BÜYÜK RİSK

32.6K 1.6K 216
                                    

SONUNDA HİKAYEYİ BİTİRMEYİ BAŞARDIM. ŞİMDİDEN BU HİKAYE MGS SERİSİNİN İLK KİTABI OLDUĞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM. VE BU HİKAYENİN SONU HEPİNİZİ ŞAŞIRTACAĞINA EMİNİM. DAHA FAZLA İPUCU VERMEK İSTERDİM AMA ŞİMDİLİK YAPMAYACAĞIM. BUNDAN SONRA BÖLÜMLER DAHA SIK YAYINLANACAK. HENÜZ HANGİ GÜNLER OLDUĞUNU BİLMEDİĞİMDEN ŞU AN TAM BİR ŞEY SÖYLEYEMEYECEĞİM... İYİ OKUMALAR...

" Sen kesinlikle delirmişsin İnci? Bunu nasıl yaparsın? Bu nasıl vurdumduymazlık? Bu ne sorumsuzluk?" Güney, Yeliz'in toplantı odasından ayrılmasının hemen ardından küplere binmişti. Ben ise oldukça rahat bir şekilde, oturduğum deri sandalyeme daha fazla yayılarak onun kızgın yüzünü izliyordum.

" Bu adamla aynı fikirde olmak hiç hoşuma gitmese de bu konuda ona katılıyorum. Cidden İnci böyle bir şeyi Yeliz'e teklif ederken aklından ne geçiyordu?" diye sordu Zehir. Ama ben hala onların haline gülümsüyordum. Ne kadar komik göründüğünün farkında mıydılar acaba?

" Bak hala cevap vermiyor. Kızım bizi delirtmeye mi çalışıyorsun? Gülmeyi bırak da o aklından ne geçiyor bize de anlat. Anlat yoksa cidden seni fena pataklayacağım." Gizem bile oldukça sinirlendiğine göre gizemli tavırları biraz fazla abartmıştım sanırım.

Elimi trafik polisi gibi havaya kaldırıp dur işareti yaptım. Aslında buna gerek yoktu. Zira zaten hepsi benden mantıklı bir açıklama bekliyordu. " Siz benim sadece bir anlık öfkeyle böyle bir şeyi teklif edeceğime inanıyor musunuz?" diye sordum. Hepsi aynı anda başıyla onaylayınca, elimi yumruk yapıp havada savurdum. O kadar deli değildim ben ya. Tamam biraz vardı ama o kadar da sorumsuz değildim. " Aptallar, ben eşeğimi sağlam kazığa bağlamadan hareket eder miyim hiç?"

Güney bana doğru eğilip gözlerini gözlerime sabitledi. Sonrada işaret parmağıyla başıma dokunup " Söylesene burada neler var yine? Yine beni çıldırtacak neler var bu kafanın içinde?" diye sordu. Her ne kadar şu an katıla katıla gülmek istiyor olsam da bunu yapmadım. Şu an benim ne kadar deli olduğumu düşünüyorlardı. Eğer gülmeye başlarsam tasdikli olarak ellerine kanıt vermiş olacaktım.

" Siz o süslü kızın Cem'i etkileyebileceğine inanıyor musunuz?" Diye sordum tek tek yüzlerine bakarak.

Aralarında en rahat olan Oğuz, ellerini önünde çapraz bir şekilde birleştirip bana bakıyordu. " Açık konuşmak gerekirse, Yeliz oldukça çekici bir kız. Eğer isterse ki bu büyük olasılık Cem'i etkileyebilir." Dedi.

Çekici demişti Yeliz'e. Hem de benim yanımda. Sağ elimi kaldırıp kafasına sertçe vurdum. Ama Gizem'de aynı şeye bozulmuş olacak ve benim gibi düşünmüş olacak oda kafasına vurmak isteyince ortaya oldukça etkili bir sızı çıkmıştı. Oğuz acıyla bağırıp kafası önüne düştüğünde biz de Gizem'le havada ellerimi tokuşturduk.

" Siz erkekler açık bir bacağa ya da dekolteye mi etkileniyorsunuz?" dedim sinirle. Sonrada askılı bluzumun eteklerini tutup tam yukarı doğru kaldırmaya niyetlendiğim sırada

" İnci! " diye kükreyen Güney beni kendime getirmişti. O an ne yaptığımı fark edip bluzumun eteğini bırakıp, Güney'e sevimli olduğumu düşündüğüm bir gülümseme ile baktım. " Cidden sabrımı zorluyorsun. Farkındasın değil mi?" diye sordu. Başımla onaylayıp yeniden Oğuz'a baktım. Onlar birbirine sokulmuş gülümserken ben yeniden kafasına geçirmiştim.

" Hey." Diye mızmızlandığında da ona öldürücü bir bakış atıp susturmuştum.

" Neyse özetlemek gerekirse, Cem'in etrafında zaten Yeliz gibi onlarca kız var. Ama onun ilgilendiği tarz bu değil. Eğer öyle olsaydı etrafındakilerden birini seçerdi. Ama o hala yalnız. Bu da demek oluyor ki Yeliz hiçbir halt beceremeyecek."

KOD ADI SERİSİ-1 KIRMIZIKde žijí příběhy. Začni objevovat