Smart ass 5

8.6K 302 0
                                    

Jó olvasást.   

-Játszunk egy kicsit.-Mosolygott rám Harry Styles. Izgalomtól csillogó szemekkel bólintottam neki és kezdtem futni. Hogy hová?Ezt magam sem tudtam,sőt azt sem hogy hol vagyok. Lepillantok a talajra ami a zöld pázsitot jelentette amin sok-sok kamilla virág helyezkedett el.

-Ez macska-egér játék,Olivia. Jobban teszed ha futsz előlem.-Jelent meg hirtelen mögöttem a zöld szemű,angyalian sugárzó fiú és ölelte át a derekamat egy pillanatra miközben halkan mormogta a fülembe a szavakat bársonyos hangon. Tettem amit kért. Újra elkezdtem futni,csak annyi különbséggel,hogy a félelem legkisebb szikrája felperzselődni látszott bennem. Hirtelenjében már a sötét erdőben találtam magam. Jég hideg szellő vágott át a fák között ,majd a ruhám alá bújt amitől liba bőr keletkezett az egész testemen. A következő pillanatban sátáni kacaj hallatszódott amit fa ágak ropogása követett. Remegve néztem körül,de nem láttam semmit csak fákat és félhomályt. Néma csend követezett,majd egyre közelebbi fa ág roppanások. A bal oldalamra kaptam a fejem ahol Harry Styles állt neki támaszkodva egy fának lehajtott fejjel. Azonnal felé vettem az irányt,így feltárult előttem a rázkódó vállai és könnyektől ázott arca. A szemei püffedtek voltak és tűz vörösek. Az felső ajkát beharapva nézett mélyen bele a rikítóan zöld szemeivel az én kékeimbe.

-Segíts rajtam.-Suttogta fájdalmas hangon,mire azonnal tettem felé egy lépést. A levegő szinte megfagyott körülöttünk ahogyan egyre inkább közeledtem felé. Mikor már 1 méter sem tátonghatott köztünk hangosan felnevetett. Tőle származott a korábbi vérfagyasztó kacaj. Újra a szemeibe néztem amik immáron feketén meredtek vissza rám. Ellökte magát a fától és nagyon lassú mozdulatokkal megindult felém. Félelemtől bénult testtel figyeltem ahogyan ölbe tett kézzel körbe-körbe jár körülöttem.

-Mmm,Olivia kedvesem... Soha nem bízz meg bennem. Nem szabad.-Szólt hozzám nyájas hangon még is parancsolóan,majd erősen megragadta a csuklómat és elkezdett maga után rángatni a végtelen,korom sötétségbe.

-Kérlek,ne!-Sikítottam fel amit a párnám tompított el. Remegve,nagyon lassan nyitottam ki a szemhéjaimat és valósult bennem,hogy csak álmodtam.

-Rendben van,csak egy álom volt. Csak egy álom.-Suttogtam magam elé remegve a félelemtől. Kissé feltápászkodtam így gond nélkül rá tudtam nézni az óra pirosan világító kijelzőjére ami hajnali három órát mutatott. Nagyot sóhajtva vettem tudomásul,hogy nem fogok tudni vissza aludni. Ashley ágyára vándorolt a tekintetem ahol a lány szétterülve aludt halkan horkolva. Erőt véve magamon léptem a szekrényem elé és vettem ki a futó szettemet majd mentem a fürdő szobába ahol gond nélkül át tudtam öltözni. Halkan bezárva magam mögött az ajtót indultam meg a futásnak. Kissé ironikus volt az álmom után a sötét utcákon futkosni,de szerencsére nem én voltam az egyetlen aki ezt a tevékenységet választotta a hajnali órákban. Felüdülő érzés volt ahogyan a hideg fokozatosan tisztítja ki az agyam és a testemnek sem ártott már a mozgás. Új emberként tértem vissza a szállásra egy órával később. Még mindig bőven volt időm így megpályáztam a fürdőt. Szépen szárított hajjal és szokásomtól eltekintően farmert húztam a lábaimra,kissé bő pulóverbe bújtattam a felső testem mert ezt találtam kényelmesnek. Amikor kijöttem a fürdőből feltárult előttem Ashley aki az ágya szélén ül félig kómásan,maga elé meredve.

-Jó reggelt!-Mosolyogtam rá miközben megindultam a szekrény felé,hogy a ruháimat behajtogassam a helyükre.

-Oké,álmodok még vagy te tényleg hozzám szóltál?-Nézett fel rám álmos szemekkel. Némasági sztrájkot tartottam egy napig felé,mert tényleg nagyon haragudtam rá. Nem azért mert meg kellett volna védenie. Nem erről van szó. Hanem mert ő is ugyan úgy szórakozott rajtam. Kissé gyerekesnek tűnhet tudom,de nagyon megalázó érzés tud lenni amikor több ember kinevet egyszerre.

Smart ass H.S. /Hun./ Bef.Where stories live. Discover now