγριάδες και τις γλύκες του, ακόμα και για τις φωνές και τους τσακωμούς τους.. Έριχνε όλο το φτέξιμο πάνω του δίχως δεύτερη σκέψη.

Απαγορευμένος Έρωτας!! {BW2019}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα