ALINTI

17.1K 750 24
                                    

CUMADAN ÖNCE SİZİNLE KÜÇÜK BİR ALINTI YAYINLAYALIM DEDİM. YENİ BÖLÜMDE BİZİ NELER BEKLİYORMUŞ  BAKALIM :D

" Demek ilk görüşte aşk öyle mi?" yumrukları atmaya devam ediyordum. " Senin aşkına da, davranışlarına da, sana da..." Bir anda eli ağzımı kapattı.

" Küfür yok küfür yok." Dedi beni tutmaya çalışırken. Ama ben ısrarla ağzımı açmak için çırpınıyordum. Gök gürültüsü de bana destek olmak için yeniden duyulmuştu. Ben ise ısrarla ağzımı kapatan elini itmeye çalışıyordum ama lanet olsun çok güçlüydü. Fakat vazgeçmeye niyetim yoktu. Ağzımı açmayı bırakıp yeniden vurmaya çalışmaya devam ettim. Ancak aramızdaki mesafeyi öyle bir ayarlamıştı ki ne ona vurabiliyordum ne de elinden kurtulabiliyordum.

Uzun bir süre çırpınmaya devam ettim ama sonunda yorularak sakinleştim. Elimi indirip derin nefesler almaya başladım. Yorulmuştum. Ona vurabilseydim yorulmama değmiş olurdu. Fakat hiçbir şey yapamamıştım. " Bitti mi?" diye sordu bana bakarak.

Bir şeyler söylemeye çalıştım ama eli ağzımda olduğundan boğuluyormuş gibi bir ses çıkmıştı. " Çok komiksin İnci? " dedi ve elini çekti.

" Senin var ya..." ama bitiremeden ağzımı yeniden kapatmıştı.

Başını iki yana sallayıp " Ben hangi akılla MGS den bir kıza âşık oldum ki? Ne baş edebiliyorum ne de susturabiliyorum. Normal bir kız olsa sesimi yükseltmem yeterli olurdu. Ancak şimdi ben sesimi yükseltsem sen panter gibi üzerime atlamaya hazırsın. Biraz uysal olamaz mısın?" dedi alaylı bir şekilde.

Yine konuşmaya çalıştım ama ortaya oldukça komik sesler çıkmaya başlamıştı." Kime diyorum ki ben?" dedi ve yeniden elini indirdi.

" Panter mi? Ben şimdi sana panteri gösteririm."

Üzerine doğru eğildim ama o, daha ona ulaşamadan beni omuzlarımdan kavrayıp yatağın üzerine yatırdı. Kendisi de üzerime doğru eğilmiş yüzüme bakıyordu. Nefes nefese bir halde uzanıyordum. " Baş belası olduğunu bir kez daha kanıtladın Ateş."

" Her zaman."



KOD ADI SERİSİ-1 KIRMIZIWhere stories live. Discover now