~30~

399 34 3
                                    

Sakin bir bölüm oldu beğenmeniz dileği ile iyi okumalar..

Chet Faker - I'm Into You

-------------------------


                  

"Doğa hazır.."

Odanın dışından bağıran Rüzgara kapıyı açarak susmasına neden oldum ve yüzlerine bakmaya utanarak eteğimde toz varmış gibi silkelemeye başladım.

Utanarak başımı kaldırdığımda evde ki erkeklerin hepsinin gözünün üstümde olduğunu gördüm.

Rüzgar sinirli bir tonda "Mete!" diyerek bağırdığında Mete ellerini ben suçsuzum dercesine havaya kaldırmıştı.

"Tanrım, bu kadar olacağını tahmin etmemiştim, tamam mı? Bakmadan aldım!" diye kendini korkarak savunduğunda Emir'in sinirli gözleri de üzerindeydi

Üstümde ki elbise bordo ve kadifemsi bir yapıya sahipti yanları ve sırtı açıktı ama koltuk altımdan gelip sırtımda bağlanan elbise küçük ama dolgun göğüslerimin yarısının kapanmasına yardımcı olmuştu.

"Güzel gözüküyorsun."

İltifatı karşısında kızararak Kayraya döndüğümde ona bakan tek kişi olmadığımı fark ettim. Emir ve Rüzgar her an Kayrayı öldürecekmiş gibi bakarken Kayra sadece omuz silkmekle yetinmişti ve deponun dışına çıkmıştı.

Rüzgar, Kayra'nın arkasından "Seni.." diye söze başlayacak oldu ama büyük ihtimal küfürle sonlandıracağı cümlesini yarıda bıraktı.

Mete'ye baktığımda ise Emir ve Rüzgarı keyifle izlediğini fark etmiştim. Gözlerime bakıp bana bir abi edasıyla gülümseyerek sırtını duvara yaslamıştı.

"Bununla gitmesine izin veremem!" diye inledi Rüzgar.

"Bende öyle!" diyerek Rüzgara destek çıktı Emir.

Rüzgar karşıma geçip hızla ceketini çıkarttı ve omuzlarıma bıraktı. Emir'in ve Mete'nin bile beni bu halde görmesinden rahatsızlık duyması içimde ki bir şeyleri harekete geçirmişti.

Tam bir koca bebek gibi davranıyordu. Oyuncağını göstermekten memnun olmayan bir bebek!

"Kendi ceketim var Rüzgar." Diyerek ceketi omzumdan çıkartmaya çalıştım ama Rüzgar hemen engelleyerek "Bekle, getireyim öyle çıkar." Diye tısladı ve kötü bakışlarını anca Mete'den çekebildi.

Emir ise söylenerek dışarı çıktığında Mete yanıma yaklaştı ve çenemden tutarak bakışlarımı rahatsız topuklu ayakkabılarımdan gözlerine çevirdi.

Bir abi edasıyla gülümseyerek "Güzelliğinin farkına varılması Rüzgar'ın pek hoşuna gitmedi ha?"

Elini omzuma koyacaktı ki Rüzgarın tehditkar sesi Mete'yi korkutup yerinde sıçrattı.

"Sakın. Dokunma."

Yüzümü çevirerek gülümsememi saklamaya  çalışmıştım ki Rüzgar'ın tehditkar sesi bana yöneldiğinde bende yerimde irkildim.

"Yanında birileri varken gülümseme!" ardından huysuz bir çocuk gibi devam etti.

"Ayrıca gülümserken bunu benden saklama, Tanrım gülümsediğin anlar o kadar az ki birde bunu benden saklıyorsun!"  Ten rengim elbise ile aynı olmadan Mete'nin bizi bölmesine sevinmiştim.

"Geç kalıyoruz, arabalara."

Mete ilerlerken bende arkasına takılmıştım ki Rüzgar beni yavaşça kolumdan tutarak durdurdu.

Zamansız AşkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin