Smart ass 11

7.8K 307 21
                                    

Jó olvasást.     

"Olyan vagy mint egy angyal."

-Olivia...-Suttogott a fülembe és kitűrte az arcomba hulló sötét haj tincset. Az érintése és a hanglejtésétől jól első borzongás futott végig a testemen a gerincem aljából eredve. Hangosan és szaggatottan vettem a levegőt mielőtt szólásra nyitottam volna az ajkaimat:

-Tessék?-Amint ki mondtam az egyetlen szót sátánian felkacagott és rázta meg a fejét. A gyors mozdulatától a puha tincsei csak úgy lebegtek a levegőben. A kemény hüvelyk-ujja begyét az alsó ajkamra tette és biggyesztette le kissé azt. Feketévé vált szemeit rám emelte és mondta a kegyetlen szót:

-Meghaltak.

Amint ki nyitottam a szemeimet hangosan felsírtam. Az arcomra hihetetlen gyorsasággal gyűltek a könnyek. A mellkasom iszonyatosan erősen szorítani kezdett a lelki fájdalmamtól a szörnyű emlékek hatására. Összegörnyedve húztam fel a mellkasomhoz a lábaimat magzat pózban és öleltem át magam. A remegő kezeimmel próbáltam eltompítani a hangos sírásomat kevés sikerrel. Az oldalamra fordultam és csak bámultam ki az ablakon ahol sütött rikítóan a nap. A kintről beszűrődő madár csicsergés hirtelenjében zordnak tűnt mint kellemesnek. Nem szokott megfordulni a fejemben ilyen de erősen megkérdőjeleztem,hogy be menjek e órákra. Nagyot sóhajtva vettem tudomásul,hogy igen is be kell mennem mert tartozom Harrynek a jegyzetekkel. Nyöszörögve ültem fel az ágyamban arra gondolva,hogy Haryyvel lesz egy közös órám. Az utolsó dolog az ami hiányzik az Ő. Elfogadva a sorsomat lépdeltem be a fürdőbe ahol a tükör képemtől saját magam is hátra hőköltem. A hajkoronámat még a szénakazal is megirigyelte volna,a szemeim vörösen puffadt volt és sötét karikák keretezték.

-Szedd össze magad!-Parancsoltam erőteljesen magamra és kezdtem pásztázni a kék szemeimet a tükrön keresztül majd jég hideg vizet fröcsköltem az alvástól duzzadt arcomra. A hajamat gyors mozdulattal kifésültem és copfoztam fel lazán a fejem tetejére. Az sem zavart,hogy tincsek lógnak az arcomra és a nyakamnál is ki kunkorodtak a kezelhetetlen hajszálak. Miután elvégeztem a szokásos reggeli teendőimet beléptem a nap sütötte szobába. A szekrényem elé léptem és kezdtem vizslatni a ruha kollekciómat. A legkényelmesebb szettet kaptam ki. Miután magamra öltöttem a ruháimat le ellenőriztem mindent ez alatt értem az összes füzetemet és a naptáramat. A kontaklencséket lecserélve vettem fel magamra a fekete keretű szemüvegemet. Az őszi boka csizmámba csúsztattam a lábaimat és felkapva magamra a kabátomat és a táskámat majd indultam ki az ajtón.

-Szia!-Köszönt rám jó kedvűen a gyönyörű indián lány aki a szomszéd szobában lakik.

-Reggelt'!-Mosolyogtam futólag rá,majd gyors tempóba kezdtem szedni a lábaimat egymás után. Talán nem volt kedves gesztus felé irányulva...Remélem azért nem haragudott meg rám. Amint ki értem a kollégiumi épületből nagyon lélegeztem a csípősen hideg levegőből. Összébb húztam magamon a kabátomat és kezdtem el loholni. A parkolóban nem sok ember volt kivéve a motoros csapatot akik a szokásossá vált helyükön voltak. Dobpergés Niall-ék voltak azok. Gyorsan elkaptam róluk a tekintetemet mielőtt észre vettek volna és léptem be a hatalmas fa ajtón.

-Jó reggelt!-Köszöntem rá az idős portás bácsira aki csak morogva az orra alatt válaszolt valami -féle 'viszont'-ot. Egyenesen a történelem elő adásra mentem ahová idővel csak úgy tolongtak be az emberek.

-Jó reggelt kívánok! A mai órán a sötét bőrű Amerikaiak elnyomásáról fogunk beszélni.-Kezdte el az órát a kifinomult ősz hajú tanár nő. Számomra minden egyes fontos vázlatot le jegyzeteltem és a teljes figyelmem az információkra fordítottam.

Smart ass H.S. /Hun./ Bef.Where stories live. Discover now